Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Employee Motivation

Descrierea cursului

Motivaţia în muncă şi motivarea sunt cea mai mare enigmă pentru experţi şi cea mai mare provocare pentru manageri. Angajaţii lucrează mai bine atunci când sunt fericiţi şi când simt că organizaţia din care fac parte îi apreciază. De asemenea, sunt mai productivi şi mai creativi în rezolvarea problemelor şi găsirea soluţiilor potrivite. În acest curs, se studiază noţiunea şi semnificaţia motivaţiei în afaceri. 

Scopul cursului

Scopul cursului este pregătirea cursanţilor care, în calitate de manageri de resurse umane, se vor dedica dezvoltării altora şi ridicării nivelului de productivitate a companiei la un nivel mai înalt. Cursanţii vor învăţa cum să creeze o atmosferă de echipă care încurajează productivitatea şi care este distractivă. În acest curs, cursanţii vor învăţa cum să-şi încurajeze membrii echipei să gândească şi să conceapă soluţii creative pentru problemele standard. Vor învăţa cum să creeze conceptul de management prin motivare în companie şi îşi vor însuşi abordările şi tehnicile de motivare. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management, Entrepreneurship și Investment Management and Stock Exchange.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.