Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

De ce să alegeţi BusinessAcademy

  • Educaţie modernă, în conformitate cu cerinţele pieţei

BusinessAcademy depăşeşte decalajul care există între ceea ce oferă sistemul de educaţie tradiţional şi necesităţile reale ale pieţei. Principalul dezavantaj al educaţiei tradiţionale este lipsa practicii - studenţii petrec între trei şi şase ani ocupându-se de teorie, fără posibilitatea de a o aplica în practică. O altă problemă este echipamentul tehnic mai slab şi programele educaţionale învechite, care adesea oferă cunoştinţe inutile. După finalizarea studiilor, managerii şi inginerii se lovesc de problema angajării. Angajatorul modern este interesat de abilităţi concrete, nu de studiile promovate. 

Cursurile noastre sunt o combinaţie de cunoştinţe fundamentale, teoretice şi abilităţi practice.

  • Drumul sigur spre o carieră de succes

Astăzi, în condiţiile impuse de concurenţa globală, explozia informaţională şi dezvoltarea dinamică a ştiinţei şi a tehnologiei, cunoştinţele sunt ceea ce îi separă pe cei cu succes de cei fără succes. Pe lângă cunoştinţele tehnice, prin şcolarizare, vă veţi însuşi şi celelalte abilităţi de care aveţi nevoie pentru a vă găsi un loc de muncă bun sau pentru a vă iniţia propria afacere.

  • Un loc de muncă interesant, căutat şi bine plătit

Dezvoltarea incredibil de rapidă a noilor tehnologii şi a pieţei a dus la apariţia unui număr mare de noi ocupaţii, cum ar fi: administrator de afaceri, manager strategic şi operativ, PR manager, secretar de afaceri, iar aici mai intră şi vânzările, marketingul produselor şi al serviciilor, Internet marketing etc. Programul BusinessAcademy s-a înfiinţat ca rezultat al tendinţelor observate pe piaţă şi al nevoii accentuate de experţii pentru aceste profile. Şi anume, toţi indicatorii economici şi de afaceri spun că, la nivel mondial, tocmai poziţiile menţionate au devenit cele mai căutate şi cele mai bine plătite.


Pe de altă parte, sunt puţine instituţii care să ofere educaţia adecvată în domeniile respective.

  • Utilizatorul este pe primul loc

La BusinessAcademy, totul este organizat astfel încât să vă fie mai uşor, mai util şi mai interesant. Programa didactică, modalitatea şi condiţiile în care funcţionează şcoala noastră sunt adaptate la necesităţile şi stilul de viaţă al persoanelor tinere, mobile şi bine informate.

Pentru a obţine rezultatele maxime în timpul studiului, folosim toate avantajele tehnologiei contemporane: Distance Learning System, Online Testing System, analiza calităţii este efectuată cu regularitate, ne adaptăm la nevoile cursanţilor, adoptăm sugestiile şi criticile, şi toate acestea cu scopul îmbunătăţirii calităţii de lucru. 


Noi rămânem în contact cu cursanţii noştri şi după ce aceştia îşi finalizează studiile, cu scopul de a-i ajuta în dezvoltarea carierei prin colaborare şi consulting.

  • De la începător la profesionist

Şcolarizarea la BusinessAcademy este destinată pentru toate structurile societăţii. Aceasta înseamnă că nu există niciun prag de cunoştinţe necesare pentru înscriere. Trebuie doar să vă înscrieţi la timp şi să faceţi testul de evaluare al cunoştinţelor, care serveşte la distribuirea cursanţilor conform nivelului prealabil de cunoştinţe. Nu există examen de admitere. Certificatele BusinessAcademy vor fi cea mai bună dovadă a competenţelor dvs. în momentul concursului pentru angajare, şi în plus, veţi avea prilejul să obţineţi certificate recunoscute la nivel internaţional şi Cambridge International Diplomas.

  • Condiţii tehnice şi echipament  excelent 

Suntem prima organizaţie din regiunea noastră care a dezvoltat o platformă Distance Learning (sistem de creare a cursurilor online şi de distribuire a cunoştinţelor prin intermediul Internetului), care aplică Computer Based Education (învăţământ bazat pe calculator) şi Web Based Training (educaţie prin Internet). Întregul program de studiu l-am transpus în format electronic, l-am îmbogăţit cu materiale multimedia şi l-am postat pe Internet. Învăţământul la distanţă este acum posibil, datorită variantei contemporane online.

  • Profesori de calitate

Profesorii noştri sunt experţi de top, doctori în ştiinţe, economişti şi ingineri. Pe lângă competenţe, amabilitatea, politeţea şi orientarea către cursanţi sunt alte trăsături importante care îi caracterizează. Autoritatea lor nu rezultă din poziţia ierarhică, ci din trăsăturile şi abilităţile personale.

  • Standarde şi certificare internaţională

Programele noastre sunt în conformitate cu standardele internaţionale. Numărul mare de certificări internaţionale de care dispunem sunt o dovadă a calităţii serviciilor noastre educaţionale. BusinessAcademy vă oferă şcolarizare la nivel european, diplome Cambridge internaţionale sau certificate ECDL şi EBCL recunoscute în afara graniţelor.

  • Actualizarea continuă a programei de studiu, în conformitate cu dezvoltarea pieţei

Mediul de afaceri se caracterizează astăzi printr-o dezvoltare foarte dinamică. Ansamblul de concepte din domeniul afacerilor se schimbă după câţiva ani, iar pe zi ce trece, această perioadă devine din ce în ce mai scurtă. Prin urmare, aşteptările impuse instituţiilor care se ocupă cu educaţia în acest domeniu sunt ca programele lor de lucru să se actualizeze în mod continuu, pentru a fi în pas cu dezvoltarea economiei, a marketing-ului şi a management-ului, iar aceasta este exact ceea ce facem noi la BusinessAcademy. 

Apartenenţa la organizaţii internaţionale ne obligă să urmărim constant noile trend-uri şi să ne perfecţionăm constant, astfel încât cursanţii noştri să aibă prilejul să lucreze după cele mai moderne programe folosite de către oamenii de afaceri din întreaga lume şi să înveţe numai ceea ce este de actualitate.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te