Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Strategic Management

Descrierea cursului

În cadrul cursului, vă veţi familiariza cu managementul unei firme în condiţii de acţiune, sau în aşa-numita "schimbare imperativă", respectiv în condiţiile în care schimbările duc la alte schimbări. Pe lângă această noţiune, sunt abordate şi obiectivele şi activităţile de management strategic, condiţiile în care acesta se aplică, motivele şi rolul pe care îl are în afacerile contemporane.

Scopul cursului

Scopul cursului este familiarizarea cu importanţa conceptului, cu crearea şi măsurarea valorilor pentru comportamentul strategic. Scopul cursului este să aveţi o imagine clară a raportului dintre creşterea valorii pentru proprietari şi aplicarea strategiei şi a planurilor de pregătire însoţitoare (în primul rând, proiecte şi planuri de business). Scopul cursului este de asemenea să ştiţi cum se realizează aşa-numita "competenţă evolutivă", respectiv capacitatea de realizare a obiectivelor în condiţii de schimbare.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Public Relations, Sales and Sales Management și Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.