Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Succesele cursanţilor noştri

Îi sfătuiesc pe următorii cursanți să acceseze cu încredere cursurile de BusinessAcademy, vor avea cu siguranță mult succes și vor ajunge acolo unde își dorescDaniela Marin - Business Program

BusinessAcademy nu îți oferă doar un curs, ci și o perspectivă asupra vieții unui business, care poate fi transpusă în viața personală

AlinaStanUnele dintre cele mai importante calități ale unui om sunt acelea de a învăța continuu, de a se adapta și de a fi la curent cu noile tendințe. BusinessAcademy nu-ți oferă doar un curs, ci și o perspectivă asupra vieții unui business, care poate fi transpusă în viața personală. Înveți cum să întâlnești și să obții succesul.

Valentina Alina Stan - Human Resource Management 

Lasă-te ghidat în carieră de o echipă de profesioniști! Calitatea, seriozitatea și implicarea sunt atribute care definesc cel mai bine această academie

AndreeaLogosÎnainte de a urma cursul la BusinessAcademy, finalizasem facultatea de psihologie. Tocmai din acest motiv, am decis să studiez în departamentul de Resurse Umane, fiind specializarea care se plia cel mai mult pe nevoile mele. Dorința mea a fost ca după finalizarea cursurilor, să îmi completez cunoștintele pe care le dobândisem în facultate.

Pot spune că ceea ce studiasem anterior s-a îmbinat perfect cu ceea ce am învățat aici. BusinessAcademy este o instituție care pune accentul pe calitate în procesul formării tale. Aici ai posibilitatea să îți conturezi ideile și să le pui în practică la finalul școlarizării, pentru că beneficiezi de tot suportul de care ai nevoie. Lasă-te ghidat în carieră de o echipă de profesioniști! Calitatea, seriozitatea și implicarea sunt atribute care definesc cel mai bine această academie.

“The best way to predict the future is to create it.” ~Peter Drucker ">

Andreea Logos - Human Resource Management 

Treci prin mai multe domenii adiacente și complementare, au fost exemple concrete, studii de caz, exercițiiMiruna Postolache - Public Relations

M-a bucurat mult să văd modalitatea complexă și completă a cursurilor din cadrul BusinessAcademy

Cristiana-UrsuelanÎnainte de a fi studentă în cadrul BusinessAcademy, am studiat fizica. Motivul pentru care am ales să studiez Cambridge Business Program a fost din dorința mea de a evolua cât mai mult atât personal, cât și profesional. M-a bucurat mult să văd modalitatea complexă și completă a cursurilor din cadrul BusinessAcademy. Cursurile sunt o adevărată provocare, te scot din zona ta de confort și te fac să-ți schimbi viziunea asupra lucrurilor care se practică pe piața din România. Am obținut certificatul internațional Cambridge, astfel că în viitor îmi doresc să mă orientez spre partea de Marketing, spre partea de cercetare. Având ambele certificări, mă simt încrezătoare că voi găsi exact un job care se pliază pe nevoile mele.

Pentru viitorii voștri cursanți, mesajul meu este: Oricine dorește să se înscrie, să fie conștient că toate cursurile din cadrul BA te vor scoate din zona ta de confort și te vor pune în dificultatea de a cauta cât mai multe soluții. Cursul îl recomanzi în special persoanelor care vor să pună bazele unei afaceri și care doresc cu adevărat să învețe cum se fac corect lucrurile.

