Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

5 moduri de a vă proteja firma pe durata pandemiei

pandemiei

De la începutul pandemiei, potrivit Organizației Mondiale a Muncii, 300 de milioane de oameni și-au pierdut locul de muncă. Doar în SUA au dispărut peste 100.000 de firme. Se pune întrebarea ce trebuie să facă un antreprenor în perioada acestei crize.

Dacă sunteți proprietarul unei afaceri mici și vreți să vă protejați firma în timpul coronei, urmăriți aceste 5 sfaturi ale revistei Forbes și încercați să le aplicați.

Citește mai mult »
  • 03.08.2020 11:33
  • Nu sunt comentarii

Din aceste 3 motive ar trebui să îți începi propria afacere astăzi

Dacă intenționați să păşiţi în antreprenoriat, probabil ați auzit de la mulţi un milion de motive să nu vă aventuraţi în aceste ape: este prea riscant, puteți cădea în diverse capcane, probabil că veți dormi puțin și vă veţi ruina sănătatea, veţi uita de viaţa socială… Această listă poate fi adesea mult mai lungă.

Femeie de afaceri lucrează pe laptop

Totuși, este într-adevăr aşa? Vă oferim motive pentru care ar trebui să vă inițiați propria afacere, după care veți uita complet de aceste povești neverificate și goale.

Citește mai mult »
  • 20.11.2019 11:42
  • Nu sunt comentarii

Ghid final pentru antreprenori: Cum să-ți pornești propria afacere fără niciun ban?

Cum să începeți o afacere fără să vă bucurați de suportul mătușii, oferit din toată inima, al unchiului şi a restului familiei din Elveția, care vă vor cumpăra, pentru cea de-a 18-a aniversare, tocmai acea cafenea în care v-aţi băut cafeaua în fiecare „dimineață”, gândindu-vă la ce veți fi când veţi creşte?

Ghid pentru antrepenori - idee

Este posibil să începeți o afacere care va fi profitabilă și, în acelaşi timp, legală? Să fim sinceri, niciunul dintre noi nu-şi doreşte ca poliția să-i bată la ușă și să întrebe cum a reușit să cumpere acel „bumblebee” parcat la intrarea unei case cu patru etaje, când deține un modest salon de coafură, la colțul Deznădejdei și al Disperării.

Citește mai mult »
  • 19.11.2019 10:49
  • Nu sunt comentarii

Universitatea Cambridge educă viitori miliardari

Dacă doriți să construiți o carieră de succes și, datorită muncii dvs., să câștigați milioane, este esențial să investiți în educația dvs. Nu numai în educația formală, ci și în învățarea pe tot parcursul vieții și perfecționarea cunoștințelor și abilităților proprii. Totuşi, unul dintre cei mai importanți pași de-a lungul drumului este alegerea facultății potrivite, respectiv o instituție de învățământ superior care să creeze din dvs. un expert în domeniul dvs. de interes.

Curtea Cambridge University

Viitorii studenți, în general, aleg facultatea în funcție de reputația ei, respectiv pe baza datelor despre câte persoane de succes au studiat-o și, desigur, pe baza calităţii materiei pe care acea instituție o poate oferi în funcție de interesele lor.

Citește mai mult »
  • 15.11.2019 11:18
  • Nu sunt comentarii

Top 9 calităţi care fac un manager imobiliar de succes

Tranzacțiile imobiliare au fost întotdeauna o afacere profitabilă. Această ramură de perspectivă a industriei permite investitorilor să își recupereze investițiile chiar și de șase ori mai mult, și nu este nici dificil de calculat că un manager imobiliar primește un procent din vânzarea unor bunuri imobiliare, ceea ce poate însemna mai multe salarii medii în România.

manager imobiliar de succes

Aveţi în vedere că o agenție, din vânzarea unui apartament, primește în medie 3% (în funcție de țara în care își desfășoară activitatea și ce acord are cu clientul), ceea ce înseamnă că pentru vânzarea unui apartament cu un preț fix de 100.000€, câştigul brokerului este de 3.000€, adică mai mult de 8 salarii medii în regiune, în timp ce în lume salariul mediu al unui manager imobiliar este de aproximativ 5.000€ pe lună.

