Perioada de înscrieri este deschisă!

Sales Techniques

Descrierea cursului

Consumatorul se află astăzi în centrul de interes al oricărei firme, deoarece succesul unei companii depinde de satisfacţia acestuia. Dacă omitem să planificăm relaţiile cu clienţii, ne asigurăm falimentul pe piaţă.

Dacă sunteţi în căutarea răspunsurilor la întrebările "Oare folosesc tehnica de vânzare corectă? Mă adresez grupului ţintă corect? De ce clienţii nu sunt fideli şi cum aş putea să le câştig încrederea?", în acest curs veţi găsi toate răspunsurile de care aveţi nevoie. Subiectul acestui curs sunt tehnicile de vânzare, precum şi ce tehnici de vânzare trebuie folosite şi când.

Scopul cursului 

Scopul cursului este de a vă ajuta să acumulaţi competenţe noi şi să le îmbunătăţiţi pe cele existente, astfel încât să le aplicaţi atât la locul de muncă, dar şi în afara lui şi aceasta încă din primul minut de la finalizarea cursului. Nu uitaţi: vânzătorii de succes au învăţat de la alţii. Scopul este de a descoperi ce abordare se potriveşte cel mai bine cu personalitatea dvs., să aflaţi care sunt modalităţile de a creşte vânzările, dar şi să învăţaţi să puneţi întrebările corecte şi să identificaţi care sunt nevoile consumatorului.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Sales and Sales ManagementExecutive Business Program și Entrepreneurship.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.