Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Fiţi întotdeauna informaţi prin intermediul serviciului online

  • Ce este serviciul pentru studenţi?

Sistemul este proiectat şi realizat astfel încât să asigure condiţii optime pentru toţi cursanţii în timpul şcolarizării, în ceea ce priveşte diversele notificări sau schimbul de informaţii şi cunoştinţe cu ceilalţi colegi şi profesori. Fiecare student are la dispoziţie, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, propriul serviciu online care este constant supus operaţiunilor de mentenanţă şi îmbunătăţire.

  • De ce serviciul pentru studenţi?

Punând în aplicare un astfel de serviciu conectat la sistemul informaţional, se economiseşte foarte mult din timpul preţios al tuturor participanţilor, deoarece cursantul nu mai are de aşteptat după diverse servicii, completări de formulare sau alte chestiuni de acest gen. Crearea unui astfel de sistem ne asigură o creare şi o îmbunătăţire constantă a bazei de cunoştinţe care este alcătuită din diverse materiale de studiu, teste, lucrări publicate, informaţii în legătură cu temele şi planurile de studiu etc... Utilizând acest serviciu, cursantul are acces la toate informaţiile necesare pentru munca de zi cu zi. 

  • Materialele de curs 

Prin intermediul acestui serviciu online, profesorii postează direct şi automat toate materialele de studiu necesare fiecărui curs în parte. În acest mod, cursantul are la dispoziţie întreaga materie a cursurilor, pe care o poate accesa oricând şi de oriunde. Acesta este un mod foarte util, deoarece cursantul va avea la dispoziţie şi materialele de la cursurile la care nu a fost prezent. În acest fel, se evită necesitatea de copiere şi de luare a notiţelor la fiecare curs, deoarece toată materia este disponibilă online. Toată atenţia cursanţilor poate fi orientată exclusiv către ceea ce predă profesorul.  

  • Calendarul şi orarul şcolar

În orice moment, cursanţii au la dispoziţie orarul şcolar actual. De asemenea, prin intermediul acestei secţiunii a serviciului, este permisă şi vizualizarea întregului calendar cu zilele lucrătoare, sărbătorile, datele şi evenimentele importante din timpul şcolarizării.

  • Lucrările de seminar

În această secţiune a serviciului, se pot vedea temele lucrărilor de seminar conform cursurilor, precum şi situaţia de prezentare a fiecărei lucrări de seminar alocate individual. 

  • Verificarea obligaţiilor

În acest sub-serviciu, utilizatorul poate vedea în orice moment situaţia obligaţiilor sale în raport cu toate obiectele de studiu, conform planului şi programei de şcolarizare, precum şi toate obligaţiile financiare pe care le are faţă de BusinessAcademy.

  • Testele de exersare 

Profesorii publică online diverse teste interactive, ce au ca scop suportul şi pregătirea pentru susţinerea examenelor. În acest mod, cursanţilor le este facilitată învăţarea, le este asigurată o avansare mai rapidă şi un succes mai mare în momentul susţinerii examenelor. 

  • Biblioteca online 

Biblioteca Online permite cursanţilor să vadă în orice moment conţinutul şi titlurile disponibile momentan în bibliotecă, precum şi datele despre cartea dorită (dacă acea carte este împrumutată sau nu), datele despre numărul de exemplare din bibliotecă, descrierea cărţilor etc. Cursantul poate de asemenea să îşi rezerva cartea, dacă aceasta este împrumutată deja.

  • Fişa personală a cursantului 

Fişa personală a cursantului conţine toate datele cursantului pe care acesta le poate actualiza singur, asigurând astfel exacticitatea lor. De asemenea, cursantul îşi poate schimba parola pe care o foloseşte pentru accesarea sistemului, şi astfel se asigură că nicio persoană neautorizată nu îi poate vedea datele personale. Toate datele personale sunt confidenţiale şi, în afară de cursant, acestea pot fi văzute numai de personalul autorizat al companiei LINK group. 

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te