Citește mai mult »
  • 14.11.2019 12:01
  • Nu sunt comentarii

Top 5 filme pe care fiecare manager de PR trebuie să le vizioneze

S-a încheiat o săptămână aglomerată și abia așteptați să vă odihniţi și să vă petreceţi seara de vineri relaxându-vă cu floricele de porumb și un film. Dar același scenariu se întâmplă de fiecare dată; pe lângă atâtea recomandări, încă nu știți ce film să vizionaţi – un thriller, un documentar, science fiction, horror, dramă...

Tom Cruise în rolul unui manager sportiv

Sunteți pregătiţi să vizionați filme care vă vor plăcea şi care au ca tematică profesia dvs.? Acestea sunt primele 5 filme pe care trebuie să le vedeţi dacă vă ocupaţi de orelații publice sau de marketing. Și vă promitem – nu vă veți plictisi.

Citește mai mult »
  • 07.11.2019 13:26
  • Nu sunt comentarii

Lucruri neștiute de angajații de 20 de ani

V-aţi gândit că modul în care vă petreceţi primii douăzeci de ani vă vor defini până la sfârşitul vieții? Autorul cărții Deceniul definitoriu: De ce sunt importanți cei douăzeci de ani și cum puteți profita la maximum de ei, psihologul Meg Jay, susține că tinerii de 20 de ani cred că au tot timpul din lume și că nu contează cum își petrec cei douăzeci de ani ai lor.

Angajații sărbătoresc succesul

Dimpotrivă, ea susține că în aceşti ani se construieşte temelia pentru viitor și că aceşti ani ne definesc până la sfârşitul vieții, și de aceea tinerii de 20 de ani ar trebui să îi ia în serios. Iată câteva sfaturi despre cum să începeți o carieră de succes în afaceri, care, în timp, doar va crește.

Citește mai mult »
  • 05.11.2019 13:42
  • Nu sunt comentarii

Iniţiaţi o afacere de succes - ce puteți învăţa din aceste 3 povești?

Vă întrebați cum să începeți propria afacere și nu sunteți sigur dacă aveți toate abilitățile necesare. Înainte de a începe o afacere privată, este bine să fiți atenți. Sunt multe lucruri care trebuie verificate și știute în avans. Toți suntem predispuși la nesiguranță și frică, mai ales atunci când riscăm propriul nostru timp și bani. Însă, uneori, este necesar să presupunem un rezultat pozitiv, așa că vom analiza trei povești de afaceri de succes din diferite părți ale lumii.

povești de succes de afaceri

Citește mai mult »
  • 03.10.2019 10:24
  • Nu sunt comentarii

Cinci sfaturi pentru o relație excelentă cu clienţii care vă pot crește vânzările și cu 120 la sută

Multe companii se ghidează conform filosofiei că pentru o vânzare de succes este necesar a investi mult în marketing și în publicitate. Însă, puțini sunt cei care știu că același efect poate fi obținut şi atunci când se concentrează asupra clienților lor existenți și potențiali.

relația cu consumatorii

Vă oferim cinci sfaturi cu ajutorul cărora veţi putea construi o relație de calitate cu clienții dvs., fără a da sute de mii de euro pe reclame.

Citește mai mult »
  • 01.10.2019 09:13
  • Nu sunt comentarii

Cu acest plan de afaceri cuceriţi și cei mai mari investitori

Ca pentru orice altceva în viață, şi pentru muncă aveţi nevoie de un plan. Nu este suficient să aveți doar o idee bună, ci este foarte important să asiguraţi resursele care vă vor ajuta să realizați ideea. Puteți face acest lucru investind capitalul dvs. sau găsind un investitor care să vă finanțeze proiectele de afaceri.

plan de afaceri

Un plan de afaceri este un instrument ideal pentru a ajunge la potențiali investitori. Pentru a câștiga „de la început” atenția deplină a potențialului dvs. finanțator, este important să specificați cât mai detaliat perspectiva companiei, precum și potențialul ei de dezvoltare.

Citește mai mult »
  • 26.09.2019 10:58
  • Nu sunt comentarii

2/8