Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Entrepreneurship – Curs de Antreprenoriat. Descoperă cum poți construi de la zero o afacere profitabilă.

Entrepreneurship

Cursuri
tradiţionale sau online
Durata
3 trimestre
Numărul de ore
640
Diplome şi certificări
ICM Diploma (single subject) in Business Management and Administration
ICM Diploma (single subject) in Entrepreneurship Development and Enterprise
Cambridge International A&AS level Business
BusinessAcademy Certified Entrepreneur
Microsoft Office Specialist
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEŢI-VĂ


Prin şcolarizarea în cadrul departamentului Entrepreneurship, veţi obţine instrumentele şi experienţa practică necesară pentru conducerea cu succes a propriei afaceri.

Indiferent dacă compania pleacă de la zero, creaţi un sector nou al unei organizaţii de succes sau căutaţi un mod de investiţie în domeniul afacerilor, competenţele şi cunoştinţele antreprenoriale sunt cele mai importante pentru îndeplinirea ambiţiilor dvs. şi pentru obţinerea câştigului financiar aşteptat.  

În timpul şcolarizării, veţi obţine resurse pentru conducerea întregului ciclu de dezvoltare al companiei. De la dezvoltarea ideii iniţiale, aplicarea tehnologiilor şi cercetărilor necesare, crearea strategiilor de acţiune, a materialelor de marketing credibile, crearea echipei de angajaţi, parteneri şi investitori şi până la managementul producţiei, finanţelor şi al operaţiunilor.

Cu cât compania sau sectorul dvs. devine mai profitabil, cu atât creşte şi nevoia de a vă adapta modificărilor de pe piaţă.

De aceea, veţi fi pregătiţi cu instrumentele de afaceri necesare pentru reacţii oportune la modificări. Cu alte cuvinte, veţi şti cum să controlaţi creşterea companiei.

 

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la departamentul Entrepreneurship.

 

Care sunt competenţele şi cunoştinţele pe care le veţi dobândi la departamentul Entrepreneurship?

Una din cele mai de succes companii de investiţii din lume, Fisher Investments, a făcut anul trecut o analiză a primelor zece moduri în care cineva se poate îmbogăţi. În urma acestei analize, s-a dovedit statistic ceea ce se ştia deja de mult: conducerea propriului business este cel mai sigur mod de a obţine câştiguri maxime şi de a deveni bogat.

Se ştie că intrumentele, cunoştinţele şi competenţele antreprenoriale 
reprezintă vârful mediului de afaceri. Acest lucru se datorează, printre altele, şi faptului că un antreprenor poate beneficia de cele mai mari recompense. Un antreprenor de succes poate câştiga de 20 ori mai mult decât directorii celor mai mari companii.

Grupul de competenţe şi cunoştinţele pe care le veţi dobândi în urma şcolarizării la acest departament sunt: 

  • Iniţierea şi managementul afacerii  
  • Abilităţi antreprenoriale de afaceri
  • Marketingul şi organizarea marketingului
  • Vânzările şi organizarea vânzărilor
  • Finanţele şi investiţiile
  • Planificarea, managementul şi organizarea personalului
  • Managementul de proiect
  • Competenţe personale de negociere, luare corectă a deciziilor în mediul de afaceri şi leadership
  • Utilizarea tehnologiei informaţionale şi a limbii engleze de afaceri


Planul şi programa pentru departamentul Entrepreneurship sunt cele mai cuprinzătoare, în raport cu celelalte departamente de la BusinessAcademy. Vedeţi planul şi programa completă.

 

Cum să devii un antreprenor?

Dacă sunteţi o persoană ambiţioasă, atunci ştiţi că independenţa antreprenorială este rezultatul investiţiilor făcute în cunoştinţe de afaceri esenţiale.

De aceea, prin şcolarizarea în cadrul acestui departament, veţi avea foarte multe de învăţat. Mai mult, veţi învăţa cum să transformaţi noile cunoştinţe în bani.

