UN JOB FOARTE BINE PLĂTIT

Event Management

Descrierea cursului

Acest curs va familiariza cursanţii cu întregul proces de planificare şi organizare a evenimentelor (Event Management). În cadrul cursului se va aborda procesul de planificare şi management al evenimentelor, precum şi tipurile de evenimente. Se abordează şi noţiunea de sponsorizare şi de control financiar al organizării evenimentelor.

Scopul cursului

Managementul evenimentelor se deosebeşte semnificativ de managementul afacerilor. În timp ce un manager de afaceri poate să greşească şi să înveţe din propriile greşeli, un Event Manager are numai o singură şansă de a organiza un eveniment perfect. Scopul cursului este familiarizarea cursanţilor cu procesul de organizare a evenimentelor de afaceri, precum şi acumularea de competenţe necesare pentru a deveni un Event Manager de succes.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management, HR Management și Public Relations.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te