Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Avantajele studiului la distanţă

Respectarea timpului dvs. 
Fiecare individ are o anumită perioadă de timp când poate da cel mai bun randament. De asemenea, modul contemporan de viaţă impune numeroase obligaţii care sunt greu de îndeplinit la timp. Programul online este foarte flexibil, respectă programul dvs. de activitate, este adaptat în totalitate ritmului dvs. de viaţă şi vă permite să vă stabiliţi singuri timpul pentru studiu.

Dvs. alegeţi locul din care studiaţi 
Programul online oferă posibilitatea de a vă alege singuri locul cel mai potrivit pentru studiu. Dvs. alegeţi ambientul în care vă simţiţi cel mai confortabil, unde vă concentraţi cel mai uşor şi mai bine şi unde veţi asimila cel mai bine materia. Alegând programul Online, aveţi posibilitatea să dobândiţi cunoştinţe noi, indiferent de locul unde vă aflaţi. 

Acces nelimitat la materialele de studiu 
În calitate de cursanţi ai programului online, aveţi acces nelimitat la materia pe care doriţi să o învăţaţi. Fără stres, învăţaţi în ritmul care vi se potriveşte cel mai bine. Accesul constant şi permanent la materialele de studiu vă permite un grad ridicat de autocorectare şi progres pe care îl puteţi monitoriza şi verifica cu uşurinţă. 

Gamă de cursuri din diverse domenii 
Programul online acoperă o gamă variată de domenii, deoarece obiectivul nostru principal este să venim în întâmpinarea intereselor şi necesităţilor dvs., în privinţa unor cunoştinţe şi competenţe cât mai contemporane şi cât mai aplicabile în practică. Cursurile noastre sunt orientate către management, marketing, resurse umane, design şi aplicarea lor în toate nivelele, cu ajutorul tehnologiilor informaţionale şi a limbilor străine. 

Sesiunile şi consultaţiile online
Interacţiunea cu ceilalţi în procesul de studiu are uneori o importanţă foarte mare în aprecierea propriilor cunoştinţe, în rezolvarea dilemelor, dar şi în descoperirea de noi idei şi direcţii de cercetare. În scopul satisfacerii celor mai diferite necesităţi ale utilizatorilor, programul online vă oferă posibilitatea de utilizare a sesiunilor opţionale de chat.  

Lifelong Learning
Lifelong Learning, sau studiul pe tot parcursul vieţii, reprezintă încă una din cele mai interesante avantaje ale studiului la distanţă. Posibilitatea perfecţionării permanente şi dobândirea de noi cunoştinţe în afacerile contemporane reprezintă premisa fiecărei cariere şi afaceri de succes. 
 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te