Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Organizational Life Cycle

Descrierea cursului

Toate organismele vii trec prin fazele creşterii şi ale regresiei, care încep cu naşterea şi se termină cu moartea. Organizaţiile trec printr-un ciclu de viaţă la fel ca oamenii, ceea ce înseamnă că fiecare organizaţie are propriul stadiu de creştere şi de îmbătrânire. Însă, organizaţiile nu trebuie şi nu sunt destinate să treacă prin fazele de regresie; afacerile pot rămâne în cel mai înalt punct al viabilităţii sau într-unul aproapiat, pentru o perioadă lungă sau chiar nelimitată de timp. Organizaţiile pot reveni în top chiar şi aflându-se în faza de cădere. Determinarea stadiilor din ciclul de viaţă al unei organizaţii permite recunoaşterea stadiului curent în care aceasta se află (durata de existenţă a organizaţiei de la naştere, creştere, maturitate, îmbătrănire, până la moarte).  


Acest curs procesează noţiunea de ciclu de viaţă şi fazele lui. De asemenea, în atenţia acestui curs se mai află şi principalele modificări de pe parcursul ciclului de viaţă, precum şi greşelile tipice şi recunoaşterea acestora.

Scopul cursului

Scopul cursului este de a familiariza cursanţii cu noţiunea de ciclu de viaţă şi cu fazele lui. Cursanţii vor învăţa cum ar trebui să arate şi cum trebuie să gestioneze ciclul de viaţă al companiei. De asemenea, veţi învăţa modalităţile şi motivele pentru care companiile cresc şi dau faliment şi veţi afla ce trebuie să ştiţi în diferite faze ale ciclului de viaţă pentru a menţine şi pentru a îmbunătăţi poziţia strategică a companiei.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Business Administration și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.