Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Knowledge Management

Descrierea cursului

În cadrul cursului vă familiarizaţi cu principiile generale ale managementului cunoştinţelor. Aflaţi în ce mod funcţionează un management de succes al cunoştinţelor şi cum se pot utiliza tehnologiile informaţionale în managementul cunoştinţelor. Veţi vedea care este importanţa realizării unui sistem de management al cunoştinţelor, vă familiarizaţi cu crearea unei culturi de învăţare, cu crearea infrastructurii de management al cunoştinţelor şi cu asigurarea eficientizării economice a cunoştinţelor.

Scopul cursului

Scopul cursului este înţelegerea diferenţei dintre date, informaţii, cunoştinţe şi înţelepciune. Scopul cursului este să ştiţi să separaţi informaţiile importante de cele neimportante, să fiţi familiarizaţi cu fazele şi cu instrumentele concrete de management al capitalului intelectual. De asemenea, scopul este să ştiţi care sunt modurile de învăţare ale oamenilor adulţi şi care este importanţa educaţiei informale de astăzi. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, International Business și Executive Business Program.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.