Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Înscrieți-vă la timp – perioada înscrierilor de vară la BusinessAcademy este deschisă. Prețurile reduse la taxa de școlarizare sunt valabile până la 30 iunie

Pe cine căutăm

Încurajăm candidaţii care îşi doresc să beneficieze de o formare profesională care, în primul rând, este orientată către aspectul practic şi pregătirea candidaţilor pentru locuri de muncă bine plătite. Pentru a crea o atmosferă cât mai dinamică a transferului de noi cunoştinţe între profesor şi cursant, ceea ce căutăm printre cursanţii noştri este diversitatea. Înscrieţi-vă aici.

Primul pas

Dacă doriţi să vă înscrieţi la BusinessAcademy, primul pas este să alegeţi departamentul care vă interesează şi competenţele pe care doriţi să vi le însuşiţi din cadrul acestuia. Detaliile despre cele 12 departamente de studiu, precum şi planul şi programa pentru fiecare dintre acestea, le puteţi găsi pe pagina Programe

Pentru persoana potrivită, momentul potrivit pentru înscriere la BusinessAcademy este chiar acum

Nu este prea târziu pentru alegerea unui drum stabil în viaţă. Cursanţii noştri se află în diverse situaţii. De la cei tineri şi ambiţioşi, până la cei iscusiţi şi experimentaţi. Alături de noi se află oameni tineri care au decis să obţină cât mai rapid competenţe aplicabile, ce pot fi valorificate într-un terment cât mai scurt, oameni de afaceri sătui de teorie, care îşi doresc şi cunoştinţe practice, oameni cu rezultate vizibile, profesionişti care îşi doresc o carieră mai sigură, o poziţie mai bună, un salariu mai mare.

În acest sens, persoana capabilă să determine dacă sunteţi pregătit/ă să vă înscrieţi pe lista noastră de cursanţi sunteţi chiar dvs. 

Garanţia absolută a cunoştinţelor şi a aptitudinilor dobândite

Vă vom pregăti pentru o carieră profesională bine plătită. Dacă la sfârşitul şcolarizării veţi considera, indiferent de motiv, că nu aţi acumulat toate cunoştinţele şi aptitudinile promovate de BusinessAcademy, veţi putea să vă şcolarizaţi şi anul următor, gratuit.

Suntem siguri de calitatea superioară a şcolarizării în cadrul BusinessAcademy şi de ceea ce puteţi realiza după absolvirea cursurilor. De aceea, vă putem oferi cu uşurinţă o astfel de garanţie.

Nu trebuie să știți o limbă străină

Toate cursurile de la BusinessAcademy sunt în limba română. În plus, fiecare cursant beneficiază de cursuri de limba engleză și germană, pe tot parcursul anului de studiu. 

Înscrierea în doi paşi

Mai întâi, completaţi şi trimiteţi cererea dvs. de înscriere pe acest link sau contactaţi-ne telefonic, la numărul +40 (314) 326 163, în toate zilele lucrătoare, între orele 08 şi 20 (pentru cei care aplică din altă ţară - fusul orar pentru Bucureşti, România este GMT + 01:00).

După ce trimiteţi cererea dvs. de înscriere, veţi fi contactat de unul dintre consultanţii noştri. În decursul discuţiei respective, pe lângă datele dvs., va trebui să ne ajutaţi să înţelegem mai bine care sunt aptitudinile, poziţia şi ambiţiile dvs. profesionale. Spuneţi-ne povestea dvs. Spuneţi-ne ce anume vă deosebeşte de ceilalţi. În cazul în care consultantul nostru vă va aproba cererea de înscriere, vă vom trimite toate documentele oficiale de înregistrare şi vă vom ura bun venit. 

Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici. În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. 

 BusinessAcademy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
   
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg Tradiţional/Online 
Executive Business Program 2049 179 145 2500 55% din locuri sunt ocupate!
International Business 2049 179 145 2500 Înscrierea este în curs
Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Human Resource Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Entrepreneurship 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2200 Cel mai căutat departament din această lună.
Sales and Sales Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Financial Management 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Project Management 1749 154 125 2200 50% din locuri sunt ocupate!
Public Relations 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200 Înscrierea este în curs
Business Administration 1249 112 91 1750 Înscrierea este în curs

*Taxa de școlarizare este afișată pentru plata integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în EUR.
**Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Iată ce este inclus în prețul școlarizării la BusinessAcademy. Clic aici.
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy.

Înscrie-te