Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

Organization Structure and Design

Descrierea cursului

Structura organizaţională dintr-o companie este o unitate logică, ce este compusă din suma unităţilor organizaţionale responsabile pentru desfăşurarea unor tipuri de activităţi specializate. Designul organizaţional este un proces format din activităţi manageriale, ce au ca scop crearea unui model al structurii organizaţionale care să fie în conformitate cu contextul organizaţiei.

Designul se poate prezenta printr-o schemă organizaţională sau printr-o imagine şi printr-o descriere a componentelor şi a relaţiilor din organizaţie. În cadrul cursului, se abordează noţiunile de structură şi design al organizaţiei. Se abordează tipurile de structură, precum şi conceptele de bază şi noile abordări din domeniul designului organizaţional.

Scopul cursului

Scopul de bază al cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunile de structură şi design organizaţional. De asemenea, cursanţii se vor familiariza cu modelele de bază ale organizaţiei şi vor învăţa să aplice cunoştinţele dobândite pe exemple practice. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management, Project Management și HR Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.