Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cele mai frecvente greșeli la un interviu de angajare

De câte ori v-ați întrebat de ce nu ați obținut jobul pe care l-ați dorit atât de mult și eraţi convinși că interviul cu potențialul dvs. angajator a decurs bine?

greseli la interviul de angajare

Probabil aţi făcut inconștient una dintre cele mai frecvente greșeli întâlnite la interviurile pentru angajare - fie verbal (prin acordarea de răspunsuri prea explicite, insuficiente sau greșite), fie nonverbal (prin alegerea greșită a hainelor, aspectul neglijent, gesticulaţie nervoasă...). Această infografică interesantă vă va ajuta să verificați ce greșeli ați făcut și să aflați cum să nu le mai repetaţi.

Greseli la interviul de angajare - Infografic

Dacă așteptați un apel pentru un loc de muncă, este bine să pregătiți unele dintre întrebările frecvente la un interviu de angajare, cum ar fi întrebări despre experiența de muncă, întrebări despre educație și obiective, precum și întrebările dvs. către angajator pentru a-i arăta că sunteți într-adevăr interesat să lucrați în acea companie.
Pe lângă cunoștințele profesionale, ceea ce vă va ajuta să lăsaţi o impresie cât mai bună la interviu este şi cunoașterea abilităților transversale.

  • 17.09.2019 09:39

Comentariu