Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

The Cambridge International AS&A Level Accounting

Programa AS and A Level Accounting permite studenţilor să îşi aplice înţelegerea şi cunoştinţele din contabilitate pentru a analiza şi prezenta informaţii, pentru a da explicaţii argumentate şi pentru a face judecăţi şi recomandări. Programa acoperă subiecte precum înregistrarea informaţiilor financiare, sisteme de control şi principii ale contabilităţii, precum şi pregătirea calculelor finale pentru o varietate de organizaţii şi afaceri.

Cursanţii învaţă mai multe despre creşterea capitalului prin acţiuni şi împrumuturi, analiza indicilor şi cotabilizarea costurilor, precum şi întocmirea declaraţiilor privind fluxul de numerar (cash flow), analiza fluxului de numerar, răscumpărarea capitalului în acţiuni şi standarde de calculare a costurilor şi evaluare a investiţiilor etc.

Cambridge AS and A Level Accounting este acceptată de universităţi şi angajaţi ca o dovadă a înţelegerii principiilor importante din contabilitate. Candidaţii AS and A Level de succes dobândesc aptitudini durabile, precum:

  • abilitatea de a aplica principiile, practicile şi conceptele contabilității;
  • înţelegerea rolului pe care îl are contabilitatea ca un sistem informaţional de monitorizare, rezolvare a problemelor şi luare a deciziilor şi a locului pe care îl ocupă contabilitatea în mediile tehnologice, sociale şi ale economiei instabile;
  • abilitatea de a examina şi de a evalua politicile şi practicile ce ţin de contabilitate, din punct de vedere critic şi analitic;
  • îmbunătățirea aptitudinilor de comunicare, analiză, interpretare și prezentare a informațiilor contabile, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te