Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Din aceste 3 motive ar trebui să îți începi propria afacere astăzi

Dacă intenționați să păşiţi în antreprenoriat, probabil ați auzit de la mulţi un milion de motive să nu vă aventuraţi în aceste ape: este prea riscant, puteți cădea în diverse capcane, probabil că veți dormi puțin și vă veţi ruina sănătatea, veţi uita de viaţa socială… Această listă poate fi adesea mult mai lungă.

Femeie de afaceri lucrează pe laptop

Totuși, este într-adevăr aşa? Vă oferim motive pentru care ar trebui să vă inițiați propria afacere, după care veți uita complet de aceste povești neverificate și goale.

Uitaţi de dependenţa de alții

Cât de des v-ați dorit să trageți singuri sforile pentru a îmbunătăți un anumit segment al companiei pentru care lucrați, dar, totuși, nu aţi reuşit, pentru că nu aţi avut mânile libere? Șă ştiți că aşa ceva s-a întâmplat tuturor cel puțin o dată în viață. De aceea, antreprenoriatul este alegerea potrivită pentru oricine se luptă cu autoritatea și cei care își doresc întotdeauna mai mult.

Când creaţi propria afacere, fie că faceți săpun, deschideți o brutărie locală, un salon de înfrumusețare, un magazin de reparații auto sau dacă, totuşi, alegeți să începeți una dintre numeroasele afaceri online, care pe zi ce trece cresc din ce în ce mai mult, veți îngropa foarte adânc dependența de ceilalți. Pentru cei independenţi și tenace – pentru ei, doar antreprenoriatul este soluția ideală!

Cât veţi munci, atât veţi şi câștiga 

Este adevărat că adesea veţi fi prea obosit și că uneori nu veţi avea chef de nimic din cauza volumului de muncă. Totuși, acesta este farmecul fiecărei zile de lucru a unui om modern de afaceri. Însă, ceea ce veți putea face ca şi antreprenor este să puneți câştigul pe care-l obțineți în fiecare minut din timpul programului de lucru în buzunarul propriu şi nu în buzunarul șefului.

Dacă lucrați pentru un alt angajator, probabil v-aţi întâlnit deja cu dependența de ceilalți. Dar de ce v-aţi consuma timpul muncind pentru alții fără compensații, când puteți câștiga singuri la fiecare secundă?

Un antreprenor poate plăti până la 70 EUR în unele țări, în doar o oră de muncă, pe când cel mai mare salariu anual al unui antreprenor care abia își dezvoltă afacerea în America este de până la 70000 EUR. Nu este rău, nu?

Cu cei mai buni prieteni și familia până la câștiguri mari

Numeroase studii arată că mediul de muncă are o influență destul de mare asupra productivității angajaților și rezultatele pe care le obțin. Când nu vă simțiți confortabil la locul de muncă, cu greu veți putea să vă prezentaţi într-o lumină potrivită.

Cu antreprenoriatul nu mai există priviri sumbre cu colegii, o dispoziție proastă când mergeţi la serviciu, un anumit cod vestimentar și lucruri pe care nu trebuie să le faci la locul de muncă, numărând orele rămase până la sfârșitul programului de muncă. La înființarea propriei afaceri, dvs. veți fi cel care va decide cine va lucra și cine nu va lucra în compania dvs.

În acel moment în care vă îmbarcați și pășiți în antreprenoriat, veți uita că deciziile vor fi luate de alții în locul dvs. și vă veţi bucura de compania prietenilor și a familiei. Rezultatele vor fi vizibile foarte curând.

Povestea despre succes nu trebuie să rămână doar un basm

Dacă, pe lângă idei de calitate și dorință, aveți și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a străluci pe cerul antreprenorial, atunci nu știm ce așteptați.

Însă, dacă aceste cunoștințe vă lipsesc, BusinessAcademy este locul potrivit pentru dvs. Cu ajutorul unui profesor cu ani mulți de experiență, veți stăpâni toate segmentele necesare pentru a înființa propria afacere, pentru menținerea și perfecţionarea ei.

Poveștile despre eșec se vor împlini doar dacă vă gândiţi așa. Așadar, fiți optimişti, scrieți-vă pe o foaie de hârtie dorințele, planurile, intențiile și examinați-le cât sunt de fezabile în realitate. Dacă există șanse minime de realizare a lor, nu ezitați să întoarceţi o pagină nouă în viața dvs. și păşiţi în antreprenoriat. Căci, doar cei mai curajoși ajung la succes!

  • 20.11.2019 11:42

Comentariu