Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

Operations Management

Descrierea cursului

Cursul de management operaţional se axează pe activităţile referitoare la gestionarea proceselor şi a resurselor utilizate de organizaţii pentru a oferi consumatorilor bunuri şi servicii corespunzătoare aşteptările lor. Managementul operaţional pune accent în mod special pe asigurarea eficacităţii şi efectivităţii tuturor proceselor care se desfăşoară în cadrul organizaţiei.

Profesoara noastră, Corina Neagu, vă prezintă pe scurt importanța cursului Managementul operațional:

Scopul cursului

Scopul acestui curs Operations Management este de a familiariza cursanţii cu integrarea şi gestionarea tuturor proceselor şi operaţiunilor de producţie din organizaţie, începând de la planificare şi proiectare, achiziţie şi organizare, producerea şi dezvoltarea produsului/serviciului, până la distribuţia şi livrarea către utilizatorii finali.  

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, Entrepreneurship și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.