Cristiana Ursulean-Martin - Cambridge Business Program 

Cred că acest program este dedicat atât tinerilor profesioniști, cât și celor care doresc să crească într-un anumit domeniu

Eram în căutarea unui curs care să permită studierea de la distanță, cu flexibilitate maximă și certificare. Când am accesat site-ul BusinessAcademy, mi-a plăcut modul în care sunt structurate materialul și explicațiile. Chiar de pe site am aflat detaliile despre BusinessAcademy și posibilitățile de studiu. Toată structura studiilor este clară, cursurile obligatorii, cursurile opționale. Varietatea cursurilor este mare, mai ales a celor opționale. Multe dintre ele oferă posibilitatea de a studia cursuri ce nu țin direct de propria specializare, dar ajută să te dezvolți, chiar să-ți dezvolți hobby-ul. Am studiat managementul financiar, dar am avut posibilitatea să studiez și un curs de editare a fotografiilor. Curriculumul este foarte bine structurat, conține subiecte moderne, importante. Materialul oferă exact ceea ce are nevoie un specialist în formare. Sarcinile pentru lucrul individual sunt bine structurate, clare. Pe platformă este prezent un mecanism de feedback bine pus la punct. Ai posibilitatea să-ți expui punctul de vedere. Personalul și profesorii sunt receptivi la feedback. Dacă există dorință, disciplină și motivație intrinsecă, atunci se pot realiza lucruri frumoase și poți crește rapid ca specialist. Mi-a plăcut modul în care este structurat materialul, dar mai ales subiectele practice.

Unul dintre subiectele care mi-au rămas în memorie și m-au motivat să excelez a fost cel de a alcătui un sondaj, variantele de răspuns și grila de interpretare. După acest exercițiu, particip des la sondaje, pentru a învața mai mult despre acest domeniu și sunt atent la toate studiile care se fac prin intermediul sondajelor. Aici ești unul la unul cu tine și Academia. Ai cursurile, deadline-urile, timpul tău, serviciul. Trebuie să combini totul ca să reușești, iar acest lucru te face să ai o atitudine mai antreprenorială.

Deseori îmi aduc aminte de ce am învățat în cadrul activității. De exemplu, am început să înțeleg mai bine bugetarea și prognozarea, resursele umane, lucrul în echipă și alte domenii prin aplicarea cunoștințelor.

Cred că acest program este dedicat atât tinerilor profesioniști, cât și celor care doresc să crească într-un anumit domeniu. Pentru începători,BusinessAcademy este o “pistă de decolare” pe tărâmul profesional, iar pentru practicieni este o platformă de excelare, perfecționare, care dezvoltă anumite deprinderi BusinessAcademyprofesionale.

Le doresc succes tuturor și să utilizeze la maximum toate posibilitățile pe care le oferă BusinessAcademy prin platforma modernă.

Dan Popa, Chișinău - director financiar, absolvent certificat pe specializarea Financial Management 

BusinessAcademy este o rampă de lansare și pune la dispoziție uneltele necesare dezvoltării carierei, însă progresul depinde doar de ei

În momentul înscrierii, am terminat liceul și eram în căutarea unei orientări profesionale. Ceea ce m-a determinat să aleg BusinessAcademy a fost faptul că școlarizarea durează un an de zile și că am considerat că este un loc bun să înveți bazele businessului. Pe parcursul școlarizării, m-am bucurat să văd că profesorii sunt foarte bine pregătiți și că assignment-urile sunt practice. Platforma de studiu e ușor de înțeles, iar partea de statistică și monitorizare a progresului a fost favorita mea.

Viitoarelor generații de cursanți le amintesc că totul începe în afara zonei de confort. BusinessAcademy este o rampă de lansare și pune la dispoziție uneltele necesare dezvoltării carierei, însă progresul depinde doar de ei.

Tiberiu-Marian Cobzaru - Cambridge Business Program 

Sfatul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să apeleze cu încredere la serviciile școlii, deoarece merită

Nistor Elena-RoziAm absolvit Facultatea de Fizică și Chimie, la momentul începerii cursului lucram în inginerie la Rompetrol. M-am înscris la cursul de Management pentru acumularea de cunoștințe. Profesorii mi-au plăcut foarte mult, materia a fost foarte bună și informația concretă. Am folosit platforma fără probleme. Pe viitor, am de gând să susțin examenul în Accounting. Sfatul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să apeleze cu încredere la serviciile școlii, deoarece merită.

