Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

SWOT Analysis

Descrierea cursului

În cadrul cursului se studiază noţiunea de analiză SWOT, ca metodă de planificare a marketingului. Cursanţii se familiarizează cu analiza mediului intern şi extern, precum şi cu strategiile de analiză SWOT. Aplicarea analizei SWOT în afaceri este studiată prin intermediul unor exemple practice.

Scopul cursului

Scopul de bază al cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunea de analiză SWOT. Aplicând analiza pe produsele şi serviciile companiei, se deschide calea pentru analiza situaţiei curente a companiei pe piaţă, precum şi a resurselor companiei, aşa-numita analiză situaţională. Analiza SWOT reprezintă metoda ce asigură definirea în totalitate a afacerii, în cadrul celor mai influenţi factori.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, Executive Business Program și Entrepreneurship.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.