Laboratoare moderne, dotate cu calculatoare

Laboratoarele de informatică sunt dotate cu laptopuri şi videoproiectoare. Acestea sunt amenajate astfel încât profesorul să aibă întodeauna o imagine de ansamblu asupra activităţii tuturor cursanţilor, pentru a le putea acorda sprijinul necesar în timpul lucrului. Configuraţiile moderne ale calculatoarelor, puse la dispoziţie în timpul cursurilor, corespund cerinţelor de calitate şi complexitate a cursurilor.

Conexiunea la Internet are o viteză de peste 25Mb/sec şi este disponibilă pentru toate calculatoarele care sunt conectate în reţeaua locală Wireless.

Cursanţii au la dispoziţie şi calculatoare unde îşi pot verifica mail-urile personale şi unde pot naviga pe Internet. În afară de aceasta, cursanţii mai au acces şi la 

DVD Writere, playere, scannere şi imprimante laser, toate acestea reprezentând un suport suplimentar în îndeplinirea mult mai simplă şi mai eficientă a obligaţiilor de studiu.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2020/21 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.