Nistor Elena-Rozi - Management (DL student) 

Platforma este absolut intuitivă, nu iți trebuie decât maxim 10 minute ca să o poți pătrunde și găsești foarte ușor informația de care ai nevoie

Hariss Nicorescu - Management 

Sincere mulţumiri pentru onoarea de a beneficia de un program de studii de înaltă calitate la Business Academy. Pot spune cu certitudine că aşteptările mi-au fost confirmate!

Diana ZamaruCând m-am simțit pregătită să fac o schimbare, am început să caut domeniul, echipa și programul potrivit. Am aflat despre acest program și nu am ezitat deloc. Imediat am început să mă gândesc cum aş putea să beneficiez de el. Înainte de a mă înscrie la Business Academy, eram angajată ca profesoară la Liceul Teoretic ,,Ion Inculeţ" din Vorniceni. Nu aveam cunoştinţe de PR sau de dezvoltare a unui business, însă îmi doream o schimbare, în primul rând pentru mine, îmi doream să pot contribui mai mult şi să aduc o valoare mai mare în societate, şi anume prin antreprenoriat.

Chiar dacă programul era online, am găsit o posibilitate să-i cunosc direct pe toţi cei implicaţi, deoarece îmi doream să fiu prezentă şi în sala de clasă, asta ca să fiu mai aproape şi să mă bucur de prezența colegilor mei, a profesorilor şi a întregii echipe Business Academy din Bucureşti. Desigur, toți profesorii mi-au lăsat o impresie pozitivă. Au reuşit să transmită cunoştinţele şi experienţele lor într-un mod competent şi convingător. Am avut ocazia să colaborez și cu colegii în perioada când am fost prezentă la cursuri în sala de clasă. Materia este structurată destul de bine, am găsit lucruri noi şi interesante, utile ce pot fi cu adevărat implementate în acest domeniu. Platforma de Distance Learning uşurează mult studiile studenţilor care deja au un job. Fiecare profesor şi membru al echipei Business Academy îţi oferă feedback la orice situaţie şi e dispus să relaţioneze deschis, transparent cu fiecare cursant. Programul oferă diverse modalităţi de studiu şi asimilare a materialului.

Întregul program este gândit în aşa fel încât să vină în întâmpinarea nevoilor studenţilor! Fiecare are posibilitatea de a studia de la distanţă, când vrea, de unde vrea şi poate să își aleagă singur momentul când își va realiza toate sarcinile. Îmi doresc să particip la seminare, traininguri în cadrul Business Academy. Acum sunt pregătită, atât profesional cât şi personal, să dau interviu pentru mai multe joburi, și asta datorită acestui program. Acest program este pentru toţi cei care vor să obţină studii de înaltă calitate şi să-și asigure un job pe merit!

Diana Zamaru - Public Relations (DL student) 

Sugerez viitoarelor generații de cursanți să urmeze cursul dacă vor să se dezvolte

Adriana SîrbuAbsolventă de studii superioare, am studiat inginerie, iar apoi am continuat cu un master. La acel moment aveam o companie și am dorit să mă axez pe managementul în organizații. Am ales acest curs pentru a aprofunda și pentru a învăța ceva nou. Profesorii au fost receptivi și comunicativi. Materia a fost în regulă, nu am întâmpinat dificultăți cu platforma. Cunoștințele din acest curs mă vor ajuta pe viitor, deoarece îmi doresc să aprofundez și mai mult partea de management. Viitoarelor generații de cursanți le sugerez să urmeze cursul dacă doresc să se dezvolte, să învețe continuu, pentru că lumea este într-o continuă schimbare, ceea ce implică tot timpul cunoștințe noi.

