Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cum să învăţaţi de acasă sau de la serviciu, din orice oraş sau ţară şi să obţineţi competenţe şi diplome oficiale


studiu la distanţăToate competenţele şi diplomele 
asigurate de BusinessAcademy le puteţi dobândi prin studiu la distanţă, din orice oraş, din orice ţară. 

Pentru a vă convinge de funcţionalitatea, eficienţa şi uşurinţa utilizării platformei noastre DLS, încercaţi e-learning Demo.

(Pentru a verifica nivelul de calitate al platformei de studiu la distanţă pentru ţara dumneavoastră, daţi clic aici.)

Dacă nu aveţi posibilitatea să participaţi fizic la cursuri, sau doriţi o mai mare libertate în privinţa alegerii timpului de studiu, acest tip de şcolarizare este ideal pentru dumneavoastră.

Cursurile se ţin în conformitate cu criteriile de studiu la distanţă ale cinci universităţi de top.

Toate acestea sunt posibile, deoarece BusinessAcademy asigură cursanţilor săi titluri profesionale emise de Cambridge şi EBCL şi funcţionează conform autorizaţiei oficiale a departamentului de testare al Universităţii Cambridge.

Cunoştinţele pe care le dobândiţi studiind la distanţă sunt de înaltă calitate, iar titlurile sunt recunoscute pe plan mondial, inclusiv ţara dumneavoastră. şi celelalte ţări europene: BusinessAcademy este responsabilă cu derularea cursurilor şi cu organizarea susţinerii examenelor, iar diplomele le obţineţi direct de la adresa acestor instituţii cunoscute. 

(Pentru a afla mai multe despre BusinessAcademy şi despre acreditările de care dispunem, daţi clic aici.)

Sunt deja mulţi cursanţi din România şi ţările din regiune, precum Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Macedonia, care şi-au finalizat deja 
studiile la BusinessAcademy prin intermediul Internetului. Avem de asemenea cursanţi şi din America, China, Elveţia, Suedia, Austria, Polonia, Africa de Sud etc. 

De fapt, avem studenţi de pe cinci continente.

Cum garantăm calitatea cunoştinţelor şi a diplomelor?

Metodologia de studiu la distanţă se dezvoltă de mai bine de 150 de ani. Distance Learning System care se foloseşte la BusinessAcademy se află în dezvoltare de mai bine de 10 ani. Calitatea acestei platforme de studiu la distanţă este doar unul din motivele datorită cărora avem cel mai înalt grad de parteneriat cu una din cele mai vechi universităţi din lume.

Drept rezultat, şcolarizarea la distanţă prin intermediul BusinessAcademy vă ajută să obţineţi aceleaşi competenţe şi diplome ca în cazul în care aţi fi urmat cursurile în mod tradiţional. Diplomele şi competenţele practice sunt la fel de recunoscute. 

Datorită metodologiei de studiu “Arhitectura cunoştinţelor”, toate aceste competenţe le veţi obţine mult mai repede şi mai uşor decât dacă aţi urma cursurile tradiţionale. 

Iată cum: în loc să ascultaţi lecţia şi să reacţionaţi din când în când la întrebările profesorului, prin studiul la distanţă, informaţiile le obţineţi în trei moduri diferite: ascultând, privind şi citind, efectuând în acelaşi timp testele şi temele obligatorii
. În acest fel, veţi obţine o interactivitate de trei sau patru ori mai mare decât la cursurile tradiţionale. Când la toate acestea se mai adaugă şi suportul deplin al profesorilor pe tot parcursul muncii dumneavoastră, modul în care veţi dobândi competenţe reale devine mult mai clar. 

De aceea, pentru o oră sau două pe zi, puteţi avansa semnificativ, astfel încât să deveniţi un adevărat profesionist în domeniul afacerilor şi al taxelor. 

Iată ce este bine să știți despre studiul la distanță la BusinessAcademy

Când alegeți scolarizarea la distanță la BusinessAcademy, vă asigurăm tehnologia e-learning pe care o veți folosi pe perioada școlarizării.
Condiția tehnică este să aveți calculatorul conectat la internet cu o viteză normală (verificați dacă conexiunea dvs. la internet îndeplinește criteriile pentru folosirea platformei pentru studiu la distanță, clic aici.).

Cursurile se pot parcurge de acasă sau de la serviciu, cu garanția înaltei calități a pregătirii.

Cursurile se pot asculta, viziona, citi. Aveți la dispoziție înregistrări video, audio, aplicații interactive cu activități înregistrate pe desktop, contact cu profesorii în timp real prin internet, mesaje, consultații.

Cursurile sunt intensive. Sunt bogate în exemple concrete astfel încât să puteți reacționa, corecta, întreba, încerca. Cursurile sunt tangibile, ca și cum ați fi în sala de clasă.

Desigur, primiți și documente și instrucțiuni. Folosiți materialele și ca referințe după finalizarea programului. Această documentație, împreună cu cărțile din biblioteca noastră, este mai mult decât suficientă. Nu va trebui să cumpărați literatură suplimentară ca să finalizați școlarizarea.

Progresul dvs. este verificat cu regularitate

Verificarea cunoștințelor dvs. se face după fiecare modul didactic. Testarea asigură continuitatea activității întregului grup, iar dvs. primiți cunoștințele necesare pentru a trece la modulul următor.

Când se adună procentele obținute, punctele și greșelile făcute, puteți să reveniți la partea pe care nu ați asimilat-o foarte bine și să o reluați.

Astfel, veți avea de rezolvat cu regularitate assignmenturi, respectiv taskuri, lucrări de seminar. Se cere muncă practică. Profesorii vă verifică nivelul de competențe dobândite ca să-și dea seama de ritmul în care să lucreze cu dvs.

Având în vedere că scopul este să deveniți profesioniști, acest mod de antrenament este chiar necesar.

Verificarea progresului dvs. este amplă și permanentă. În funcție de departament, în timpul școlarizării la BusinessAcademy veți avea peste 140 de teste, assignmenturi și proiecte.

aflați de unde sunt utilizatorii noștri

Aveți suportul deplin al profesorilor și puteți să colaborați în mod activ cu colegii

Aveți suportul deplin al profesorilor, nu doar în timpul cursurilor. Acest lucru este necesar, având în vedere că profesorii evaluează personal progresul dvs. și vă ghidează în timpul școlarizării.

Atunci când adresați o întrebare, indiferent de oră, profesorul va răspunde în maxim 24h sau mai repede. Când sunt deschise consultațiile, comunicați în timp real cu profesorii, ca și cum ar sta lângă dvs.

Desigur, puteți fi și mai activi în comunicarea cu profesorii și colegii prin întrebări adresate cu regularitate, prin chat, discuții pe forumul BusinessAcademy care este deschis pentru cursanți, profesori și consultanți, prin sugestii, idei, sfaturi, exemple… Toate aceste activități sunt deja integrate în Distance Learning System, se află așadar la un clic distanță de voi.

Ca să vă convingeți de funcționalitatea, eficiența și ușurința cu care se utilizează platforma noastră DL, accesați e-learning Demo.

Cum se dau examenele finale?

Toate condiţiile pentru obţinerea certificatului BusinessAcademy le completaţi prin intermediul Internetului. Examenul pentru Cambridge şi alte titluri profesionale au loc la finalul şcolarizării, în clasele BusinessAcademy sau într-unul din centrele partenere, autorizate pentru susţinerea acestor examene, centre pe care le avem în peste 150 de ţări. 

În acest fel, veţi finaliza şcolarizarea şi veţi dobândi titluri profesionale în cel mai practic şi în cel mai rentabil mod posibil.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te