Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cum să evitați cele mai frecvente 8 greșeli la începerea propriei afacere?

Fondatorii de noi afaceri fac adesea greșeli asemănătoare, care pot influența asupra eșecului ideii de afacere și viitorul ei drum. Dacă visați la antreprenoriat sau credeți că sunteți un nou Zuckerberg, păstrați aceste câteva sfaturi pe masa dumneavoastră de lucru.

analizarea ideii de afaceri

Citește mai mult »
  • 22.07.2019 09:42
  • Nu sunt comentarii

Cum au reușit miliardarii de astăzi?

Nimeni nu a reușit peste noapte. Deși fiecare succes se bazează pe o idee bună, multă muncă și perseverență, dar și puțin noroc, oamenii de succes au mers pe căi diferite. Astfel, unii dintre miliardarii de azi au ajuns printre stele deja de la 20 de ani, în timp ce alții au fost în conflict cu legea până să ajungă pe calea succesului.

Foarte importante sunt și sfaturile de afaceri pe care aceștia le-au primit de la persoanele importante din viața lor și după care s-au ghidat în carieră.

cum au reușit miliardarii

Citește mai mult »
  • 10.07.2019 08:22
  • Nu sunt comentarii

Scurtături de tastatură pentru eficientizarea lucrului

Petreceți prea mult din timpul vostru prețios pe calculator? Dacă răspunsul este da, citiți în acest text ca să aflați despre scurtăturile de pe tastatură care vă accelerează munca pe calculator.

O tastare pe tastatură

Citește mai mult »
  • 09.07.2019 15:02
  • Nu sunt comentarii

Cum să transformați hobby-ul dumneavoastră în afacere?

Hobby-ul este ceva unde vă bucurați de timpul dumneavoastră liber și care vă aduce satisfacție. Totuși, cu timpul, anumite hobby-uri se pot transforma și într-o oportunitate pentru o mică afacere. Dacă apare o astfel de oportunitate, folosiți-o, deoarece nu este nimic mai frumos decât ca ceea ce vă place să devină și profesie (probabil că și testarea orientării profesionale va confirma același lucru). Vedeți cum să recunoașteți și să utilizați hobby-ul ca pe o oportunitate de afaceri.

crearea bijuteriilor ca hobby

Citește mai mult »
  • 05.07.2019 14:29
  • Nu sunt comentarii

Cum să obțineți o productivitate mai mare? 4 sfaturi utile pentru rezultate mai bune indiferent cu ce vă ocupați

Indiferent cu ce vă ocupați, probabil cunoașteți sentimentul că sunteți ocupat toată ziua și că nu reușiți să definiți în mod clar rezultatele dumneavoastră. Mai mult, ni se întâmplă tuturor și în viața privată, iar adevăratul motiv pentru o astfel de situație constă în faptul că nu reușim să ne organizăm pentru a obține o productivitate maximă din activitățile noastre.

ceas

Citește mai mult »
  • 04.07.2019 13:15
  • Nu sunt comentarii

Cum a devenit All Stars dintr-o acțiune antreprenorială unul dintre cele mai căutate branduri?

Chiar dacă nu urmăriți trendurile din modă, șansele sunt foarte mici să nu fi avut niciodată în viață o pereche de încălțăminte Converse.

converse

Citește mai mult »
  • 03.07.2019 13:09
  • Nu sunt comentarii

Ce au spus oamenii de succes despre reușită


Ce au spus oamenii de succes despre reușita lor? Citiți despre gândurile lui Ivo Andrić, Richard Brenson, Erich Fromm etc.

Gândurile oamenilor de succes

Citește mai mult »
  • 27.06.2019 13:05
  • Nu sunt comentarii

Cum să creșteți succesul unei mici afaceri

Planificarea succes unei mici afaceri

Cea mai mare provocare cu care se întâlnește deținătorul unei afaceri mici este cum să finalizeze proiectele în termenul prevăzut și în cadrul bugetului. Deseori, în goana ca afacerea să se finalizeze într-un termen nerealist, se neglijează calitatea. De aceea, pentru succesul unei mici afaceri de orice tip, este necesar ca proprietarul să definească corect prioritățile, să identifice provocările și să aibă o imagine clară cu privire la limitele resurselor proprii și maximul lor. Capcanele des întâlnite supraevaluează și subevaluează, în egală măsură, potențialul capacității proprii. Eficiența este cea spre care trebuie să vă îndreptați. Iată câteva propuneri pentru a vă ușura munca.

Citește mai mult »
  • 26.06.2019 13:44
  • Nu sunt comentarii

Cum să fiți gherilă în marketing?

Un mare lanț de magazine cu echipamente sportive, în întreaga sa rețea masivă de magazine, a pus o reclamă pe care scria 40% reducere. Un lanț concurent a pus o reclamă și mai mare, cu 50% reducere. Un magazin mic a pus între reclamele lor un singur cuvânt: INTRARE. Aceasta este gherila de marketing pe scurt.

Ceasurile în campanie de gherilă

Citește mai mult »
  • 25.06.2019 14:08
  • Nu sunt comentarii

Consultant PR independent - adevăruri și concepții greșite

Arik Hanson este director al ACH Communications din Minneapolis, iar pe blogul său a împărtășit impresii despre cum văd oamenii munca sa de consultant PR independent și cum este aceasta de fapt. Pe un ton foarte sincer și ușor amuzant, a descris care sunt părțile bune ale profesiei și care sunt cele proaste.

Experiența consultantului PR

Citește mai mult »
  • 24.06.2019 11:12
  • Nu sunt comentarii

4/8