MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Business Plan Development

Descrierea cursului

Planul de afaceri este documentul prin care se defineşte o afacere, ceea ce vrea să realizeze un antreprenor şi modul în care va realiza toate acestea. În cadrul cursului, veţi învăţa tot ceea ce trebuie să conţină un plan de afaceri: structura afacerii, descrierea produselor sau a serviciilor, cum să atrageţi utilizatorii, precum şi potenţialul de dezvoltare şi finanţele. Veţi afla totul despre noţiunea de plan de afaceri, despre importanţa lui pentru succesul unei companii moderne şi, nu în ultimul rând, despre competenţele necesare pentru o planificare strategică. Cursanţii se familiarizează de asemenea cu diferite exemple de planuri de afaceri şi cu metodologia de producere a planurilor de afaceri, astfel încât să poată pregăti propriul plan de afaceri în mod independent.

Scopul cursului

Scopul cursului este stăpânirea aptitudinilor de creare a unui plan de afaceri, respectiv învăţarea a tot ceea ce este important pentru a transforma un proiect de afaceri într-un plan de afaceri serios. Scopul cursului este înţelegerea bazelor de creare a unui plan de afaceri, înţelegerea diferenţei dintre planurile de afaceri interne şi externe, înţelegerea diferitelor metodologii de creare a planurilor de afaceri, precum şi capacitatea de a analiza părţile cheie ale planurilor de afaceri. 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2020/21 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.