Experiență prin școlarizare

Internet Marketing

Descrierea cursului

Cursul cuprinde domeniile de Internet marketing, marketing strategic pe Internet şi cercetare pe Internet. Cele mai importante subiecte atinse sunt: diferenţa dintre marketingul Offline şi cel Online, importanţa imaginii şi a identităţii pe Internet, caracteristicile demografice, profilul, categoriile şi activităţile utilizatorilor pe Internet. Se studiază spaţiul cibernetic şi providing-ul autohton, raportul dintre educaţie şi Internet, marketingul direct şi vânzarea pe Internet, precum şi produsele şi serviciile potrivite pentru vânzarea pe Internet, cu referire la principiile de creare a unui site web pentru vânzări şi la activităţile de post-vânzare.

Scopul cursului

Scopul cursului este însuşirea teoriei de bază a marketingului pe Internet, instruirea în cadrul marketingului direct şi în ceea ce priveşte vânzarea pe Internet.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.