UN JOB FOARTE BINE PLĂTIT

Peste 7000 dintre cele mai bune titluri la un click distanţă

Studenţii din cele mai cunoscute universităţi internaţionale folosesc Ebook Central ca suport regulat pentru studiu. Acum o puteţi folosi şi dumneavoastră.

ebook central

Disponibilitatea insuficientă a literaturii relevante şi numărul mic de traduceri împiedică progresul continuu al specialiştilor IT de pe plan naţional. Biblioteca online Ebook Central este o bază selectă de texte în limba engleză, fiind unul dintre cele mai răspândite servicii academice ale cunoscutei companii proQuest, parte a Cambridge Information Group. 

Tot ce trebuie să ştiţi din ariile IT şi business

Business şi economie: Cele mai noi tendinţe în afaceri le veţi găsi în peste 17.000 de cărţi. Fondul Ebook Central acoperă numeroase domenii, precum business, economie, contabilitate, management, managementul resurselor umane, cultura corporativă, finanţe, politică economică, antreprenoriat, marketing şi investiţii de capital.

Calculatoare şi IT: Peste 5.000 de titluri din domeniile care vă interesează: tehnologii informaţionale, inteligenţă artificială, jocuri pe calculator, arhitecturi de calculator, grafică, managementul bazelor de date, sisteme de operare şi programare. Acum nu va mai fi nevoie să căutaţi pe Internet şi să descărcaţi autori dubioşi. Oferta relevantă de titluri a bibliotecii Ebook central reprezintă un suport excelentă pentru studiu, dar şi pentru viitorul loc de muncă.

O interfaţă uşoară pentru o căutare rapidă şi precisă

Biblioteca Ebook Central o puteţi accesa de pe platforma DL, în cadrul secţiunii Suport învăţare.

Navigarea în această bibliotecă online se face foarte uşor. Când deschideţi pagina de început a bibliotecii online, veţi vedea indicaţiile pentru utilizarea bibliotecii şi motorul de căutare, apoi clasificarea titlurilor după autori şi domenii.

Motorul avansat de căutare vă oferă posibilitatea de a alege rapid o carte pe baza parametrilor introduşi, precum titlul cărţii, numele autorului sau anul de publicare. Bibliografia selectată o puteţi organiza pe rafturi virtuale personale, disponibile în orice moment.

Cărţile se pot marca cu un highlighter, puteţi scrie notiţe pagini sau puteţi copia părţi din text. 

Le puteţi citi online, oriunde v-aţi afla, dar puteţi de asemenea să descărcaţi anumite părţi în format pdf şi să le citiţi offline.

Dacă doriţi, vă puteţi crea propriul cont Ebook Central şi să descărcaţi pdf-ul întregii cărţi. În acest fel, cărţile pot fi împrumutate timp de 14 zile, prin download pe PC sau tabletă şi citite în Adobe Digital Edition. Contul se creează la fel ca pe orice altă platformă - prin specificarea numelui, a adresei de e-mail şi a parolei pe care o veţi folosi pentru logările ulterioare. Pentru a împrumuta o carte, trebuie să parcurgeţi trei paşi simpli - mai întâi trebuie să alegeţi dispozitivul pe care doriţi să descărcaţi cartea, apoi trebuie să descărcaţi programul Adobe Digital Edition pentru a putea deschide pdf-ul, în cazul în care nu îl aveţi deja pe calculator, iar la final, preluaţi cartea şi puteţi începe să o citiţi.

Cele mai interesante titluri din diverse domenii ale afacerilor 

Subliniem doar câteva titluri care vă pot ajuta în calitate de cursanţi BusinessAcademy şi pe care le puteţi găsi în Ebook Central.

Startup Mixology: Tech Cocktail's Guide to Building, Growing, and Celebrating Startup Success, de Frank Gruber

Principalul mesaj al acestei cărţi este: “Agitaţi puţin piaţa cu aceste ingrediente cheie ale unui startup de succes”.

Unul dintre fondatorii companiei Tech Coctail, antreprenor şi investitor cu foarte bune legături de afaceri, ne spune care sunt principalele ingrediente pentru o afacere de succes şi cum să vă conduceţi afacerea, de la idee, finanţe şi marketing, până la atingerea obiectivelor dorite.

El nu înfrumuseţează realitatea, ci o prezintă aşa cum este - atunci când vă e greu, când nu aveţi parte de atenţia pe care o meritaţi, când vă jigniţi consumatorii sau când rămâneţi fără bani, şi vă propune ce să faceţi în astfel de situaţii.

Organizational Behavior 2: Essential Theories of Motivation and Leadership, John B. Minor

Într-un singur loc veţi găsi cele mai importante puncte de vedere despre motivaţie şi leadership, analizate şi susţinute de cercetări şi date contemporane.

Mulţi consideră că această carte (penultima dintr-o serie de publicaţii ce se ocupă cu bazele teoretice ale celor mai importante procese de afaceri) este de fapt un text clasic, care, datorită importanţei subiectului, le depăşeşte pe celelalte.

Această lucrare se axează pe ambele faţete ale structurii organizatorice: oamenii care o conduc şi principiile de leadership care trebuie să prevaleze într-o organizaţie sănătoasă, şi oamenii care o formează, respectiv angajaţii săi şi ce anume îi motivează să lucreze în folosul acestei organizaţii.

Getting Things Done When You Are Not in Charge: How to Succeed from a Support Position, Geoffrey Bellman

Într-un mod foarte spiritual şi în acelaşi timp util, autorul cărţii prezintă sfaturi despre cum să vă atingeţi obiectivele, cum să faceţi cât mai multe pentru companie şi cum să avansaţi, deşi lucraţi într-o cultură corporativă nesănătoasă, în care sunteţi limitaţi de diferite reguli.

Indiferent de poziţia pe care o ocupaţi, principala premisă a acestei cărţi este că nu sunteţi într-atât de neajutorat precum vi se pare.

Sfaturile sunt bazate pe vasta experienţă a autorului în lucrul cu diferite tipuri şi dimensiuni de organizaţii, dar şi pe baza experienţei colegilor şi colaboratorilor săi. 

Pentru facilitarea procesului de studiu şi pentru dobândirea cunoştinţelor necesare - Ebook Central

Folosind cărţile în acest mod, obţineţi acces la numeroase titluri cunoscute pe plan internaţional, pe care le puteţi utiliza în multe feluri: pentru citare, pentru rezolvarea sarcinilor sau pentru redactarea lucrărilor.

Nu în ultimul rând, la finalul fiecărui curs online oferit de BusinessAcademy, coordonatorul vă va recomanda o bibliografie pentru a vă completa cunoştinţele din domeniul cursului respectiv şi pe care o puteţi găsi pe Ebook Central. De aceea, Ebook Central este o sursă foarte importantă de noi cunoştinţe şi o resursă esenţială pentru perfecţionarea dumneavoastră. 

Bineînţeles, întotdeauna rămâne posibilitatea de a lectura aceste titluri din proprie plăcere. Profitaţi acum de această posibilitate, fiindcă după finalizarea şcolarizării veţi avea şi mai puţin timp la dispoziţie. Aşadar, vă aşteaptă foarte multă treabă. Cercetaţi, citiţi şi bucuraţi-vă!

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te