Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Săli de curs multimedia

Sălile de curs sunt climatizate şi dotate cu proiectoare şi echipament multimedia complet. În acest fel, este asigurat suportul necesar pentru modalitatea modernă de predare din cadrul BusinessAcademy, fiind îndeplinite cerinţele de studiu progresiv, bazat pe aplicarea conţinuturilor multimedia şi pe interactivitatea accentuată dintre participanţi.

Sălile sunt amenajate în aşa fel încât profesorul să aibă întotdeauna posibilitatea de a supraveghea modul de lucru al cursanţilor, putând astfel să asigure suportul necesar în orice moment. Configuraţiile computerelor utilizate pentru predare sunt moderne şi corespund cerinţelor de calitate şi complexitate ale cursurilor.

Prin prezentări video beam, cursanţii BusinessAcademy beneficiază de o prezentare multimedia mult mai clară a materiei predate, lucru prin care se eficientizează capacitatea de urmărire şi înţelegere a cursantului. 


Video beam există în fiecare sală de curs.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te