Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Îndrumare online „unu la unu”

Instructori dedicați vouă și cunoștințelor voastre!

Cei mai importanți participanți la procesul de învățare sunteți dvs. și profesorul dvs., adică instructorul personal. Toți instructorii noștri sunt experți, cu experiență dovedită în domeniul lor de activitate. Misiunea lui este să fie tutorele dvs. personal care vă evaluează amănunțit temele și proiectele și vă ajută răspunzându-vă la toate întrebările și problemele cu care vă confruntați. De-a lungul perioadei dvs. de școlarizare veți fi în legătură constantă cu instructorul dvs. și veți primi feedback oportun de la el după fiecare temă trimisă.

Noi credem că un profesionist merită să avanseze în carieră în urma dobândirii unor noi competențe și nu doar a unor note bune. De fapt, nu primiți note. Instructorii noștri se asigură că ați asimilat cunoștințe calitative despre fiecare noțiune înainte de a trece la următoarea lecție. În practică aceasta înseamnă că nu veți primi sarcini noi până nu sunteți siguri că ați asimilat și înțeles materialul.

Toți instructorii noștri au o vastă experiență în domeniul învățării și predării de la distanță prin această metodologie de învățare și dobândire a unui înalt nivel de cunoștințe. În loc de cursuri, ei se folosesc de sistemul nostru online inovator pentru a evalua calitatea temelor efectuate și a comunica cu dvs., având mereu în vedere propriul dvs. stil de învățare. Platforma de învățare avansată împiedică tehnologia - deși importantă - să devină mai importantă decât dvs. și dezvoltarea competențelor dvs.

Ceea ce facem de fapt este să examinăm cu mare atenție și să monitorizăm fiecare aspect al metodei dvs. unice de învățare, la care se adaugă calificările, experiența, instrumentele și metodele de evaluare ale instructorului. În acest mod ne propunem să realizăm obiectivele cheie dedicate dvs. care vă vor oferi numeroase beneficii de-a lungul procesului de educație.

Veți lucra cu un expert experimentat care este aici datorită dvs

Chiar la începutul programului de educație, vi se va atribui instructorul personal care vă va ghida de-a lungul întregii perioade de studiu. Îl puteți contacta în fiecare zi, oriunde vă aflați. Este singura persoană care vă evaluează temele și comunică cu dvs. referitor la activitățile legate de cursuri. Interacționând cu el, aveți posibilitatea de a crea o relație adevărată cu cineva care vă cunoaște stilul de lucru și abilitățile. În sondajele efectuate după finalizarea cursurilor, studenții menționează întotdeauna lucrul online cu instructorul printre cele mai bune experiențe din timpul școlarizării.

Vă facilităm învățarea materialului planificat

Cursurile pe care le alegeți au fost create în așa fel încât să utilizeze modelul stăpânirea materiei care include evaluare formativă în scopul de a crea un dialog între dvs. și instructorul dvs. Astfel, veți primi feedback util despre lucrările dvs. în scopul de a progresa până la completa asimilare și înțelegere a noțiunilor pe care le studiați în mod curent. În ceea ce vă privește, acest lucru implică să oferiți o explicație completă a soluțiilor pe care le avansați. Această metodă vă permite să lucrați la proiecte făcându-vă cunoscute propriile metode de soluționare a problemelor. Când promovați un examen puteți fi siguri că ați dobândit toate cunoștințele din unitatea de curs și aveți o bază cu care le veți consolida pe cele din unitatea următoare.

Veți învăța cu mare plăcere

Copiii învață prin intermediul jocurilor, creând și greșind și în același timp distrându-se. Vrem să vă întoarcem la vârsta copilăriei și să vă transformăm într-un jucător activ în acest proces al descoperirii, practicii și creației. Vrem să redescoperiți bucuria de a învăța a unui copil și să vă îmbunătățiți abilitățile profesionale într-un mod care implică o mai bună înțelegere și mai îndelungată reținere a cunoștințelor dobândite, încurajând utilizarea lor directă. Și distrându-vă pe cinste în același timp!

Veți avea rezultate peste propriile așteptări

Cea mai bună măsură a tuturor lucrurilor spuse aici vor fi rezultatele dvs. viitoare. Grație dedicație complete a instructorului care lucrează cu dvs. unu la unu, veți observa cât de ușor este să asimilați materialul și cât de bine îl veți înțelege. Nimic nu poate înlocui un expert cu experiență a cărui singură grijă în timpul cursului sunteți dvs. și transferarea cunoștințelor pe care le veți înțelege și aplica în practică. Învățarea online cu instructor personal este încă unul din numeroasele avantaje și metode speciale care vă vor facilita procesul de educație și cel de a deveni un bun profesionist!

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te