Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Plătiţi o parte din şcolarizare după ce vă angajaţi

O parte din şcolarizare o plătim noi, până când vă veţi găsi un loc de muncă.

Generaţiile precedente de cursanţi au plătit taxa de şcolarizare integrală. Totuşi, voi puteţi plăti mai puţin, până în momentul în care veţi obţine un loc de muncă.

Şi anume, toţi cursanţii precedenţi, care au obţinut certificarea Cambridge, s-au angajat pe posturi bune sau au avansat în companiile lor, în ceea ce priveşte poziţia şi remuneraţia. Concret - unii au devenit antreprenori de succes, alţii au preluat poziţii de lider în companii, iar aceasta după doar trei luni de la absolvire. Unii s-au angajat în companii străine, în ţări străine, iar acum lucrează alături de oameni din diferite locuri ale lumii, bucurându-se de toată această diversitate.

 

Noi ne-am gândit la toate acestea

Pentru mulţi dintre cursanţii noştri, şcolarizarea conform programului Cambridge şi dobândirea diplomei Cambridge University a reprezentat una dintre cele mai bune decizii din viaţă. Şi, în acelaşi timp, o decizie atât de uşor de luat.

 

Cum puteţi plăti doar o parte din studii?

Am hotărât să oferim şi mai multe facilităţi pentru generaţia dvs. de cursanţi. Valoarea şcolarizării şi a diplomei Cambridge pe care o obţineţi la sfârşitul anului va fi garantată în cel mai îndrăzneţ mod: prin finanţarea unei părţi din taxa de şcolarizare, până când vă angajaţi.

Avem foarte mare încredere în abilităţile, cunoştinţele şi siguranţa pe care le veţi dobândi după un an de zile petrecut alături de noi, motiv pentru care vă putem oferi cu uşurinţă posibilitatea de a achita o parte din taxa de şcolarizare după angajare. Dacă vă înscrieţi acum, plătiţi doar 80% din valoarea taxei de şcolarizare. Restul de 20% îl veţi plăti când vă angajaţi. Dar nici atunci nu plătiţi integral, ci în rate lunare. În acest fel, dorim să vă răsplătim munca şi atenţia de care aţi dat dovadă în timpul şcolarizării.

 

Cele 3 condiţii pe care trebuie să le îndepliniţi pentru a vă asigura aceste posibilităţi deosebite de plată sunt:


    să aveți liceul absolvit,
    să nu fiţi angajat/ă,
    să semnaţi un contract cu privire la plata parţială a şcolarizării după angajare (contractul îl obţineţi de la noi).

 

Au trecut 12 luni de la finalizarea şcolarizării în cadrul BusinessAcademy şi încă nu v-aţi găsit un loc de muncă? IMPOSIBIL!

Suntem siguri de cunoştinţele pe care vi le oferim şi de posibilităţile pe care le oferă acestea.

De aceea, suntem pregătiţi să vă oferim şcolarizare gratuită dacă după 12 luni de la finalizarea studiilor în cadrul BusinessAcademy, nu aţi reuşit încă să vă găsiţi un loc de muncă. Aşadar, vă facem posibilă înscrierea gratuită la oricare dintre cursurile disponibile, pentru a vă continua perfecţionarea într-un domeniu care consideraţi că o să vă ajute în găsirea unui loc de muncă.

Mii de persoane şi-au asigurat o carieră de succes sau pornirea unei afaceri profitabile datorită abilităţilor dobândite la BusinessAcademy. Suntem siguri că aşa va fi şi în cazul dumneavoastră.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te