Cum să învăţaţi de acasă sau de la serviciu, din orice oraş sau ţară şi să obţineţi competenţe şi diplome oficiale


Toate competenţele şi diplomele 
asigurate de BusinessAcademy le puteţi dobândi prin studiu la distanţă, din orice oraş, din orice ţară. 

Pentru a vă convinge de funcţionalitatea, eficienţa şi uşurinţa utilizării platformei noastre DLS, încercaţi e-learning Demo.

(Pentru a verifica nivelul de calitate al platformei de studiu la distanţă pentru ţara dumneavoastră, daţi clic aici.)

Dacă nu aveţi posibilitatea să participaţi fizic la cursuri, sau doriţi o mai mare libertate în privinţa alegerii timpului de studiu, acest tip de şcolarizare este ideal pentru dumneavoastră.

Cursurile se ţin în conformitate cu criteriile de studiu la distanţă ale cinci universităţi de top.

Toate acestea sunt posibile, deoarece BusinessAcademy asigură cursanţilor săi titluri profesionale emise de Cambridge şi EBCL şi funcţionează conform autorizaţiei oficiale a departamentului de testare al Universităţii Cambridge.

Cunoştinţele pe care le dobândiţi studiind la distanţă sunt de înaltă calitate, iar titlurile sunt recunoscute pe plan mondial, inclusiv ţara dumneavoastră. şi celelalte ţări europene: BusinessAcademy este responsabilă cu derularea cursurilor şi cu organizarea susţinerii examenelor, iar diplomele le obţineţi direct de la adresa acestor instituţii cunoscute. 

(Pentru a afla mai multe despre BusinessAcademy şi despre acreditările de care dispunem, daţi clic aici.)

Sunt deja mulţi cursanţi din România şi ţările din regiune, precum Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Macedonia, care şi-au finalizat deja 
studiile la BusinessAcademy prin intermediul Internetului. Avem de asemenea cursanţi şi din America, China, Elveţia, Suedia, Austria, Polonia, Africa de Sud etc. 

De fapt, avem studenţi de pe cinci continente.

Cum garantăm calitatea cunoştinţelor şi a diplomelor?

Metodologia de studiu la distanţă se dezvoltă de mai bine de 150 de ani. Distance Learning System care se foloseşte la BusinessAcademy se află în dezvoltare de mai bine de 10 ani. Calitatea acestei platforme de studiu la distanţă este doar unul din motivele datorită cărora avem cel mai înalt grad de parteneriat cu una din cele mai vechi universităţi din lume.

Drept rezultat, şcolarizarea la distanţă prin intermediul BusinessAcademy vă ajută să obţineţi aceleaşi competenţe şi diplome ca în cazul în care aţi fi urmat cursurile în mod tradiţional. Diplomele şi competenţele practice sunt la fel de recunoscute. 

Datorită metodologiei de studiu “Arhitectura cunoştinţelor”, toate aceste competenţe le veţi obţine mult mai repede şi mai uşor decât dacă aţi urma cursurile tradiţionale. 

Iată cum: în loc să ascultaţi lecţia şi să reacţionaţi din când în când la întrebările profesorului, prin studiul la distanţă, informaţiile le obţineţi în trei moduri diferite: ascultând, privind şi citind, efectuând în acelaşi timp testele şi temele obligatorii
. În acest fel, veţi obţine o interactivitate de trei sau patru ori mai mare decât la cursurile tradiţionale. Când la toate acestea se mai adaugă şi suportul deplin al profesorilor pe tot parcursul muncii dumneavoastră, modul în care veţi dobândi competenţe reale devine mult mai clar. 

De aceea, pentru o oră sau două pe zi, puteţi avansa semnificativ, astfel încât să deveniţi un adevărat profesionist în domeniul afacerilor şi al taxelor. 

Iată ce este bine să ştiţi despre studiul la distanţă pus la dispoziţie de BusinessAcademy

Când alegeţi studiul la distanţă în cadrul BusinessAcademy, vă asigurăm tehnologia e-learning pe care o veţi folosi pe tot parcursul şcolarizării. Singura condiţie tehnică este să aveţi un calculator conectat la Internet. (Pentru a verifica dacă conexiunea dumneavoastră la Internet îndeplineşte criteriile pentru utilizarea platformei pentru studiu la distanţă, daţi clic aici.)