Ilina - Adriana Sîrbu - Management (DL student) 

Cel mai mare progres îl văd în munca mea zilnică datorită noilor abilități și cunoștințe dobândite la acest program

Viorica TihonLa BusinessAcademy am ales un domeniu interesant – Project Management. Am decis să mă înscriu pentru că în prezent lucrez într-o companie de microfinanțare, iar cel mai mult m-a motivat posibilitatea de a studia online de oriunde și acces gratuit la informații oricând doriți și aveți timp liber. Am fost plăcut surprinsă de simplitatea și transparența taskurilor practice de pe platforma DL, unde puteți asculta cursuri fără întrerupere, aveți acces la toate materialele, puteți monitoriza singuri cât mai aveți de studiat sau suportul tehnic vă amintește să nu ratați ceva. Profesorii sunt dedicați muncii lor, sunt la zi în a răspunde la toate întrebările și oferă exemple practice din profesia lor. Sunt bucuroasă să adaug această certificare internațională la CV-ul meu. Cel mai mare progres îl văd în munca mea zilnică datorită noilor abilități și cunoștințe dobândite la acest program. Aș recomanda BusinessAcademy tuturor!

Viorica Tihon - Project Management 

Eu sunt mândră că sunt studentă Business Academy

Nicoleta-Alina-PetraÎnainte de a începe cursurile la BusinessAcademy am studiat Psihologia la Universitatea Spiru Haret și am o diplomă de licență în acest profil. Școala BusinessAcademy am descoperit-o întâmplător pe internet, când eram în căutarea unor cursuri la distanță și făcând un research mai amănunțit, am realizat că aici trebuie să mă înscriu. Profesorii mi s-au părut foarte profesioniști, mi-a plăcut faptul că nu era zi în care dacă aveam nevoie de un răspuns legat de un anumit curs/temă, aceștia să nu răspundă și, mai ales, erau foarte prompți și trimiteau răspunsul la assignment, pe care îl predam târziu în weekend.

Materia parcursă mi s-a părut foarte interesantă. Materiile sunt foarte bine puse la punct, ușor de înțeles, foarte multe exemple, dar și teme care au fost de mare ajutor în asimilarea materiei cât mai ușor. Platforma Distance Learning - fantastică! foarte ușor de utilizat, aplicația pe telefon, de asemenea, foarte practică. Fiind tot timpul pe drumuri, am reușit să citesc foarte mult folosind aplicația pe telefon sau ascultând înregistrările, iar pentru teste mă logam întotdeauna pe PC. Merită să investești în tine și în viitorul tău! Mă bucur că am decis să fac acest pas de a urma cursurile în cadrul BusinessAcademy și am reușit chiar să le termin, ceea ce nu aș fi crezut că pot face.

Nicoleta-Alina Petraș - Business Administration DL student 

În urma acestui curs, pentru mine s-au diversificat oportunitățile de găsire a unui job bun

Florina-AmanciÎnainte de BusinessAcademy nivelul meu de studii era mediu. Am absolvit Școala Profesională Comercială și Liceul Economic, la seral, profil Alimentație Publică. Studiind programa, am văzut că acest curs acoperă toate aspectele înțelegerii mecanismului unei companii.

Apreciez prestația profesorilor. Mi-au părut bine pregătiți și prezentarea informațiilor accesibilă. De asemenea, am remarcat disponibilitatea de a răspunde cât mai concret întrebărilor adresate de cursanți, atât în scris, cât și în sesiunile live. Materia este complexă, bine structurată în module. Platforma Distance Learning funcționează foarte bine, iar cursanții beneficiază de asistența suportului tehnic pentru a depăși micile obstacole ivite. În urma acestui curs, pentru mine s-au diversificat oportunitățile de găsire a unui job bun. Pentru viitor intenționez să deschid o mică afacere în străinătate. Le urez succes următorilor cursanți și le confirm că au făcut o alegere bună înscriindu-se la BusinessAcademy. Să nu se oprească niciodată din autoperfecționare!

