Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Center for Career Development

Resurse pentru o carieră de succes – Centrul pentru dezvoltarea carierei BusinessAcademy

Finalizarea perioadei de şcolarizare este primul şi cel mai importat pas spre dezvoltarea competenţelor profesionale. Însă, noi nu dorim să vă punem la dispoziţie doar competenţe. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să profitați de pe urma noilor cunoştinţe dobândite. Doar în acest mod veți aplica cunoştinţele dobândite cu deosebită plăcere şi satisfacţie. Dacă vă decideţi asupra formei de şcolarizare oferite de BusinessAcademy, veţi primi acces gratuit la toate resursele noastre profesionale de dezvoltare a carierei.

Începem cu un training permanent legat de competenţele de prezentare, negociere şi leadership, continuăm cu lucrul la proiecte concrete pentru a obţine referinţe şi încheiem cu utilizarea propriilor noastre canale comerciale pentru a vă facilita contactul cu companiile ale căror angajați veți fi în viitor. Având toate acestea la dispoziţie, veţi fi pregătiţi să vă continuați cariera.

În cadrul academiei noastre nu dobândiţi doar competenţe, abilităţi şi diplome, ci şi mijloacele prin care să puteți prezenta cu convingere ceea ce ştiţi şi puteţi să realizați. Ar fi păcat să fie altfel şi ca cineva, cu mai puţine cunoştinţe şi capacități, să se bucure de un succes mai mare decât al dumneavoastră, numai fiindcă a știut să se „vândă” mai bine.

Există trei motive esenţiale pentru care şcolarizarea în cadrul BusinessAcademy nu vă oferă doar oportunitatea de a dobândi niște cunoştinţe şi abilităţi noi, în vederea unei cariere de succes în afaceri, ci vă asigură şi resursele unei permanente dezvoltări a acestei cariere de succes. Motivele sunt următoarele:

 

  • Veți progresa atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal

În fiecare an, selecționăm cu foarte mare atenţie o serie de seminare profesionale, utile şi importante pentru dezvoltarea dumneavoastră personală şi profesională. Cunoştinţele pe care le veţi dobândi în cadrul acestora vă vor fi utile indiferent de domeniul pe care îl alegeţi în cadrul BusinessAcademy. Aceste seminare se organizează în zilele de sâmbătă, pentru a vă da posibilitatea să participaţi, indiferent de orarul pe care îl aveţi la celelalte cursuri și indiferent de angajamentele pe care le aveţi la locul de muncă. În plus, dacă nu puteţi participa la seminarele care au loc la sediul BusinessAcademy, le puteți urmări în direct, din faţa calculatorului dumneavoastră sau utilizând telefonul mobil sau tableta.

 

  • Un CV conform standardului Institutului de Certificare a Managerilor HR

Atunci când companiile anunţă un concurs pentru un nou loc de muncă, la adresa unei singure companii ajung în jur de 250 CV-uri, iar în vremuri de criză, precum cele pe care le trăim astăzi, chiar şi mai multe. Pentru a citi aproximativ 50% dintre aceste CV-uri, experţii din domeniul resurselor umane nu-și alocă mai mult de 60 de secunde pentru fiecare CV în parte. Noi ştim care sunt punctele cheie ale unui CV, puncte care vor asigura interesul unui manager de resurse umane. Le cunoaștem, deoarece lucrăm conform metodologiei Institutului de Certificare a Managerilor HR din statul Virginia, SUA. Centrul pentru dezvoltarea carierei vă oferă sprijin în redactarea unui CV şi vă asigură că va atrage atenţia angajatorului şi că veți fi chemat la următoarea rundă de selecţie.

 

  • Resursele unei cariere stabile, disponibile şi în anii care urmează finalizării perioadei de şcolarizare

Noi susținem ideea unei educații continue. Această idee este susținută, de altfel, de întreaga lume dezvoltată. Obiectivul nostru este să vă oferim resurse de calitate care să vă asigure un progres continuu, urmat de o carieră de succes. De aceea, după finalizarea perioadei de şcolarizare, fiecare cursant absolvent poate folosi gratuit serviciile Centrului pentru dezvoltarea carierei.

 

Partenerii Centrului pentru Dezvoltarea Carierei

ADOBE  Ubisoft   IBM
Omron Siemens Zitec
Kilpatrick Stefanini SAGUARO TECHNOLOGY
CONTINENTAL Alten opew
BeeNear xl family AG prime
Cegeka Infoworld Softellingence
TNS Atos CVU
Mind Integrisoft Advantage Software Factory
Net Match Netop

Visma

Euro testing Danson Calss IT
ITC Fan Courier Hella
berg Vomputers bls DirectVision
Capgeming APT Brainspotting
Roveremobili BETBRAIN SOFTWARE bee
sl sl marquardt
top business online sistec ceragon
OCE Sales Consulting setrio
snt wise wipro
valoris cargus route66
softcon sunwave osf
vauban infobest brick hr
clarisoft abs eos
codesphere heg kepler-rominfo
e-spres-oh AIESEC easy
seomaxim prosoft otto
gameloft crescendo Intelligence
evozon ipsos mebedo
EEU H Group Innobyte
inotec GTS camline
Infinit windsoft key2success
human direct around 25 Mellon
Capitolina veo
wolters klower Inspire veo

creadiv

 

 xer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADOBE 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te