Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Abilităţi de afaceri care nu se demodează (partea a doua)

Amintiri de la căsătorie în fotografii

Anumite abilităţi de afaceri există de când lumea. Era digitală nu le-a schimbat, doar le-a îmbunătăţit. Tehnologiile informaţiei sunt foarte utile celor care le dețin, dar şi fără ajutorul lor, aceste abilități, dacă le dețineți, contează foarte mult.

Curtoazia și respectul. 

Respectul între colegi și parteneri face munca mai plăcută și mai demnă. Curtoazia nu trebuie să fie luată de bună. Modul dvs. de comunicare trebuie să fie întotdeauna adaptat clientului sau partenerului, dar nu trebuie să depășească niciodată limitele bunului gust și ale profesionalismului.

Amabilitate față de colaborator

Spiritul antreprenorial.

Nimic nu se face de la sine. Trebuie să luați decizii și să acţionați. Antreprenoriatul este o abilitate care se dobândeşte. Nimeni nu se naşte învățat. Pentru a desfășura un antreprenoriat de calitate este nevoie de antrenament. Tehnologiile informației nu pot decide în locul dumneavoastră, dar vă pot ajuta să luați în considerare o varietate de factori care vă pot influența decizia.

Inovația.

Chiar și într-un mediu complet automatizat, imaginația este singura modalitate de a ajunge la noi modalități de îmbunătățire a afacerii și de a crea valoare nouă. Ideile noi nu provin de la mașini, indiferent cât de avansate sunt, ci de la persoanele care utilizează aceste mașini tocmai pentru a-și pune în practică ideile.

Dorința de a învăța.

Educația este cheia. Indiferent dacă este formală sau informală, pentru a avea succes în afaceri aveți nevoie de o educație bună. Oamenii de succes învață toată viața. Cunoştinţele se obțin în diferite forme. Felul în care le utilizăm face diferenţa între cunoştinţele pasive și cele active. Dacă intenționați să fiți antreprenor, trebuie să dobândiți cunoștințe practice.

Femeie de succes în lumea bărbaților de afaceri

Flexibilitatea și adaptabilitatea.

Deschiderea spre nou, schimbarea mediului și asumarea responsabilității a fost întotdeauna o caracteristică dezirabilă. Nimic nu s-a schimbat în era noastră digitală. Așa cum tehnologia se schimbă în mod constant și profesioniștii trebuie să fie pregătiți pentru schimbare. Teama de schimbare este însă un factor comun care face ca multe afaceri să stagneze, iar schimbarea poate fi tocmai ceea ce avem nevoie pentru a avansa.

În concluzie, unele abilități nu se vor învechi niciodată. Totul se schimbă, dar parametrii pentru succes rămân aceeași. Trebuie să revenim întotdeauna la ei. Pentru persoanele inteligente care au suport IT și abilităţi de afaceri dezvoltate, limita este doar cerul. Prin urmare, dacă doriți să faceți afaceri, dezvoltați-vă aceste abilități și lucraţi la dezvoltarea dumneavoastră.

  • 22.05.2019 10:02

Comentariu