Florina Amanci - Business Administration DL student 

Recomand BusinessAcademy oamenilor ambițioșiAlexandra Codreanu - Marketing and Marketing Management

Am ales Management pentru că în viitorul apropiat sau depărtat aș vrea să-mi deschid propria afacere

Înainte de a mă înscrie la BusinessAcademy am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București, specializarea Comunicare și Relații Publice. Am ales Management pentru că în viitorul apropiat sau depărtat aș vrea să-mi deschid propria afacere și cred că mi-ar prinde foarte bine acest curs. Profesorii, în măsura în care am interacționat cu ei, mi s-au părut spontani și deschiși la orice tip de întrebare. Mai ales când am avut nelămuriri legate de anumite proiecte. Materia parcursă mi se pare complexă, necesară și sigur mi-a schimbat perspectiva asupra modalității de abordare și comunicare a unui manager sau team leader. Platforma mi se pare super facilă, ușor de utilizat și de învățat, bine structurată, spre deosebire de platformele actuale ale facultăților cu învățământ la distanță din București. Este la îndemâna oricui, nu ai cum să te „pierzi”, este la obiect și ai la dispoziție toate datele de care ai nevoie. Eu recomand cu drag cursurile platformei și mă gândesc să mai fac încă un curs aici. Aceste cursuri m-au ajutat mai mult decât cursurile pe care le-am parcurs la facultate.

Raluca Elena Tudoran Management DL student

M-am hotărât să studiez acest program din dorința de a cunoaște mai mult, de a-mi lărgi orizonturile

Înainte de program eram absolventă de Științe Economice, Facultatea de Contabilitate și informatică de gestiune. Aveam un loc de muncă înainte de curs, economist în domeniul Real Estate. M-am hotărât să studiez acest program din dorința de a cunoaște mai mult, de a-mi lărgi orizonturile, de a dobândi și reîmprospăta principiile și cunoștințele economice. Profesorii mi-au lăsat o impresie bună, mi-aș fi dorit o comunicare verbală mai deschisă, dar probabil din cauza materiei stufoase nici nu a fost timp. Părerea mea despre materia parcursă este că e foarte multă materie, din toate, multă cunoaștere. Platforma de DL mi se pare foarte bine organizată. Mi-ar fi plăcut ca după terminarea cursului să existe un serviciu de consultanță în carieră, de îndrumare, de sfătuire, ca să prind curaj, dacă am o neclaritate, dacă schimb jobul să am pe cine întreba, iar astfel să am o siguranță.

Paula Alina Negulescu (Financial Management DL student)

Eu sunt mândră că sunt studentă Business Academy

"Timpul înseamnă bani.

Cu ajutorul Business Academy, timpul meu investit în cursurile alocate și cunoștintele obținute au început deja să-mi aducă profit.

Pentru mine, Business Academy este mai mult decât o academie. Business Academy a devenit o cheie care mi-a deschis ușa unei proprii afaceri, cunoștinețele pe care le obțin au devenit credit de încredere pentru partenerii noștri, o enciclopedie, care pas cu pas mă instruiește și ”șoptește” ce mai e nou la toate departamentele unei afaceri. 

Eu sunt mândră că sunt studentă Business Academy.

Business Academy îmi oferă toată informația necesară pentru a deveni un adevărat profesionist, iar cel ce deține informația, deține tot."

Marcu Daniela (absolventă BusinessAcademy, specializarea Management DL)

În doar un an de școlarizare am dobândit aceleași cunoștințe ca în 4 ani de facultate, și poate mai multe. Am reușit să avansez în carieră chiar din timpul studiilor!

Galina IvanovAm absolvit cu specializarea „Finanțe și bănci”, iar în prezent lucrez într-o bancă din Republica Moldova. După părerea mea, cele mai eficiente studii sunt cele care oferă posibilitatea de a pune în practică în fiecare zi tot ce învățați, și exact asta este BusinessAcademy! Înscrierea mea a fost motivată de dorința de a-mi extinde cunoștințele și abilitățile în domeniul economiei. Mult timp am căutat cea mai bună variantă și din recomandările altor cursanți BusinessAcademy mi-am dat seama că a fost cea mai bună alegere! Sunt foarte mulțumită de calitatea cursurilor, de calificările și experiența profesorilor, în special de faptul că orele se bazează pe informații actuale și practice. Principalul avantaj este că vă puteți organiza timpul pe care îl veți dedica studiului în funcție de nevoile și posibilitățile voastre. În doar un an de școlarizare am dobândit aceleași cunoștințe ca în 4 ani de facultate, și poate mai multe. Am reușit să avansez în carieră chiar din timpul studiilor! Aș dori să mulțumesc BusinessAcademy și recomand cu căldură înscrierea tuturor celor care doresc să dobândească cunoștințe noi, să-și realizeze gândurile și visele!

