Pripremite se za novo poslovno doba. Prijavite se!

CAMBRIDGE INTERNATIONAL AS&A LEVEL BUSINESS

Certificarea Cambridge International AS&A level Business este destinată tuturor celor care vor să-şi ateste şi să-şi îmbunătăţească propriile competenţe din domeniul managementului şi al business-ului, indiferent dacă tind către înţelegerea proceselor de afaceri în general sau către îmbunătăţirea abilităţilor de afaceri.

BusinessStudies oferă posibilitatea de cunoaştere a managementului în diferite organizaţii şi tipuri de întreprinderi, precum şi posibilitatea de a studia conceptele de leadership, motivaţie, organizare, motivare şi procesele de luare a deciziilor.

Această certificare internaţională vă oferă posibilitatea de a înţelege principalele relaţii dintre organizaţie şi mediu, precum şi toate relaţiile existente în cadrul organizaţiei.

De asemenea, vă este oferită posibilitatea de a dobândi un spectru larg de cunoştinţe legate de marketing, management de proiect, management operaţional, bazele finanţelor şi management strategic. Informaţiile despre competitivitate şi posibilităţile de poziţionare cu succes pe piaţă reprezintă doar o parte din cunoştinţele pe care le puteţi dobândi prin intermediul certificatului menţionat.

Există două niveluri de certificare pe care le puteţi obţine:

  • Cambridge International Advanced Subsidiary (AS) Business - subînţelege 2 examene, 
  • Cambridge International Advanced Level (A Level) Business - subînţelege 3 examene.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.