Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Primul Approved ICM Teaching Centre din Serbia, Bosnia și Herțegovina și România!

LINKgroup a dobândit statutul de Approved ICM Teaching Centre pentru centrele din Belgrad, Sarajevo și București, devenind astfel prima instituție educațională din aceste țări înregistrată oficial de The Institute of Commercial Management. Approved ICM Teaching Centre confirmă că procesul de predare și planul și programa educaționale implementate în instituțiile educaționale LINKgroup sunt în conformitate cu cerințele, criteriile și standardele ICM.

link group-icm

The Institute of Commercial Management – ICM din Marea Britanie este o organizație internațională, renumită pentru certificarea de expertiză și profesională în domeniul afacerilor, administrării, finanțelor, dreptului și tehnologiilor informației și comunicațiilor. În prezent, ICM are 220 de approved teaching centre în 35 de țări din întreaga lume.

Citește mai mult »
 • 05.11.2021 11:00
 • Nu sunt comentarii

7 idei minunate pentru organizarea unui team building online pentru angajați

Pandemia, care a paralizat în mare parte relațiile de afaceri cu care eram obișnuiți, a împiedicat companiile să mai organizeze întruniri ale angajaților lor cu scopul de a se relaxa, relaționa și apropia și în alt context.
Dar pe de altă parte, situația actuală a creat un trend interesant - team building-urile online.

online team building

Citește mai mult »
 • 24.03.2021 11:30
 • Nu sunt comentarii

Cum să scrieți un e-mail de afaceri pe care îl va citi fiecare?

e-mail de afaceriDe câte ori vi s-a întâmplat să primiți un e-mail de afaceri fără titlu? Sau după ce îl citiți să nu știți despre ce este vorba și să trebuiască să o luați de la capăt?

Citește mai mult »
 • 22.03.2021 09:44
 • Nu sunt comentarii

5 moduri de a vă proteja firma pe durata pandemiei

pandemiei

De la începutul pandemiei, potrivit Organizației Mondiale a Muncii, 300 de milioane de oameni și-au pierdut locul de muncă. Doar în SUA au dispărut peste 100.000 de firme. Se pune întrebarea ce trebuie să facă un antreprenor în perioada acestei crize.

Dacă sunteți proprietarul unei afaceri mici și vreți să vă protejați firma în timpul coronei, urmăriți aceste 5 sfaturi ale revistei Forbes și încercați să le aplicați.

Citește mai mult »
 • 03.08.2020 11:33
 • Nu sunt comentarii

Din aceste 3 motive ar trebui să îți începi propria afacere astăzi

Dacă intenționați să păşiţi în antreprenoriat, probabil ați auzit de la mulţi un milion de motive să nu vă aventuraţi în aceste ape: este prea riscant, puteți cădea în diverse capcane, probabil că veți dormi puțin și vă veţi ruina sănătatea, veţi uita de viaţa socială… Această listă poate fi adesea mult mai lungă.

Femeie de afaceri lucrează pe laptop

Totuși, este într-adevăr aşa? Vă oferim motive pentru care ar trebui să vă inițiați propria afacere, după care veți uita complet de aceste povești neverificate și goale.

Citește mai mult »
 • 20.11.2019 11:42
 • Nu sunt comentarii

Ghid final pentru antreprenori: Cum să-ți pornești propria afacere fără niciun ban?

Cum să începeți o afacere fără să vă bucurați de suportul mătușii, oferit din toată inima, al unchiului şi a restului familiei din Elveția, care vă vor cumpăra, pentru cea de-a 18-a aniversare, tocmai acea cafenea în care v-aţi băut cafeaua în fiecare „dimineață”, gândindu-vă la ce veți fi când veţi creşte?

Ghid pentru antrepenori - idee

Este posibil să începeți o afacere care va fi profitabilă și, în acelaşi timp, legală? Să fim sinceri, niciunul dintre noi nu-şi doreşte ca poliția să-i bată la ușă și să întrebe cum a reușit să cumpere acel „bumblebee” parcat la intrarea unei case cu patru etaje, când deține un modest salon de coafură, la colțul Deznădejdei și al Disperării.