Prin participarea la workshop-uri, vă veţi dezvolta propria idee de afaceri, indiferent dacă momentan ştiţi cu ce afacere doriţi să vă ocupaţi sau nu. Veţi şti ce tip de afaceri este cel mai profitabil pentru o persoană în situaţia dvs.

Veţi învăţa să stabiliţi priorităţile în privinţa resurselor şi a bugetului, să apreciaţi corect noile posibilităţi de afaceri. Veţi şti cum să motivaţi şi să conduceţi echipele. Veţi cerceta necesităţile clienţilor astfel încât veţi şti cu ce produse şi mesaje să ieşi pe piaţă şi care vor fi cele mai profitabile. Veţi descoperi cum să obţineţi capital pentru dezvoltarea propriilor idei şi planuri de afaceri. Veţi şti ce canale să folosiţi pentru a ajunge la clienţi şi pe care să nu le folosiţi.  

Vă vom spune strategiile pentru crearea salturilor exponenţiale în câştig, concepute pe analiza unor metode de antreprenoriat mai puţin cunoscute. Vom analiza exemple ale unor companii mai puţin cunoscute public, dar care au reuşit să aibă salturi anuale în profit de până la 4000%.

De asemenea, veţi stăpâni cunoştinţe tehnice, metode financiare calitative, contabilitatea şi controlul costurilor, noi metodologii de management concepute pe cercetări ştiinţifice, strategii de marketing şi tehnici pentru atragerea numărului maxim de clienţi, precum şi metode avansate de vânzare şi de negociere.

Rezultatul: veţi putea să asiguraţi o dezvoltare profitabilă a companiei şi un aflux constant de bani pentru dvs.

 

Cum să gândiți ca un antreprenor?

Unul din factorii care face diferenţa dintre un antreprenor de succes și unul mediu este modul de gândire.  

Un antreprenor de succes înţelege că lumea este plină de posibilităţi şi idei excelente. Un antreprenor de succes înţelege că un eşec este un pas către un succes şi mai mare, şi nu doar o piedică pe care trebuie să o depăşească.

Un bun antreprenor trebuie să ştie să dezvolte idei creative. Creativitatea este prezentă în fiecare succes profitabil. Un antreprenor bun trebuie să ştie să ia rapid 
deciziile corecte. S-a descoperit că viteza de luare a deciziilor este o caracteristică a multor milionari.

De aceea, vom folosi o metodologie care vă va pregăti să vă antrenaţi mintea.

Vom folosi metode bazate pe descoperirile cercetărilor ştiinţifice, printre care se numără şi cele ale Institutului de neurologie din Londra. Vom folosi descoperirile ştiinţifice din domeniul reconstrucţiei cognitive.

Gânditorul de afaceri James Allen a spus: “Gândurile dvs. precedente v-au adus în locul în care vă aflaţi astăzi. Mâine veţi fi acolo unde vă vor duce gândurile dvs. de astăzi.” Şi într-adevăr, la locul de muncă, calitatea modului de gândire determină calitatea câştigului. 

De aceea, veţi fi bine pregătiţi să daţi întodeauna tot ceea ce aveţi mai bun.

 

Experienţa oamenilor cu care veţi lucra

Echipa de peste 30 de profesori cu care veți colabora la BusinessAcademy este alcătuită din directori de companii, experţi şi specialişti în domeniu, cu multe succese în afaceri.  

De exemplu, unul dintre grupurile de experţi de la BusinessAcademy a înregistrat peste 20.000 de ore de consultanţă în ceea ce priveşte creşterea profitului unor companii cunoscute. 

Printre companiile şi instituţiile care au apelat la serviciile experţilor noştri se numără Volksbank, Europrojekt, Fidelinka, 
majoritatea facultăţilor naţionale, inclusiv facultatea de Economie, Arhitectură, Medicină, Drept, Agricultură, patru instituţii și ministere guvernamentale sau companii multinaționale, precum L’Оreal, Pepsi, Porsche, Siemens și mulți alții.

 

Ce urmează? 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te