Galina Ivanov - Sales and Sales Management 

Aici veți găsi suportul necesar pentru a reușiMihai-Ionuț Voicu - Business Administration

Cred ca este suficient să vrei să fii cursant BA, dacă pasul de început este făcut, vor găsi singuri motivația de a continua și a finaliza studiul

Platforma de Distance Learning este o tehnica modernă și performantă. Am absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică la Brasov cu diploma de inginer mecanic, specializată în echipamente periferice pentru calculatoare și aparatură biomedicala, în anul 1993. Am absolvit un curs postuniversitar similar, dar de management general, cu aceeași durată, în cadrul Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din Brașov, sub acreditarea Universității din Toulouse, finalizat în anul 2000. Nu aveam un loc de muncă. M-am hotărât să studiez acest program analizând șansele de a trezi interesul unui angajator și de a-mi actualiza cunoștințele. Materia parcursă este foarte utilă, accesibil organizată și prezentată spre a trezi interesul, ușor de parcurs și de înțeles. Testele sunt remarcabil de eficiente, temele sunt foarte interesante, utile și realizabile. De recomandat, exemplară! Actualii mei angajatori "m-au găsit" și sper să continuăm împreună să depășesc perioada de probă de 90 de zile și să beneficiez de angajare pe durata nedeterminata cu responsabilități în zona managementului tehnic/organizatoric/riscului. Cred ca este suficient să vrei să fii cursant BA, dacă pasul de început este făcut, nu vor regreta, vor găsi singuri motivația de a continua și a finaliza.

Camelia-Ștefana Mînzaru - Project Management (DL Student)

Programul este excelent, sunt foarte mulțumităCorina Mihăilă-Georgescu - Executive Business Program

Certificatul internațional a fost unul dintre factorii cheie care m-au determinat să aleg BusinessAcademy, deoarece consider un mare avantaj posibilitatea recunoașterii oficiale în străinătate

Alina BondariAm un master în economie și drept la ASEM, iar în prezent sunt administratorul unei clinici dentare din Chișinău și mă ocup direct de promovarea și vizualizarea serviciilor oferite de aceasta. Pentru a-mi perfecționa cunoștințele în acest domeniu, am decis să mă înscriu la BusinessAcademy. Studiul este de fapt simplu, plăcut și eficient. Cursuri, platformă online, accesibilitate, profesori, răspunsuri la întrebări, absolut totul este automatizat într-un mod constructiv astfel încât cursantul să învețe cât mai ușor și mai util, fapt care o face diferită de multe alte instituții. Certificatul internațional a fost unul dintre factorii cheie care m-au determinat să aleg BusinessAcademy, deoarece consider un mare avantaj posibilitatea recunoașterii oficiale în străinătate. Aș dori să mulțumesc BusinessAcademy pentru că astăzi aplic cu succes cunoștințele dobândite în munca mea!

Alina Bondari - Advertising and Account Management 

Materia pe care am parcurs-o mi s-a părut foarte interesantă și utilă, adaptată la situațiile actuale ale societății

”Înainte de a mă înscrie la programul Business Program din cadrul Business Academy, dețineam diploma de licență a Facultății de Fizică, cu specializarea Fizică Medicală și eram înscrisă la masterul cu specializarea Biofizică și Fizică Medicală. M-am înscris la acest program de studii, deoarece în acea perioadă nu aveam satisfacție profesională la locul de muncă.

