SATISFACŢIA DVS. ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ NR. 1

Certitudinea serviciilor de calitate superioară pe care le oferim cursanţilor noştri ne permite să vă oferim garanţii maxime pentru banii dvs.

Dacă nu sunteţi mulţumiți de cunoştinţele pe care le-aţi acumulat în timpul perioadei de şcolarizare, dar aţi avut o prezenţă de 75% din numărul de ore prevăzut sau aţi finalizat 75% din obligaţiile prevăzute în regulamentul de şcolarizare (în cazul în care urmați cursurile în varianta Online), aveţi dreptul să parcurgeţi din nou Online orice curs din programul de şcolarizare ales anterior, împreună cu generaţia următoare de studenți.  

Apreciem faptul că investiţi bani în educația dvs. profesională, precum cea pe care o oferă Business Academy, iar acest lucru trebuie să aibă un singur rezultat - CUNOŞTINŢE PROFESIONALE CARE SĂ VĂ DUCĂ SPRE O CARIERĂ DE SUCCES.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2019/20 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.