Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Executive Business Program – Curs avansat de afaceri. Pentru persoanele care își doresc o carieră în Business.

Executive Business Program

Cursuri
tradiţionale sau online
Durata
3 trimestre
Numărul de ore
679
Diplome şi certificări
Cambridge International A&AS level Business
Cambridge International A&AS level Economics
Cambridge International A&AS level Accounting
BusinessAcademy Certified Executive Manager
Microsoft Office Specialist
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEŢI-VĂ


Prin şcolarizarea în cadrul departamentului Executive Business Program, veţi obţine competenţele şi experienţa necesară pentru o muncă profitabilă pe poziţii executive sau operative în companii. 

Folosim resursele şi metodologia acestuia, pentru a vă asigura posibilitatea de a deveni expert în marketing și vânzări, management, finanţe şi management de proiect. Ca rezultat, veţi şti cum să creşteţi profitul companiei, indiferent de domeniul ei. 

De asemenea, veţi putea să asiguraţi companiei o creştere stabilă a cifrei de afaceri, în mod direct sau indirect, chiar şi în condițiile unei pieţe variabile. 

Credem că acesta este modul corect de a atinge nivelul de câştig necesar pentru a vă bucura de cariera dvs. 


Competenţele pe care le veţi dobândi sunt foarte practice. William A. Sherden, expert în management și consultant de afaceri pentru corporaţiile AT&T, Citicorp şi Dunn & Bradstreet, a realizat o analiză ştiinţifică ce s-a axat pe cât de profitabile sunt tehnicile economice în situaţii reale de afaceri. Rezultatele revoluţionare ale cercetărilor au descoperit că abordările teoretice ale previziunilor rezultatelor în afaceri eșuează în peste 60% din cazuri.


Iar timpul bumului economic a trecut.

De aceea, metodele de afaceri care nu sunt profitabile, acum nu mai au nimic pe care să se bazeze și ies din uz. Se caută doar cunoştinţe și tehnici de afaceri care sunt măsurabile şi care aduc bani în mod direct. 

Prin şcolarizarea în cadrul departamentului Executive Business Program, pe lângă diploma uneia dintre cele mai influente universităţi din lume, obţineţi și cunoştinţe ce pot fi rapid puse în aplicare și ale căror rezultate financiare nu vor întârzia să apară.

 

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la departamentul Executive Business Program.

 

Nu uitați că puteți obţine Cambridge International A&AS level Business în urma absolvirii cu succes a oricărui departament din cadrul BusinessAcademy. Singura diferenţă între acest departament şi celelalte constă în faptul că celelalte departamente sunt create pe baza unei singure specializări din domeniul afacerilor, în timp ce scopul acestui departament este de a oferi o imagine de ansamblu a cunoştinţelor de afaceri pentru munca în companii. 

 

Care sunt competenţele şi cunoştinţele pe care le veţi dobândi în cadrul departamentului Executive Business Program? 

De la planificarea și aplicarea corectă a tehnologiilor de afaceri, crearea unor materiale de marketing credibile, organizarea echipelor de angajaţi, crearea relaţiilor stabile cu partenerii şi cu investitorii și până la mangementul sectoarelor de afaceri, toate acestea vă vor pune la dispoziție competenţele necesare pentru dezvoltarea companiei.

Nu în ultimul rând, veţi dobândi cunoştinţe tehnice de expert în producţie, finanţe şi operaţiuni. 
Grupurile de competenţe şi cunoştinţe pe care le veţi dobândi prin şcolarizarea în cadrul acestui departament sunt: 

  • Planificarea şi managementul afacerilor
  • Competenţe şi cunoştinţe de afaceri avansate 
  • Marketing şi organizarea marketingului
  • Vânzările şi organizarea vânzărilor
  • Managementul relaţiilor cu clienţii
  • Finanţele şi contabilitatea
  • Planificarea, managementul şi organizarea personalului
  • Managementul de proiect
  • Aptitudini personale de negociere, luare corectă a deciziilor în mediul de afaceri și leadership


Planul şi programa pentru acest departament sunt destinate persoanelor care doresc să conducă o întreprindere şi să-şi construiască o carieră de succes. Accesaţi planul şi programa completă. 

 

Cum să deveniţi un om de afaceri analitic, care ştie cum să asigure rezultate favorabile pentru compania sa (şi o poziţie foarte bună pentru sine)?

