Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

PR de criză în era internetului

Secolul XXI este un secol al comunicărilor, sau mai bine zis, al comunicării rapide! De la apariția primelor civilizații organizate până în prezent, nu s-au înregistrat niciodată progrese atât de rapide și epocale, așa cum s-a întâmplat la sfârșitul secolului XX și începutul secolului XXI. Trimiterea unui mesaj scris, acum 100 de ani însemna trimiterea prin poștă, în timp ce astăzi, comunicarea de la un capăt la altul al lumii este instantanee și îmbunătățită de multe invenții tehnice și scurtăturile. Același lucru se întâmplă și cu știrile și, prin urmare, şi cu relații publice!

PR de criză

Citește mai mult »
 • 09.08.2019 13:21
 • Nu sunt comentarii

Cum să transferi o afacere mică, locală pe piața globală? (6 pași simpli)

În multe privințe, afacerile la nivel mondial pot arăta diferit decât par în orașul dumneavoastră natal. Însă, în fiecare an există un număr tot mai mare de întreprinderi mici și mijlocii care se decid să facă acest pas. Pentru ca acest proces să fie cât mai ușor și mai simplu, este necesar să urmați pașii următori pentru a vă extinde cu succes afacerea pe piața mondială.

afacere pe piață globală

Citește mai mult »
 • 24.07.2019 11:07
 • Nu sunt comentarii

Cum să se mărească succesul de marketing pe rețelele sociale cu 300 la sută cu ajutorul burrito-ului, a pâinii albe și a oceanului albastru?

Vi s-a întâmplat să vă pierdeți în marea sfaturilor de marketing? Sincer, mie da. Indiferent cum o întoarceți, publicitatea, în final, se reduce cumva la analize, statistici și negocieri legate de buget.

Iar marketingul nu trebuie să fie plictisitor, deloc!

Dacă doriți să ieșiți în evidență și să obțineți autoritate în această industrie, vă aducem 4 strategii de marketing fantastice, cu cele mai interesante denumiri, care vă vor ajuta să obțineți un avantaj incomensurabil pe rețelele sociale, și în același timp vi se va face foame pe moment.

strategia oceanului albastru

Citește mai mult »
 • 23.07.2019 12:09
 • Nu sunt comentarii

Cum să evitați cele mai frecvente 8 greșeli la începerea propriei afacere?

Fondatorii de noi afaceri fac adesea greșeli asemănătoare, care pot influența asupra eșecului ideii de afacere și viitorul ei drum. Dacă visați la antreprenoriat sau credeți că sunteți un nou Zuckerberg, păstrați aceste câteva sfaturi pe masa dumneavoastră de lucru.

analizarea ideii de afaceri

Citește mai mult »
 • 22.07.2019 09:42
 • Nu sunt comentarii

Cum au reușit miliardarii de astăzi?

Nimeni nu a reușit peste noapte. Deși fiecare succes se bazează pe o idee bună, multă muncă și perseverență, dar și puțin noroc, oamenii de succes au mers pe căi diferite. Astfel, unii dintre miliardarii de azi au ajuns printre stele deja de la 20 de ani, în timp ce alții au fost în conflict cu legea până să ajungă pe calea succesului.

Foarte importante sunt și sfaturile de afaceri pe care aceștia le-au primit de la persoanele importante din viața lor și după care s-au ghidat în carieră.

cum au reușit miliardarii

Citește mai mult »
 • 10.07.2019 08:22
 • Nu sunt comentarii

Scurtături de tastatură pentru eficientizarea lucrului

Petreceți prea mult din timpul vostru prețios pe calculator? Dacă răspunsul este da, citiți în acest text ca să aflați despre scurtăturile de pe tastatură care vă accelerează munca pe calculator.

O tastare pe tastatură

Citește mai mult »
 • 09.07.2019 15:02
 • Nu sunt comentarii

Cum să transformați hobby-ul dumneavoastră în afacere?

Hobby-ul este ceva unde vă bucurați de timpul dumneavoastră liber și care vă aduce satisfacție. Totuși, cu timpul, anumite hobby-uri se pot transforma și într-o oportunitate pentru o mică afacere. Dacă apare o astfel de oportunitate, folosiți-o, deoarece nu este nimic mai frumos decât ca ceea ce vă place să devină și profesie (probabil că și testarea orientării profesionale va confirma același lucru). Vedeți cum să recunoașteți și să utilizați hobby-ul ca pe o oportunitate de afaceri.

crearea bijuteriilor ca hobby

Citește mai mult »
 • 05.07.2019 14:29
 • Nu sunt comentarii

Cum să obțineți o productivitate mai mare? 4 sfaturi utile pentru rezultate mai bune indiferent cu ce vă ocupați

Indiferent cu ce vă ocupați, probabil cunoașteți sentimentul că sunteți ocupat toată ziua și că nu reușiți să definiți în mod clar rezultatele dumneavoastră. Mai mult, ni se întâmplă tuturor și în viața privată, iar adevăratul motiv pentru o astfel de situație constă în faptul că nu reușim să ne organizăm pentru a obține o productivitate maximă din activitățile noastre.

ceas

Citește mai mult »
 • 04.07.2019 13:15
 • Nu sunt comentarii

Cum a devenit All Stars dintr-o acțiune antreprenorială unul dintre cele mai căutate branduri?

Chiar dacă nu urmăriți trendurile din modă, șansele sunt foarte mici să nu fi avut niciodată în viață o pereche de încălțăminte Converse.

converse

Citește mai mult »
 • 03.07.2019 13:09
 • Nu sunt comentarii

Ce au spus oamenii de succes despre reușită


Ce au spus oamenii de succes despre reușita lor? Citiți despre gândurile lui Ivo Andrić, Richard Brenson, Erich Fromm etc.

Gândurile oamenilor de succes

Citește mai mult »
 • 27.06.2019 13:05
 • Nu sunt comentarii

3/8