Soțul meu a găsit aceast program de studii și mi-a propus să particip. Materia pe care am parcurs-o mi s-a părut foarte interesantă și utilă, adaptată la situațiile actuale ale societății. Platforma Distance Learning mi s-a părut extraordinar de utilă, mai ales pentru cursanții care nu pot participa fizic la cursuri. Este ușor de folosit, foarte practică și am găsit toate informațiile de care aveam nevoie pentru a putea parcurge toate cursurile. Primeam răspunsuri complete și prompte la toate întrebările și nedumeririle legate de cursuri. Am fost și sunt în continuare foarte mulțumită de profesori. Consider că lucrurile învățate în cadrul acestui program de studii mă vor ajuta pe toate planurile atât în prezent, cât și în viitor.

De asemenea, cred că în momentul în care voi decide să mă dezvolt și mai mult din punct de vedere profesional, acest program va sta la baza dezvoltării mele și îmi va oferi suport în orice îmi doresc să îndeplinesc. Recomand cu încredere acest program de studii, deoarece consider că reprezintă o investiție în calitățile și abilitățile fiecărei persoane. Consider că determinarea și ambiția sunt elementele necesare pentru finalizare cu succes a acestui program de studiu. Doresc să mulțumesc școlii pentru implicare și pentru devotament!

Cristiana Ursulean-Martin - Business Program (DL student)

Materia mi s-a părut foarte practică, iar după acest curs am învățat multe lucruri folositoare și în alte domenii în care aș putea aplica

Am studiat economie, am urmat un master în Elveția, iar apoi m-am înscris la acest curs și în paralel la un master la SNSPA. Eram angajată la momentul începerii studiului. M-am înscris la curs după ce am analizat programa, astfel am dorit să aflu și mai multe despre acest domeniu. Materia mi s-a părut foarte practică, iar după acest curs am învățat multe lucruri folositoare și în alte domenii în care aș putea aplica. Am recomandat și unei alte prietene să se înscrie la acest curs și îl recomand în continuare. Merită investiția, deoarece înveți noțiuni care vor ajuta și în viitor.

Postolache Miruna - Elena Public Relations (DL student)

Am dobândit abilități de afaceri necesare!Paul Frățilă - Entrepreneurship

M-am hotărât să aplic la Business Academy datorită ofertei foarte bune

Aveam un loc de muncă și m-am hotărât să aplic la Business Academy datorită ofertei foarte bune. Profesorii au fost rapizi și mi-au răspuns într-un timp foarte scurt, platforma a fost ușor de utilizat și interactivă. Am în plan să mă specializez în marketing și management. Sfatul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să se țină de treabă.

Valeriu - Bogdan Băldean - Marketing and Marketing Management (DL student)

Sfătuiesc viitoarele generații de cursanți să se înscrie la curs

Am absolvit Facultatea de Drept. M-am înscris la acest curs pentru că m-am simțit atrasă de specializarea în domeniul resurselor umane. Profesorii mi s-au părut buni, în special doamna Corina Neagu. Platforma a fost ușor de utilizat, m-am înțeles bine cu colegii pe care i-am avut. De aceea plănuiesc să găsesc un loc de muncă în domeniul studiat. Sfătuiesc viitoarele generații de cursanți să se înscrie la curs, fiind un lucru util.

Teodora - Florentina Costea - Human Resource Management (Traditional)

Aș recomanda tuturor să investească în cunoștințele lor, iar dacă vă întrebați pentru cine este acest program, răspunsul este simplu - pentru oricine este motivat să se dezvolte!

