Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Cum a arătat PR în urmă cu 2000 de ani?

Agenţii de presă, persoanele care se ocupă cu comunicarea corporativă şi cu relaţiile cu mass-media – sunt doar unele din titlurile pe care le pot purta managerii de PR.

Deşi se consideră a fi o profesie relativ tânără (abia în ultimele câteva decenii s-a încetățenit termenul „public relations”), este adevărat că rădăcinile PR-ului sunt adânc înfipte în trecut.

PR

Citește mai mult »
  • 24.08.2016 15:25
  • Nu sunt comentarii

Сe trebuie să ştie un HR manager de succes?

Managerii de Resurse umane ajută angajaţii din firmă să se simtă cât mai confortabil în timpul lucrului şi în mediul de la locul de muncă. Ei conduc indivizii ca să se obţină obiective cât mai reuşite şi pentru a păstra elanul de muncă.

Managerii de Resurse umane

Citește mai mult »
  • 01.08.2016 09:27
  • Nu sunt comentarii

Cum să lucrezi mai repede, dar nu mai mult

4 sfaturi care vă vor ajuta să economisiţi timp pentru ceea ce este într-adevăr important

De câte ori nu vi s-a întâmplat în ultima vreme ca, la diferite întrebări, oamenii din jurul vostru să răspundă cu „nu am timp”? Suntem siguri că de mai multe ori decât v-ar plăcea. Succesul profesional, cu siguranţă, necesită mult sacrificiu, însă, cu o bună planificare şi organizare, aţi fi uimiţi cât timp puteţi să economisiţi zilnic. Şi asta fără consecinţe negative pentru munca dvs.

Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să „prelungiţi” ziua.

Cum să lucrezi mai repede

Citește mai mult »
  • 25.07.2016 12:39
  • Nu sunt comentarii

Cum să organizați cu succes un eveniment de afaceri

Când veţi participa data viitoare la un eveniment, priviţi în jurul dvs. Acele serveţele puse perfect pe masă – să ştiţi că cineva a lucrat toată dimineaţa la decorare. Dar acea invitaţie care arată foarte frumos? Şi ea a fost gândită cu grijă câteva săptămâni, de la mesaj până la design. Planificarea evenimentului este prin ea însăși o mică ştiinţă şi solicită o organizare cu mare atenție la detalii. 

eveniment de afaceri

Citește mai mult »
  • 18.07.2016 09:33
  • Nu sunt comentarii

6 lucruri importante de ştiut înainte de înfiinţarea unei firme private

Iniţierea unei afaceri noi în economia din zilele noastre poate fi o mare provocare, dar nu imposibilă. Să fii propriul şef şi să-ţi dezvolţi propria idee oferă un sentiment mare de satisfacţie. Însă, înainte să păşiţi în aventura afacerii personale, trebuie să ţineţi cont de câteva lucruri importante. 

firme private

Citește mai mult »
  • 11.07.2016 09:24
  • Nu sunt comentarii

SFATURI PRACTICE: Cum să redactați un CV pentru angajare?

CV-ul este o hârtie cu aceeaşi valoare pentru oameni ca şi unele bancnote. De el depinde viitorul dvs. loc de muncă şi modul de viaţă.

Bazele scrierii CV-ului sunt foarte cunoscute, dar ce se întâmplă când nu avem experienţă ca să-l îmbogăţim?

CV

Citește mai mult »
  • 04.07.2016 09:28
  • Nu sunt comentarii

Ce este marketingul şi ce este PR-ul?

Nu trece nicio zi fără să auzim măcar o dată expresiile marketing sau PR în mass-media, pe stradă, în mijloacele de transport public… Astăzi, fiecare a doua persoană pe care o cunoaștem este manager de relaţii cu publicul sau manager de marketing. Deşi toate aceste expresii au fost adoptate în limba noastră, există încă multe persoane care nu pot să le deosebească – ce este PR-ul şi ce este marketingul?

Se pare însă că nici mulţi oameni de ştiinţă nu au încă răspunsul corect la întrebarea cine face parte din cine – marketingul din PR sau PR-ul din marketing.


ce este PR-ul şi ce este marketingul

Citește mai mult »
  • 27.06.2016 10:21
  • Nu sunt comentarii

LINK group a obţinut din partea Chartered Management Institute statutul de CMI Approved Provider.

link group cmi approved

Pe data de 5 iulie 2010, LINK group a obţinut din partea Chartered Management Institute (Institutul de certificare a managerilor din Marea Britanie) statutul de CMI Approved Provider, prin care este autorizat să desfăşoare pregătirea, testarea şi emiterea calificărilor în domeniul First Line Management şi Management and Leadereship.

Citește mai mult »
  • 03.08.2010 11:10
  • Nu sunt comentarii

8/8