Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

International Business – Deveniți lider pe piața internațională

International Business

Cursuri
tradiţionale sau online
Durata
3 trimestre
Numărul de ore
691
Diplome şi certificări
ICM Diploma (single subject) in International Business Environment
Cambridge International A&AS level Business
BusinessAcademy Certified Manager in International Business
Microsoft Office Specialist
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEŢI-VĂ
 • Piața pe care lucrați vi se pare mică și intenționați să vă extindeți afacerea.
 • Vreți să vă cunoască și să lucreze cu dvs. cât mai multe persoane.
 • Vreți să vă încercați priceperea într-un mediu de afaceri cu care nu ați mai avut contact până acum. 
 • Aveți nevoie de un partener internațional de calitate sau de capital străin cu care să vă îmbunătățiți afacerea. 
 • Aveți curajul să vă testați ideile și produsele în mediul concurențial internațional. 
 • Căutați un loc de muncă bine plătit și de perspectivă, motiv pentru care aveți nevoie de cunoștințe și abilități din domeniul International Business ca să fiți cât mai competitiv pe piața muncii. 
 • Sau lucrați deja într-o companie multinațională și vreți să vă perfecționați ca să avansați cât mai rapid în muncă. 
 • Considerați că puteți mult mai mult și mult mai bine.

În acest caz noul departament de la BusinessAcademy – International Business – este alegerea ideală pentru dvs.

Trăim vremuri în care globalizarea și integrarea sunt nelipsite în lumea afacerilor. Prin urmare, nu puteți rămâne izolați în cadrul unei economii mici, naționale dacă vreți să construiți o companie mare și de succes sau dacă vreți ca munca dvs. să fie recunoscută la scară mare. Piața națională este foarte restrânsă, iar realizările unei economii naționale sunt limitate, motiv pentru care există o nevoie inevitabilă de capital internațional, atât financiar cât și real. De aceea sunt necesare legături cu parteneri internaționali, fie prin introducerea de capital străin pe piața națională, fie prin orientarea afacerii dvs. către piața internațională pe care vă plasați cunoștințele, abilitățile și realizările. Programul International Business a fost creat cu atenție de către o echipă de experți din acest domeniu ca să vă ajute să reduceți la minimum riscurile pe care le comportă competiția de pe piață internațională și să vă evidențiați ca lider.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile și înscrieți-vă la departamentul International Business.

 

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la departamentul International Business.

 

Ce abilități veți dobândi în cadrul departamentului International Business? 

Programa departamentului vă oferă cunoștințe despre cum să folosiți capitalul străin în cel mai bun mod posibil, totul în acord cu reglementările internaționale. Veți învăța principiile de bază și regulile de afaceri de la nivel internațional. Veți dobândi abilități și veți învăța strategii care vor îmbunătăți afacerea dvs. după introducerea factorilor străini.

Școlarizarea în cadrul departamentului International Business vă oferă cunoștințe și abilități de conducere a afacerii la nivel internațional, precum:

 • Economie internațională 
 • Management internațional 
 • Marketing internațional 
 • Drept de afaceri internațional 
 • Finanțe internaționale 
 • Managementul proiectelor internaționale 
 • Standarde internaționale de calitate
 • Companii multinaționale 
 • Comunicare interculturală

În plus, în cadrul acestui departament veți asimila cunoștințe avansate din domeniul marketingului și al vânzării, al finanțelor și al contabilităţii, al managementului resurselor umane, relațiilor publice, managementului proiectelor și implementării IT-ului în afacere. Toate cunoștințele teoretice și practice vă vor ajuta la luarea unor decizii de afaceri profitabile, aplicabile atât la nivel național, cât și internațional.

 
Planul și programa acestui departament sunt destinate persoanelor care vor să-și construiască o carieră ca manageri pe plan internațional. Vezi planul și programa complete ale tuturor cursurilor.

 

Cum puteți deveni lider pe piața internațională?

Învățați strategiile de marketing care dau rezultate pe plan internațional. Desfășurarea afacerilor pe o piață mai largă decât cea națională aduce noi oportunități de câștig, dar trebuie să știți cum le folosiți. Regulile marketingului de succes sunt aceleași în întreaga lume. Însă, mediul internațional, în afară de numeroase oportunități, aduce și numeroase riscuri care nu sunt prezente în cel național. De aceea veți învăța să le analizați ca un expert, să le descoperiți şi să le evitați.