Cursurile se pot urmări de acasă sau de la serviciu, având constant garanţia menţinerii unui înalt nivel de calitate. 

Cursurile sunt disponibile prin combinarea serviciilor de studiu online şi a materialelor pe care vi le trimitem fizic prin poştă, în fiecare lună. Cursurile se pot asculta, vizualiza şi citi. Aveţi înregistrări video, audio, aplicaţii şi tutoriale interactive, ce vă arată pas cu pas modul de lucru în programele software utilizate în mediul de afaceri, contact cu profesorii în timp real, prin intermediul consultaţiilor chat periodice, corespondenţă prin email, asistenţă telefonică şi multe altele.

Predarea este intensivă, bogată în exemple reale care vă sunt accesibile astfel încât să puteţi reacţiona, întreba, exersa. Lecţiile sunt la fel de palpabile ca şi cum aţi fi într-o sală de clasă. 

Bineînţeles, veţi primi şi documente, manuale sau referinţe bibliografice. În momentul în care viteza de Internet scade 
sau conexiunea este întreruptă pentru moment, veţi putea lucra offline. Materialele primite le puteţi utiliza ca referinţe şi după finalizarea programului. Această documentaţie, împreună cu materialele din biblioteca noastră online, este suficientă. Nu trebuie să cumpăraţi manuale suplimentare pentru a finaliza şcolarizarea cu succes.  

 

Progresul dumneavoastră este verificat cu regularitate

Verificarea cunoştinţelor dumneavoastră se face după parcurgerea fiecărui modul. Prin testare, asigurăm continuitatea muncii întregului grup, iar dumneavoastră vi se aduce la cunoştinţă trecerea la următoarele unităţi ale cursului. 

Când vi se calculează procentajul şi creditele finale şi când vi se prezintă greşelile pe care le-aţi făcut, puteţi reveni cu uşurinţă la acea parte a lecţiei pe care nu aţi asimilat-o foarte bine şi să o parcurgeţi din nou. 

În plus, veţi avea de realizat cu regularitate assignment-uri şi task-uri, respectiv teme şi lucrări de seminar. Munca dumneavoastră practică este necesară pe tot parcursul studiului. Profesorii verifică nivelul cunoştinţelor dobândite pentru a afla ritmul în care să lucreze cu dumneavoastră. 

Toată această formare profesională are un singur obiectiv major: calificarea dumneavoastră ca expert în domeniul afacerilor contemporane. 

Verificarea cunoştinţelor dumneavoastră este substanţială şi permanentă. În funcţie de specializare, pe parcursul şcolarizării la BusinessAcademy, veţi avea de efectuat peste 410 de teste, assignment-uri şi proiecte. 


Aveţi suportul total din partea profesorilor şi colaborarea activă cu colegii

Suportul constant al profesorilor este un element foarte important, deoarece profesorii sunt cei care evaluează personal cunoştinţele dumneavoastră şi care vă îndrumă pe tot parcursul procesului de studiu.   

Pentru orice nelămurire sau întrebare adresată, fiecare profesor va avea grijă să primiţi un răspuns în mai puţin de 24 de ore. În timpul consultaţiilor chat, care au loc periodic, comunicarea cu profesorii are loc în timp real, la fel ca într-o sală de clasă.

Există şi predări cu sesiuni de chat în grup. De exemplu, pentru anumite cursuri de design utilizăm sesiuni speciale pentru schimb de idei şi brainstorming.

Bineînţeles, puteţi participa şi mai activ alături de profesori şi colegi, adresând întrebări, prin chat, discuţii pe forumul BusinessAcademy deschis pentru cursanţi, profesori şi consultanţi, prin schimb de idei, sfaturi, exemple etc. Toate aceste activităţi sunt deja încorporate în Distance Learning System, iar dumneavoastră le puteţi accesa printr-un simplu clic.

 

Cum se dau examenele finale?

Toate condiţiile pentru obţinerea certificatului BusinessAcademy le completaţi prin intermediul Internetului. Examenul pentru Cambridge şi alte titluri profesionale au loc la finalul şcolarizării, în clasele BusinessAcademy sau într-unul din centrele partenere, autorizate pentru susţinerea acestor examene, centre pe care le avem în peste 150 de ţări. 

În acest fel, veţi finaliza şcolarizarea şi veţi dobândi titluri profesionale în cel mai practic şi în cel mai rentabil mod posibil.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.