Scopul şcolarizării în cadrul acestui departament este să obţineţi resurse pentru a rezolva în mod analitic problemele de afaceri. Astăzi, acesta este singurul mod pentru obținerea unui profit satisfăcător pentru companie și un venit considerabil pentru dvs., indiferent care este activitatea sau poziţia pe care vreţi să o ocupaţi.  
Aşadar, ceea ce veţi obține sunt cunoştinţe tehnice de specialitate.

Metodologia tripartită de management

Prin noua metodologie de management, veţi învăţa cum să combinaţi metodele statice cantitative cu competenţele subtile din comunicare şi psihologie.

După ce vă veți însuși competențele din cele şapte domenii cheie ale afacerilor, veți continua cu pasul în care vă vom arăta cum să aplicaţi tehnicile învăţate pentru luarea deciziilor profitabile. Iar în cele din urmă, veţi stăpâni tehnicile de negociere, persuasiune şi motivare.   

Rezultatul: veţi şti cum să organizaţi şi să conduceţi oamenii în cel mai profitabil mod pentru companie.
Astfel, tehnica de predare se bazează pe analiza practicilor derulate de manageri din diferite industrii, ale căror metode sunt însumate într-un sistem de tehnici aplicabile
, astfel încât să dobândiți în mod direct experienţa de care aveți nevoie.

Tehnici profitabile de marketing şi vânzări.  

Veţi obţine instrumente pentru înţelegerea consumatorului, veți învăța cum să utilizați aceste cunoştinţe în crearea produselor, serviciilor şi ofertelor corespunzătoare, urmând ca mai apoi să vă însușiți metodele de selectare a celui mai bun mod de a transmite mesajul, de a atrage atenţia şi de a recomanda valoarea reală consumatorilor.

Scopul nostru este ca dvs. să cunoaşteți și să aplicaţi tehnicile de influențare a pieţei, dar în acelaşi timp să fiţi capabili să vedeţi imaginea de ansamblu. În acest fel, veţi reuși să obțineţi rezultatele dorite, atât individual, cât și în echipă. Alegerea vă aparţine.  

În plus, vom pune accentul și pe formarea competenţelor necesare vânzării de produse şi servicii, pe aplicarea metodelor de vânzare şi de management al echipelor din vânzări, precum şi pe modurile de dezvoltare sistematică a procesului de vânzare, astfel încât să fie adaptat industriei unde doriţi să-l aplicaţi.

Controlul finanţelor, cu scopul de a creşte profitul. 

Veţi stăpâni metodele pentru finanţarea diferitelor resurse din companie. Veţi şti cum să controlaţi acest proces şi volum pentru toate costurile din companie.

În acest fel, veţi obţine abilități de luare a deciziilor financiare corecte. Veţi şti să manipulați rapoartele financiare. Veţi fi pregătiţi să creaţi, să analizaţi şi să folosiţi documentele financiare. Veţi şti ce decizii trebuie luate pe baza stării precedente, în vederea obținerii unui profit mai mare.

Bineînţeles, veţi avea acces la noțiuni de contabilitate, metode statistice cantitative, contabilitatea costurilor, deoarece toate acestea sunt necesare pentru luarea deciziilor corecte.  

Managementul de proiect la termen. 

Veţi afla tot ceea ce este necesar pentru un management de proiect profitabil. Veți învăța să gestionați proiecte conform standardelor din industria în care le veţi aplica. Veţi învăţa să gestionaţi pachete şi instrumente software, necesare pentru managementul de proiect.

Echipa de peste 30 de profesori cu care veți colabora la BusinessAcademy este alcătuită din directori de companii, experţi şi specialişti în domeniu, cu multe succese în afaceri.  

De exemplu, unul dintre grupurile de experţi de la BusinessAcademy a înregistrat peste 20.000 ore de consultanţă în ceea ce priveşte creşterea profitului unor companii cunoscute. 
Printre companiile şi instituţiile care au apelat la serviciile experţilor noştri se numără Volksbank, Europrojekt, Fidelinka, 
majoritatea facultăţilor naţionale, inclusiv facultatea de Economie, Arhitectură, Medicină, Drept, Agricultură, patru instituţii și ministere guvernamentale sau companii multinaționale, precum L’Оreal, Pepsi, Porsche, Siemens și mulți alții.

Ce urmează? 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te