Confidenţialitatea utilizatorilor

Acest site are o politică foarte simplă şi clară cu privire la confidenţialitatea utilizatorilor: noi nu oferim date personale sau adrese de e-mail unor terțe părți.

Vizitatorii site-ului care se înscriu pe lista de newsletter pot avea siguranța confidenţialității datelor lor. Vizitatorilor care își lasă adresa de mail pentru contact cu BusinessAcademy li se va cere întotdeauna permisiunea, în cazul în care vrem să le publicăm adresa sau mesajul pe site-ul nostru. Adresele de mail ale celor care ne scriu nu vor fi publicate fără acordul personal explicit al utilizatorului respectiv.  

Prin urmare, vizita utilizatorului este anonimă, cu excepția cazului în care utilizatorul ne oferă datele sale personale cum ar fi: numele, adresa de mail etc. sau până în momentul în care se înscrie personal în secțiunea site-ului destinată vizualizării serviciului pentru studenţi. Site-ul www.business-academy.ro nu foloseşte niciun program care poate să citească datele personale de pe calculatorul utilizatorului, în mod forţat și fără acordul utilizatorului.

 

Păstrăm cu atenţie datele utilizatorului!

Dacă utilizatorul foloseşte secțiunea site-ului destinată conturilor, își poate lăsa adresa de mail pentru a avea posibilitatea să-și modifice parola de acces. Noi păstrăm cu atenţie toate datele utilizatorului care se află pe acest site, iar acest lucru este valabil şi în cazul adreselor de mail. 

Atitudinea noastră faţă de informaţiile personale ale utilizatoriilor este foarte clară: noi nu vindem, nu împrumutăm, nu partajăm şi nu facem publice datele personale ale utilizatorilor, inclusiv adresele de mail. Astfel, depunem un efort sporit pentru ca informaţiile pe care le obţinem de la fiecare utilizator să beneficieze de o maximă securitate şi siguranţă. 

 

Protecţia utilizatorilor!

Pentru protecţia utilizatorilor site-ului www.business-academy.ro, ne rezervăm dreptul ca pentru fiecare abuz al site-ului www.business-academy.ro să cercetăm, să raportăm şi să întreprindem acţiunile legale pe care ni le permite legea. 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2017/18 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.