Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Business Law

Descrierea cursului 

Materia din cadrul cursului este concepută astfel încât să familiarizeze participanţii cu domeniile tematice de bază ale dreptului în afaceri şi să îi pregătească pentru a utiliza cunoştinţele dobândite în afacerile şi în managementul de zi cu zi. În cadrul modulelor se abordează următoarele domenii tematice: noţiunea şi conţinutul dreptului în afaceri; noţiunea, tipurile şi caracteristicile principale ale organizaţiilor de afaceri; mecanismele de reglementare a comportamentului subiecţilor de afaceri; noţiunea şi conţinutul proprietăţii intelectuale şi industriale; tipurile şi funcţiile de bază ale hârtiilor de valoare.

Scopul cursului 

Scopul de bază al cursului este înţelegerea chestiunilor importante din punct de vedere al teoriei şi al practicii în domeniul dreptului afacerilor. În cadrul acestui obiect de studiu, cursanţii abordează noţiunea, conţinutul şi domeniile tematice de bază ale dreptului în afaceri, astfel încât să-şi însuşească abilitatea de a recunoaşte şi de a folosi dreptul afacerilor în reglementarea legislativă a afacerilor şi a managementului.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Public Relations, Investment Management and Stock Exchange și Entrepreneurship.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.