În cadrul acestui departament veți învăța să recunoașteți ce vor consumatorii din străinătate, cum se deosebesc de cei de la noi și cum, pe această bază, să le plasați și vindeți produsele și serviciile proprii. Când sunt folosite cu inteligență, marketingul și comunicațiile se transformă într-o armă foarte puternică în competiția de pe piață. Veți învăța să comunicați cu clienții într-un mod în care să realizați simultan rezultate atât la nivel individual, cât și la nivel de companie. De implicarea dvs. va depinde și succesul dvs.

Gândiți global. Internetul, inovațiile tehnologice, integrarea piețelor din UE și numărul crescând de companii multinaționale ca efect al globalizării sunt astăzi martorii ștergerii granițelor dintre state. Aveți spațiu liber pentru afacerea dvs. și promovarea ei. De aceea, este important să începeți să gândiți, să vă orientați la nivel internațional și să vă adaptați oferta la standardele de calitate internaționale. Doar în acest fel veți reuși în afaceri - indiferent dacă atrageți investiții străine serioase pe piața națională sau vă plasați cunoștințele pe piața străină. Orice alegere faceți, tot ce vă trebuie ca să aveți succes veți învăța la departamentul International Business.

Învățați regulile jocului. Trebuie să cunoașteți piața ca să o puteți cuceri. Înainte de a ieşi din cadrul național, trebuie să analizați cu atenție piața cu care vreți să vă conectați și toate potențialele sale. De asemenea, înainte de a ieși pe piața muncii, este important să-i cunoașteți principiile de funcționare și să vedeți unde se găsesc oportunitățile. Familiarizați-vă cu cadrul legal al țărilor în care sau cu care vreți să lucrați, cu cultura și conduita de afaceri și învățați cele mai importante forme de comunicare interculturală. Aflați cum să folosiți toate oportunitățile, stimulentele fiscale și de export, subvențiile… Toate acestea alcătuiesc regulile jocului care vă pot aduce profit dacă știți cum să „jucați” pe baza lor.

Fiți manager de proporții internaționale.

 • Gândiți că o afacere pe plan local este o „mușcătură” prea mică pentru dvs.? 
 • Gândiți că perfecționarea în vederea desfășurării unor afaceri internaționale vă poate câștiga un loc de muncă mai bun, o promovare sau un salariu mai mare?
 • De ce să nu gestionați și lucrați în organizații internaționale?

În cadrul departamentului International Business veți dobândi cunoștințe strategice, tactice și de operare și veți învăța să aplicați tehnici științifice de luare a unor decizii profitabile de afaceri, indiferent de nesiguranța mediului de afaceri. Veți învăța să gestionați cu succes proiecte internaționale de la idee la implementare. Gestionarea calitativă a proiectului poate să crească profitul companiei și cu peste 250%, dar imaginați-vă ce câștig ați putea realiza dacă treceți pe plan internațional. Chiar și simpla participare la un astfel de proiect ar „marca” un mare plus în CV-ul dvs. De aceea, nu mai stați, creați-vă singuri propriul viitor!

 

Unde veți putea lucra?

 • La fel cum un bun manager este căutat și apreciat peste tot în lume, tot așa și unor companii de succes cu o ofertă de calitate li se „deschid ușile” pe toate piețele. Odată ce învățați bazele desfășurării afacerilor în cadrul internațional și descoperiți strategiile, tacticile și instrumentele de gestionare corectă, veți putea să le aplicați și la nivel național, dar și internațional. 
 • Veți dobândi cunoștințe și abilități cu care veți face față provocărilor, așteptărilor și sarcinilor din mediul de afaceri dinamic. 
 • Veți putea atrage parteneri de pe toate meridianele care vor investi în dezvoltarea dvs. și vă veți crea cele mai bune condiții de lucru posibile. 
 • Veți putea „învinge” concurența de pe piața muncii și vă veți angaja într-o companie de top din sfera dvs. de interes unde oportunitățile de avansare sunt practic nelimitate. 
 • După absolvirea departamentului International Business, vă veți stabili și muta singur propriile granițele. De aceea, nu permiteţi nimănui, cu atât mai puțin dvs. înșivă, să vă limiteze, căci lumea are nevoie de lideri adevărați!

Ce urmează? 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te