Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cum să obţineţi diplome şi titluri pentru joburi bine plătite

cambridge sertifikatDiplomele şi certificatele pe care le obţineţi la BusinessAcademy sunt recunoscute la nivel mondial.

Acest lucru se datorează faptului că instruirea şi susţinerea examenelor finale sunt organizate de către BusinessAcademy, iar certificatele sunt emise direct de la adresa Departamentului de Examinări Internaţionale al Universităţii Cambridge din Anglia.

Pe lângă Cambridge International A&AS level Business, care atestă cunoştinţele dobândite în timpul şcolarizării de un an de zile, în funcţie de domeniul de afaceri pe care îl studiaţi la BusinessAcademy, puteţi obţine de asemenea şi alte certificate recunoscute la nivel mondial, care vor oficializa pregătirea dvs. profesională.

Din experienţa noastră, putem spune cu certitudine că deţinerea unor astfel de diplome şi certificate vă poate asigura un plus de autoritate în domeniu, indiferent de ţara în care locuiţi. În afară de competenţele de afaceri reale, noile dvs. cunoştinţe vă vor deschide uşile unor companii care oferă locuri de muncă foarte bine plătite.

Toate acestea le veţi obţine datorită faptului că BusinessAcademy lucrează la cel mai înalt nivel de parteneriat cu Departamentul de Examinări Internaţionale al Universităţii Cambridge, una dintre cele cinci universităţii lider din lume.

Departamentul de Examinări Internaţionale al Universităţii Cambridge face parte din Cambridge Assessment, cea mai mare agenţie europeană de evaluare şi, totodată, department al Universităţii Cambridge.

Două dintre numeroasele motive pentru care avem toate aceste acreditări sunt calitatea proiectelor pe care le-au realizat echipele noastre şi metodologia "Arhitectura cunoştinţelor" pe care o punem în aplicare în timpul cursurilor, fapt prin care asigurăm un nivel înalt de expertiză pentru cursanţii noştri, indiferent dacă urmează varianta de studiu tradiţională sau online.

Cum puteți avea un profit excelent dacă dețineți astfel de diplome și certificate?

O diplomă de calitate în afaceri vă poate aduce profit în două moduri.

Primul este dobândirea cunoştinţelor în domeniul afacerilor, sub stricta îndrumare a unei şcoli de renume, lucru care în mod automat înseamnă că aţi dobândit abilităţi şi cunoştinţe profitabile pe care le veţi putea aplica în practică imediat.

Al doilea mod se datorează diplomei de afaceri care vă asigură un loc de muncă mai bun, o poziţie de negociere mai bună şi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de locuri de muncă unde veţi putea lucra.

Certificatul BusinessAcademy este dovada certă a cunoştinţelor dumneavoastră

Certificatul BusinessAcademy reprezintă confirmarea oficială a cunoştinţelor dumneavoastră şi un document recunoscut pe plan internaţional cu care vă veţi consolida poziţia pe piaţa muncii, vă veţi spori şansele de avansare în carieră şi vă veţi crea bazele pentru perfecţionarea pe mai departe. Certificatul BusinessAcademy are până la 8 niveluri de securitate, ceea ce îl face unul dintre cele mai protejate certificate din lume. Aflaţi mai multe. 

Un supliment important la certificatul BusinessAcademy - toate competenţele dumneavoastră într-un singur loc

Alături de certificatul BusinessAcademy şi de toate celelalte diplome şi certificate pe care le puteţi obţine după finalizarea cu succes a şcolarizării, veţi obţine şi un document suplimentar care menţionează în detaliu toate cursurile finalizate la BusinessAcademy. Dacă doriţi, alături de acest document, puteţi obţine şi procentul pe care l-aţi realizat la fiecare materie.

Acest document important reprezintă dovada tuturor cunoştinţelor şi a abilităţilor asimilate în timpul şcolarizării, fiind extrem de util pentru potenţialii angajatori care astfel vor descoperi cu uşurinţă ce anume ştiţi să faceţi. 

Ce diplome şi certificate obţineţi după absolvirea cu succes a şcolarizării la BusinessAcademy?

La BusinessAcademy obţineţi diplome şi certificate de afaceri care vă vor deschide uşile marilor companii şi care vă vor asigura în acelaşi timp un salariu excelent, ce va recompensa cunoştinţele şi abilităţile dvs.

Certificat Cambridge:

 • diplome cambridgeCambridge International A&AS level Business este certificatul de afaceri pe care îl emite Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge.

Prin deţinerea acestui certificat, care atestă studii profesionale în afaceri la standardele Universităţii Cambridge, automat veţi dobândi şi autoritatea, şi reputaţia uneia dintre cele mai vechi universităţi din lume. Nu în ultimul rând, vă veţi asigura şi un salariu excelent, datorită noilor competenţe dobândite.

Acest certificat este garanţia profesionalismului dvs. în marketing şi vânzări, management, finanţe, organizarea şi conducerea proiectelor. Cu alte cuvinte, ştiţi cum să creşteţi profitul unei companii.

În plus, ştiţi cum să asiguraţi o creştere constantă şi stabilă a capitalului companiei din care faceţi parte, acesta fiind întotdeauna un mod sigur de a câştiga atât cât este necesar pentru a vă bucura de cariera dvs.

Mai multe drespre Cambridge International A&AS Business >>

Institute of commercial management

The Institute of Commercial Management (ICM)

 • Diploma (single subject) in Business Management and Administration
 • Diploma (single subject) in Entrepreneurship Development and Enterprise
 • Diploma (single subject) in Management Theory and Practice
 • Diploma (single subject) in Leadership Studies
 • Diploma (single subject) in Strategic Management
 • Diploma (single subject) in International Business Environment
 • Diploma (single subject) in Financial Management
 • Diploma (single subject) in Business Finance and Bookkeeping
 • Diploma (single subject) in Economics for Business
 • Diploma (single subject) in Accounting
 • Diploma (single subject) in Human Resource Management
 • Diploma (single subject) in Project Management
 • Diploma (single subject) in Public Relations
 • Diploma (single subject) in Sales and Sales Management
 • Diploma (single subject) in Office Procedure and Administration

The Institute of Commercial Management (ICM) este organizația educațională de top din Marea Britanie pentru certificarea de expert și profesională din domenii precum business, administrație, finanțe, drept și tehnologia informației și de comunicare. Programele de calificare ICM sunt recunoscute pe plan internațional, dar sunt reglementate conform principiilor și standardelor Biroului oficial pentru calificări din Marea Britanbie (Ofqual).

Vezi detalii despre certificatele ICM >>

Certiport

Certiport este unul dintre liderii mondiali în materie de centre de testare, fiind autorizat pentru testarea şi pentru întregul proces de certificare pentru un număr mare de instituţii influente din întreaga lume, ale căror certificate, diplome şi licenţe sunt dovada unui înalt nivel de profesionalism.

Datorită statutului de "Testing Center" pe care LINK group Education Services îl deţine, posibilitatea de susţinere a acestor teste de certificare este asigurată doar cursanţilor acestei instituţii.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te