UN JOB FOARTE BINE PLĂTIT

Zece motive pentru care cursurile online BusinessAcademy sunt mai bune decât altele

 

 • Aveţi mentor personal 
 • Utilizaţi sistemul de testare online 
 • „Assignment-uri" verificate şi evaluate care vă ajută în timpul studiului 
 • Aveţi sesiuni şi consultaţii online
 • Primiţi materiale pentru curs care rămân în posesia dvs. 
 • Gradul înalt de satisfacţie al utilizatorilor reduce la maxim riscurile dvs.
 • Procentul ridicat de completare a cursurilor vă asigură şanse mari de succes 
 • Învăţaţi de la profesori competenţi, care sunt foarte dedicaţi domeniului lor
 • Suportul tehnic se află mereu la dispoziţia dvs. 
 • Obţinerea certificatului la finalul programului

 

 • Aveţi mentor personal

În calitate de cursant, vă asigurăm suportul complet din partea instructorilor, la toate cursurile noastre. Când adresaţi o întrebare, instructorii noştri vă vor da un răspuns detaliat în cel mai scurt timp. De exemplu, la cursurile de limbă engleză, instructorul corectează lucrările cursanţilor pentru a le prezenta cea mai bună modalitate de realizare a sarcinilor de studiu. Iată câteva păreri ale cursanţilor în legătură cu aceasta  >>>

 • Utilizaţi sistemul de testare online

Cum puteţi să vă verificaţi propriile cunoştinţe în cel mai eficient mod, fără păreri subiective din partea altora? Veţi efectua o multitudine de teste online, care există în baza noastră de date pentru programul pe care l-aţi ales. Vă veţi verifica cunoştinţele după fiecare unitate de învăţare şi după fiecare modul. Sistemul va calcula automat procentajul şi numărul de credite obţinute şi vă va arăta greşelile pe care le-aţi făcut pentru a reveni la acea parte din lecţie pe care nu a-ţi asimilat-o în mod corespunzător. Vă puteţi convinge imediat  >>>

 

 • „Assignment-uri" verificate şi evaluate care vă ajută în timpul studiului 

Cum veţi învăţa să aplicaţi cunoştinţele şi competenţele de afaceri, fără niciun fel de exerciţiu practic? Şi cum veţi şti dacă aţi procedat bine, dacă nu aveţi pe nimeni care să verifice munca dvs. sau să vă dea sugestii? De aceea primiţi assignment-uri (teme, lucrări de seminar, proiecte etc.) care vă permit să avansaţi în timpul studiului. 

Adevărul este că dacă vreţi să folosiţi toate aceste competenţe la locul de muncă, trebuie să exersaţi cât mai mult. Completarea testelor şi verificarea răspunsurilor sunt importante, dar nu pot înlocui în totalitate assignment-urile practice.

 

 • Aveţi sesiuni şi consultaţii online

Unele persoane învaţă mai bine prin interacţiunile de grup. De aceea, cursurile noastre au sesiuni de chat opţionale. De exemplu, la anumite cursuri de design, folosim sesiuni speciale pentru schimb de idei şi brainstorming.  

 

 • Primiţi materiale pentru curs care rămân în posesia dvs.

Achiziţionând cursurile noastre, obţineţi şi materialele complete care rămân în posesia dvs. şi după finalizarea programului ales. În acest fel, puteţi lucra şi offline, dacă întâmpinaţi situaţii când nu aveţi acces la Internet, iar materialele se pot folosi ca referinţă şi după terminarea cursurilor. De ce să cumpăraţi acest curs, şi apoi să mai plătiţi şi manuale de peste 100$? La noi e ca şi cum aţi primi cursul şi manualul în acelaşi timp. 

 

 • Gradul înalt de satisfacţie a utilizatorilor reduce la maxim riscurile dvs. 

Căutarea unui curs online eficient poate fi extrem de dificilă. De aceea, îi rugăm pe toţi cursanţii noştri să evalueze cursurile noastre. Şi ne putem lăuda cu feedback-uri foarte bune în ceea ce priveşte angajamentul nostru faţă de studiul lor.

 

 • Procentul ridicat de promovare vă asigură şanse mari de succes 

Procentul de absolvire a cursurilor de la BusinessAcademy variază între 98% și 100% pentru cursanții care respectă dinamica de lucru recomandată, fac testele cu regularitate și rezolvă taskurile. Făcând o mică comparaţie între studenţii noştri şi cei înscrişi la universitate, doar 60% dintre cei din urmă reuşesc să treacă din primul an în următorul. Iar celelalte şcoli de e-learning au cu 20% şi până la 40% şanse mai mici de promovare decât noi. De ce este rata de succes atât de mare la noi? Pentru că folosim o modalitate constructivă de adaptare la nevoile, timpul şi cerinţele fiecărui cursant.

 

 • Învăţaţi de la profesori competenţi, care sunt foarte dedicaţi domeniului lor

Cursurile noastre sunt orientate către tehnologiile informaţionale, limbi străine, management, marketing, design şi aplicarea acestora în toate celelalte domenii. Acestea sunt domenii pe care instructorii noştri le cunosc foarte bine. Noi credem că aceasta înseamnă o educaţie mult mai bună pentru dvs. şi o satisfacţie mult mai mare pentru angajaţii noştrii.  

 

 • Suportul tehnic se află mereu la dispoziţia dvs. 

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un serviciu sau un produs şi să nu aveţi posibilitatea să-i trimiteţi producătorului observaţiile sau sugestiile dvs? Sau vi se făcea transferul către un robot telefonic la care nu vă răspundea nimeni? Tocmai datorită grijii noastre faţă de client, vă oferim mai multe moduri în care ne puteţi contacta. La fiecare întrebare, vă vom răspunde în termen de 24 de ore. 

 

 • Obţinerea certificatului la finalul cursului

După finalizarea cu succes a şcolarizării, veţi obţine certificatul companiei Link group. Certificatul Link group este prezent pe piaţă de peste 10 ani şi reprezintă un document important care atestă nivelul dvs. de cunoştinţe. Nivelul dvs. de cunoştinţe este atestat conform standardelor internaţionale. Preţul certificatului LINK group este inclus în preţul taxei de şcolarizare, iar emiterea sa se face la adresa de domiciliu, după completarea tuturor obligaţiilor prevăzute pentru programul ales.

De asemenea, puteţi susţine examene şi pentru alte certificate şi diplome recunoscute pe plan internaţional, deoarece fiecare curs este conceput conform standardelor prevăzute de certificatele respective. 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te