Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Ce trebuie să ştiţi despre BusinessAcademy, dacă vă doriţi un nivel ridicat de expertiză în afaceri şi un profit excelent

BusinessAcademy este o şcoală internaţională pentru educaţia în domeniul afacerilor, cu două filiale în România: într-o zonă ultracentrală din Bucureşti şi într-o zonă liniştită din Timişoara.

Din punct de vedere organizatoric, suntem parte a companiei internaţionale LINK group Education Services, înfiinţată în anul 1998, cu sediul central la Belgrad, fiind prezenţi  atât pe piaţa din Serbia şi România, cât şi pe piaţa din Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina şi Macedonia. În România, existăm din anul 2010. Din această regiune, am avut până acum un număr considerabil de cursanţi. Funcţionăm prin Departamentul de Examinări Internaţionale al Cambridge University. Pe teritoriul României, filiala este înființată sub codul de activitate 8559.

Dorinţa noastră este destul de simplă: vrem să vă ajutăm să acumulaţi aptitudini de afaceri, cu ajutorul cărora să vă îndepliniţi mai uşor ambiţiile personale, iar pe lângă aceasta, să puteţi beneficia de câştiguri excelente.

Sediul central al BusinessAcademy se întinde pe 1200 de metri pătrați, iar în California, menținem constant în funcțiune servere pentru asistența non-stop a cursanților și a profesorilor.

Mediul BusinessAcademy dispune de săli de clasă şi laboratoare de afaceri dotate cu calculatoare şi servicii digitale. Pentru cursanţii care frecventează cursurile de la distanţă, Platforma Distance Learning este activă non-stop. Tot aici se află birourile administrative și biblioteca BusinessAcademy. Aceasta este dotată cu peste 100 de cărți din domeniul celor 12 programe pe care le oferă academia.

Fiindcă şcolarizarea la BusinessAcademy pune accentul pe stăpânirea abilităţilor practice de afaceri, investim frecvent în resurse şi cunoştinţe noi, care asigură cursanţilor noştri posibilitatea de a deveni experţi bine plătiţi în domeniul afacerilor, indiferent dacă frecventează cursurile tradiţional, prin prezenţa fizică în clasă, sau de la distanţă. 

Care este experienţa profesorilor

Şcolarizarea la BusinessAcademy dispune de un înalt nivel de expertiză: din echipa de profesori ai BusinessAcademy fac parte directori de întreprinderi, experţi în domeniu şi specialişti cu succese şi rezultate excelente în afaceri. Un grup de experți de la BusinessAcademy are zeci de mii de ore de muncă de consultanță pentru creșterea profitabilității multor companii cunoscute.

Printre profesori se află şi doctori în ştiinţe economice.

Un număr mare de întreprinderi şi instituţii, inclusiv facultăţi, ministere şi institute, au apelat la serviciile oamenilor noştri - începând de la companii regionale, precum Volksbank, Telenor, Europrojekt, Fidelinka, Wurth, Futuraplus, Galenika; facultăți autohtone, precum cele de Economie, Arhitectură, Medicină, Drept, Agricultură, şi până la companii multinaţionale, precum L’Оreal, Pepsi, Porsche, Siemens și multe altele. Aflaţi mai multe despre profesorii de la BusinessAcademy.

Care este metodologia de predare a cursurilor

Arhitectura cunoştinţelorPentru dobândirea abilităţilor de afaceri, folosim procesul „Arhitectura cunoştinţelor” care utilizează în mod adecvat toate mediile contemporane pentru transmiterea cunoştinţelor. Rezultatul acestui proces este acumularea mult mai rapidă a informaţiilor.

Această nouă metodologie asigură un angajament de la trei, până la patru ori mai mare în timpul cursurilor şi al învăţării materiei, aşadar, numai în 12 luni se pot dobândi competenţe de afaceri pentru care în trecut erau necesari de la 2 până la 4 ani. Indiferent de modul de şcolarizare, tradiţional sau la distanţă.

Cursurile sunt bogate în conţinut, exemple şi informaţii. Şcolarizarea durează un an de zile şi se desfăşoară în clasele şi sălile BusinessAcademy, pentru curanţii care frecventează cursurile în mod tradiţional, sau prin intermediul Platformei Distance Learning, pentru cursanţii care urmează învăţământul de la distanţă.

Cum vă garantăm calitatea cursurilor şi a şcolarizării

Calitatea înaltă a şcolarizării este garantată prin calitatea noastră de membri şi parteneri ai unor organizaţii şi instituţii internaţionale, precum Cambridge University.

În luna august a anului 2005, am devenit Cambridge International Centre, ceea ce permite cursanţilor BusinessAcademy obţinerea uneia dintre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume.

Cambridge International Business vă deschide uşa spre o carieră de succes, bazată pe dezvoltare personală şi profesională continuă. În acelaşi timp, vă oferă o recunoaştere şi o certificare oficială, care atestă cunoştinţele şi competenţele dobândite. 

Începând cu 2013, BusinessAcademy LINK group a devenit Exam Preparation Partner pentru International Qualifications Network (IQN).

 

The Institute of Commercial Management (ICM) este organizația educațională de top din Marea Britanie pentru certificarea de expert și profesională din domenii precum tehnologia informației și de comunicare, business, administrație, finanțe și drept. Programele de calificare ICM sunt recunoscute pe plan internațional, dar sunt reglementate conform principiilor și standardelor Biroului oficial pentru calificări din Marea Britanie (Ofqual).

Certiport este unul dintre liderii mondiali în materie de centre de testare, fiind autorizat pentru testarea şi pentru întregul proces de certificare pentru un număr mare de instituţii influente din întreaga lume, ale căror certificate, diplome şi licenţe sunt dovada unui înalt nivel de profesionalism. Datorită statutului de "Testing Center" pe care LINK group Education Services îl deţine, posibilitatea de susţinere a acestor teste de certificare este asigurată doar cursanţilor acestei instituţii. 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te