Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

Personal Sales

Descrierea cursului

Acest curs se ocupă de rolul vânzătorului, de caracteristicile prin care se diferenţează un vânzător bun, de activităţile lui şi de psihologia vânzătorului în general. Veţi face cunoştinţă cu întregul proces de vânzare, începând de la pregătire şi deschidere, până la prezentarea şi încheierea vânzării. Cursul ne ajută să înţelegem mai bine natura vânzătorului şi a cumpărătorului, precum şi raportul comunicaţional dintre aceştia. Vom analiza toate tipurile de vânzări personale, precum vânzarea directă şi MLM (multi-level marketing), dar şi noţiuni legate de vânzarea personală, de exemplu: Cross selling şi Up selling. De asemenea, vom explica noţiunea de "Lead", mai exact generarea şi gestionarea acestuia, precum şi importanţa IT-ului şi a unei echipei de vânzări bine plasate.

Scopul cursului

Scopul cursului este pregătirea dvs. pentru a deveni un bun vânzător, care înainte de toate îşi cunoaşte propria personalitate, iar apoi pe cea a cumpărătorului. Un vânzăror care poate recunoaşte întotdeauna nevoile cumpărătorului şi care poate interacţiona foarte bine cu diferite tipuri de interlocutori, pentru a finaliza cu succes procesul de vânzare; un vânzător care ştie să rezolve în mod eficient eventualele reclamaţii şi care va reuşi să menţină relaţii de calitate cu clienţii chiar şi după vânzare.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Sales and Sales Management și Entrepreneurship.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.