Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Bitcoin – prețul criptomonedei şi valoarea sa astăzi

Probabil că deja ați auzit despre bitcoin, software-ul deschis sau criptomoneda digitală a cărei valoare poate fi transferată numai în spațiul virtual. Prețul și valoarea invenției unui programator anonim sau a unui grup de programatori sub pseudonimul Satoshi Nakamoto este deosebit de interesant, chiar revoluționar, dacă se ia în considerare faptul că bitcoinul nu este deosebit de interesant din punct de vedere al sistemelor bancare centrale.

În plus, dezvoltarea sa este axată pe anonimitate, autonomie, descentralizare și independență față de guvernele lumii, bănci, corupție și chiar de sistemele ideologice. Ceea ce ne atrage atenția în mod special este faptul că valoarea evidentă a criptomonedei nu este în aspectul financiar. Este revoluţionar şi inovativ, prin urmare, cea mai mare valoare a banilor digitali se ascunde în primul rând în sistemul său de tranzacții.

Moneda recunoscută în anumite ţări

Citește mai mult »
 • 29.03.2019 15:25
 • Nu sunt comentarii

De ce îşi urăsc angajaţii şefii? Rezultatele studiilor: 4 lucruri pe care le practică managerii răi şi cum să le faceţi faţă

oameni de afaceri„Nu suport managerii.”

Spune unul dintre erorii romanului “Hanno tutti ragione” (Toată lumea are dreptate) al faimosului regizor Italian Paolo Sorrentino, care a avut în viaţă, probabil experienţă cu un şef rău, poate similar ca şi eroii filumului „Horrible bosses”.

Un mare studiu realizat despre manageri ne aduce descoperiri interesante: managerii răi sunt motivul din cauza căruia angajaţii părăsesc companiile. Şi nu numai: cuvintele care le vin în minte cel mai des angajaţilor atunci când se gândesc la managerii răi sunt: egoismul, needucaţia, vanitate, aroganţa şi lenea.

Citește mai mult »
 • 03.01.2019 15:56
 • Nu sunt comentarii

De ce este arta crucială pentru afacerile secolului?

Când vine vorba despre situaţia economică globală de astăzi, aceasta impune o obligaţie atât în marile companii, cât şi în cele care aspiră la acest statut:

Căutarea constantă de strategii inovative şi de noi proceduri manageriale pentru a produce valori şi a învinge concurenţa.

art

Citește mai mult »
 • 19.06.2018 11:32
 • Nu sunt comentarii

Cum să oferiți cumpărătorilor experiența personalizată dorită

"Cumpărătorii se așteaptă ca brandurile să-i recunoască, indiferent dacă au cumpărat online sau într-un magazin obișnuit. "
Peter Reinhardt, CEO și confondatorul Segment

Astăzi, mai mult decât oricând, este adevărată afirmația: Nu există o mărime universală. Asta au înțeles și experții în marketing. Când se gândesc cum să-și prezinte mai bine produsele și să le ofere cumpărătorilor o experiență de neuitat, cuvântul care apare mereu este: experiența PERSONALIZARE.

experiența personalizată

Citește mai mult »
 • 15.01.2018 15:29
 • Nu sunt comentarii

Zece reguli de aur privind investiția la bursă pentru începători

la bursă

În general, ceea ce îi atrage în lumea oamenilor de afaceri pe tinerii dornici de succes, în ce privește bursa și investirea banilor în acțiuni, sunt banii rapizi și un câștig ușor. Însă, există multe frâne și curbe pe care, dacă nu reușiți să le evitați, participarea voastră la bursă poate fi foarte scurtă. 

Citește mai mult »
 • 26.06.2017 11:37
 • Nu sunt comentarii

7 lucruri pe care trebuie să le spuneți la un interviu de angajare

interviu de angajare

Ați găsit un anunț atractiv pentru un job în domeniu. V-ați făcut CV-ul, ați scris o scrisoare de motivație și v-ați înscris. După câteva zile a urmat invitația la un interviu cu angajatorul. Ați mers la discuție și ați povestit totul despre dvs. Însă, la sfârșit ați fost informat că jobul a fost obținut de către altcineva.

De câte ori vi s-a întâmplat acest lucru?

Interviul de angajare este principalul pas și unul dintre cele mai grele în găsirea unui job. În timpul interviului vreți să evidențiați cât mai multe avantaje ca să-l uimiți pe angajator, însă pentru așa ceva aveți nevoie de o strategie bună pe care să o pregătiți în avans.

Citește mai mult »
 • 26.05.2017 10:19
 • Nu sunt comentarii

5 moduri în care vă puteţi promova gratuit afacerea pe internet!

Aţi pornit propria afacere şi acum vreţi să audă de ea cât mai mulţi oameni şi să vadă ce aveți de oferit. Desigur, sunteţi conştienţi de faptul că nu veţi reuşi fără un marketing bun, deoarece nimeni nu va fi interesat de un produs sau serviciu de care nu a auzit niciodată.

Promovarea eficientă este o condiţie esenţială pentru dezvoltarea unei afaceri profitabile şi de succes. Promovarea eficientă este aproape la fel de importantă ca şi calitatea produsului/serviciului pe care îl oferiţi.

promocija posla besplatno online

Citește mai mult »
 • 26.04.2017 12:21
 • Nu sunt comentarii

Dacă ei pot, puteți și voi! Cunoașteți cei mai de succes COPII antreprenori

Tot mai multe persoane își încep o afacere ca să aibă un câștig mai mare, susținuți de prieteni, familie, colegi, stat. Dar, știți că există și copii care au avansat atât de mult în antreprenoriat încât nu mai au nevoie de-a lungul vieții de niciun venit suplimentar? 

Alina Morse
Photo: Printscreen/Youtube

Citește mai mult »
 • 22.03.2017 14:27
 • Nu sunt comentarii

Cum vă pot creşte vânzarea şi profitul „ispitele invizibile”?

În timp ce sunteţi într-un centru comercial sau vă plimbaţi pe stradă înconjuraţi de magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte, brutării, farmacii şi bijuterii, sunteţi aproape copleşiţi de ispite invizibile, care vă pot face uşor să cheltuiţi. Semne pline de culoare și intermitente, miros de fructe, flori, vanilie şi mâncare gustoasă, ciripit de păsări, sunetul valurilor sau muzică de relaxare… Acestea sunt doar unele dintre capcanele puse exact unde vă aflaţi, şi aceasta cu scopul de a vă face să cheltuiți mai mulţi bani.

Ispitele invizibile


Priviţi ce trucuri folosesc cei mai buni dintre cei mai buni pentru a atrage cumpărătorii în magazinul lor, pentru a-i uimi cu un produs şi, desigur – pentru a-şi crește vânzările.

Citește mai mult »
 • 22.02.2017 15:13
 • Nu sunt comentarii

5 cele mai mari eşecuri din istorie (şi ce puteţi învăţa din ele)

Chiar și 50% dintre companii dau faliment în primii 5 ani, iar eşecurile în afaceri nu ocolesc pe nimeni. Unii au reuşit să treacă peste eșecuri, în timp ce alţii au rămas în istorie doar ca cei mai mari perdanți. Aflaţi despre 5 cele mai mari eşecuri în afaceri şi ce i-a costat bani, imaginea, iar pe unii chiar şi viaţa.

FordEdsel

Citește mai mult »
 • 25.01.2017 14:38
 • Nu sunt comentarii