Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Marketing Plan

Descrierea cursului

În cadrul acestui curs, se vor aborda metodele de planificare şi planificarea strategică de marketing. Accentul este pus pe planul de marketing şi pe realizarea lui. Se abordează individual toate elementele planului, iar cursanţii se familiarizează de asemenea cu diverse exemple de planuri de marketing.

Scopul cursului

Planul de marketing este baza pentru fiecare afacere şi pentru fiecare marketing eficient al oricărui produs sau serviciu. Scopul cursului este instruirea cursantului, astfel încât să poată întocmi singur planuri de marketing. Se răspunde la întrebările: de ce este necesar un plan de marketing şi ce trebuie să conţină un plan de marketing bun?

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Public Relations, Investment Management and Stock Exchange și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.