Citește mai mult »
 • 19.11.2019 10:49
 • Nu sunt comentarii

Universitatea Cambridge educă viitori miliardari

Dacă doriți să construiți o carieră de succes și, datorită muncii dvs., să câștigați milioane, este esențial să investiți în educația dvs. Nu numai în educația formală, ci și în învățarea pe tot parcursul vieții și perfecționarea cunoștințelor și abilităților proprii. Totuşi, unul dintre cei mai importanți pași de-a lungul drumului este alegerea facultății potrivite, respectiv o instituție de învățământ superior care să creeze din dvs. un expert în domeniul dvs. de interes.

Curtea Cambridge University

Viitorii studenți, în general, aleg facultatea în funcție de reputația ei, respectiv pe baza datelor despre câte persoane de succes au studiat-o și, desigur, pe baza calităţii materiei pe care acea instituție o poate oferi în funcție de interesele lor.

Citește mai mult »
 • 15.11.2019 11:18
 • Nu sunt comentarii

Top 9 calităţi care fac un manager imobiliar de succes

Tranzacțiile imobiliare au fost întotdeauna o afacere profitabilă. Această ramură de perspectivă a industriei permite investitorilor să își recupereze investițiile chiar și de șase ori mai mult, și nu este nici dificil de calculat că un manager imobiliar primește un procent din vânzarea unor bunuri imobiliare, ceea ce poate însemna mai multe salarii medii în România.

manager imobiliar de succes

Aveţi în vedere că o agenție, din vânzarea unui apartament, primește în medie 3% (în funcție de țara în care își desfășoară activitatea și ce acord are cu clientul), ceea ce înseamnă că pentru vânzarea unui apartament cu un preț fix de 100.000€, câştigul brokerului este de 3.000€, adică mai mult de 8 salarii medii în regiune, în timp ce în lume salariul mediu al unui manager imobiliar este de aproximativ 5.000€ pe lună.

Citește mai mult »
 • 14.11.2019 12:01
 • Nu sunt comentarii

Top 5 filme pe care fiecare manager de PR trebuie să le vizioneze

S-a încheiat o săptămână aglomerată și abia așteptați să vă odihniţi și să vă petreceţi seara de vineri relaxându-vă cu floricele de porumb și un film. Dar același scenariu se întâmplă de fiecare dată; pe lângă atâtea recomandări, încă nu știți ce film să vizionaţi – un thriller, un documentar, science fiction, horror, dramă...

Tom Cruise în rolul unui manager sportiv

Sunteți pregătiţi să vizionați filme care vă vor plăcea şi care au ca tematică profesia dvs.? Acestea sunt primele 5 filme pe care trebuie să le vedeţi dacă vă ocupaţi de orelații publice sau de marketing. Și vă promitem – nu vă veți plictisi.

Citește mai mult »
 • 07.11.2019 13:26
 • Nu sunt comentarii

Lucruri neștiute de angajații de 20 de ani

V-aţi gândit că modul în care vă petreceţi primii douăzeci de ani vă vor defini până la sfârşitul vieții? Autorul cărții Deceniul definitoriu: De ce sunt importanți cei douăzeci de ani și cum puteți profita la maximum de ei, psihologul Meg Jay, susține că tinerii de 20 de ani cred că au tot timpul din lume și că nu contează cum își petrec cei douăzeci de ani ai lor.

Angajații sărbătoresc succesul

Dimpotrivă, ea susține că în aceşti ani se construieşte temelia pentru viitor și că aceşti ani ne definesc până la sfârşitul vieții, și de aceea tinerii de 20 de ani ar trebui să îi ia în serios. Iată câteva sfaturi despre cum să începeți o carieră de succes în afaceri, care, în timp, doar va crește.

Citește mai mult »
 • 05.11.2019 13:42
 • Nu sunt comentarii

1/8