Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Entrepreneurship

Descrierea cursului

În cadrul acestui curs, veți învăța ce înseamnă să fii antreprenor, veți studia despre caracteristicile dominante ale acestui tip de personalitate şi despre modul de gândire al antreprenorilor. Aflaţi dacă sunteţi întreprinzător și dacă trăsăturile pe care le posedați şi educaţia dvs. coincid cu caracteristicile confirmate ale unui antreprenor de succes. De asemenea, vă familiarizați cu fluxul întregului proces - de la apariția ideii de afaceri, la crearea şi conducerea companiei. Asumați-vă rolul de antreprenor în diferite faze ale dezvoltării afacerii, lucru foarte important pentru a vă adapta cu succes compania la noile cerințe.

Scopul cursului

Scopul cursului este să vă ajute să înţelegeţi caracteristicile şi poziţia antreprenorului şi a antreprenorului-manager, precum şi cerințele care există în ceea ce privește conducerea unei companii. Scopul cursului este să dobândiți toate cunoştinţe necesare pentru a conduce cu succes o companie în toate fazele existenţei sale, de la înfiinţare până la închiderea companiei, indiferent de dimensiunea ei.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management, Project Management și Marketing and Marketing Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.