Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Leadership

Descrierea cursului

Leadership-ul reprezintă procesul de influenţă şi orientare a activităţilor de lucru ale membrilor organizaţiei, având ca scop realizarea obiectivelor organizaţionale. În cadrul cursului veţi afla care anume sunt activităţile unui lider adevărat şi cât este de necesară o astfel de persoană în fiecare organizaţie de succes. Vă veţi familiariza şi cu diferenţa dintre lider şi manager.

 

Cursul abordează noţiunea de leadership şi stilurile de leadership. Veţi face cunoştinţă cu câţiva lideri importanţi, care şi-au lăsat amprenta de-a lungul istoriei. Se studiază trăsăturile personale şi comportamentale ale unui lider, în raport cu trăsăturile şi comportamentul unui manager.

Scopul cursului

Scopul acestui curs este să înţelegeţi mai bine diferenţa dintre manager şi lider, să dobândiţi anumite cunoştinţe despre modul de abordare, despre trăsăturile şi despre competenţele unui lider. Temele abordate în cadrul acestui curs îşi propun să vă dezvolte conştiinţa cu privire la necesitatea şi modurile de schimbare a trăsăturilor care nu sunt în conformitate cu comportamentul unui lider de succes în mediul de afaceri. Scopul cursului este să învăţaţi că liderii buni nu se nasc, ci se formează.

 

Veţi vedea ce tehnici trebuie să cunoaşteţi pentru a putea să deveniţi un lider de succes; care sunt diferenţele cheie dintre un manager şi un lider, dar şi faptul că numai angajaţii motivaţi şi mulţumiţi obţin rezultate maxime.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Investment Management and Stock Exchange, Financial Management și Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.