Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Basics of Human Resource Management

Descrierea cursului

În acest curs, vă veţi familiariza cu noţiunea de resurse umane. Obţineţi răspunsuri la întrebările cum şi de ce au devenit oamenii "resurse umane". Aflaţi care sunt activităţile de bază ale managementului de resurse umane. Vă familiarizaţi cu definiţia managementului de resurse umane, cu scopurile şi cu rolul principal al managementului de resurse umane.  

Scopul cursului

Scopul cursului este să vă familiarizaţi cu noţiunile de bază ale managementului de resurse umane. Cursul reprezintă o introducere în problematica resurselor umane şi pregăteşte cursanţii pentru cursurile următoare specializate, care se axează pe activităţi individuale de management al resurselor umane.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, Sales and Sales Management și Business Administration.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.