Am absolvit Academia de Studii Economice din Republica Moldova - facultatea de contabilitate, iar în prezent lucrez ca șef de contabilitate. Dintotdeauna mi-am dorit să progresez și să mă dezvolt, așa că am ales o școală care să-mi permită obținerea unei diplome internaționale, BusinessAcademy fiind cea mai bună soluție cu o platformă modernă și accesibilă, pe care o puteți folosi 24h și să vă planificați studiile chiar dacă lucrați cu normă întreagă. A fost exact ceea ce mi-am dorit! După finalizarea școlarizării am obținut o certificare în Management financiar, iar în același timp am avut ocazia să susțin examenul internațional - IQN Financial Specialist. Aș recomanda tuturor să investească în cunoștințele lor, iar dacă vă întrebați pentru cine este acest program, răspunsul este simplu - pentru oricine este motivat să se dezvolte!

Mariana Gherman - Financial Management

Cu o experienţă de peste 15 în calitate de Director economic, această şcolarizare i-a adus multe beneficii profesionale

”Cursurile sunt organizate în aşa manieră încât pot fi uşor asimilate, cu exemple practice şi necesare dezvoltării profesionale.”

Din punctul meu de vedere, văd acest program ca o modalitate aplicabilă direct în activitatea profesională, deoarece am fost mereu adepta sistemului "Long-Life Learning". În plus, certificarea Cambridge International  Business Studies îmi deschide noi frontiere în ceea ce priveşte dezvoltarea profesiei şi avansarea în cariera, mai ales în contextul implicării la nivel european, în companii de nivel multinaţional.”

Galia Petrea, Timişoara (absolventă LINK Academy, specializarea IT Management)

Am dobândit abilități de afaceri necesare!

Alina Brebeanu - Sales and Sales Management

BusinessAcademy nu îți oferă doar un curs, ci și o perspectivă asupra vieții unui business, care poate fi transpusă în viața personală

AlinaStanUnele dintre cele mai importante calități ale unui om sunt acelea de a învăța continuu, de a se adapta și de a fi la curent cu noile tendințe. BusinessAcademy nu-ți oferă doar un curs, ci și o perspectivă asupra vieții unui business, care poate fi transpusă în viața personală. Înveți cum să întâlnești și să obții succesul.

Căutam un curs în domeniul marketingului și am găsit această ofertă

Am terminat Facultatea de Farmacie și lucram în domeniul farmaceutic. Căutam un curs în domeniul marketingului și am găsit această ofertă. Profesorii au fost buni și platforma accesibilă. Colegii au fost ok, chiar am cunoscut diferite tipuri de persoane. Sfatul meu pentru viitoarele generații este să învețe și să respecte termenele de efectuare a taskurilor.

Gabriela - Alina Ciotor - Marketing and Marketing Management (Traditional)

Colaborare excelentă cu profesorii, cursuri de calitate, un ritm de studiu foarte bun şi o echipă tehnică foarte promptă

“Colaborare excelentă cu profesorii, cursuri de calitate, un ritm de studiu foarte bun şi o echipă tehnică foarte promptă.

Mulţumesc pentru susţinerea acordată şi vă doresc toate cele bune.”

Liliana Tegzes, Bucureşti (absolventă LINK Academy, specializarea E-business)

Ușile deschise de Businessacademy sunt mai importante decât orice facultate la zi

Ușile deschise de BusinessAcademy sunt mai numeroase și mai importante decât 2 facultăți cu cursurile la zi. Modul permisiv în care poți frecventa cursurile și în care poți ajunge în fazele de examinare nu fac decât să îți ofere libertate și să îți deschidă oportunități încă dinainte de a avea măcar o diplomă.

Ciprian Matache (Management)

BusinessAcademy m-a ajutat să intru în lumea afacerilor

BusinessAcademy însumează într-un mod complet nou și modern tot ceea ce ai nevoie să știi pentru a intra în lumea afacerilor. Opțiunile sunt variate, oferind astfel o mare deschidere pentru diferite poziții într-o companie sau chiar în propria firmă. Tu ești cel care alege cum să învețe, fie online, fie în clasă. Cursurile sunt interesante și prezintă situații reale care ne învață tehnici și procedee pentru a conduce un business de succes, completate mai apoi de taskuri și assignmenturi excelente pentru a pune în practică ceea ce ai învățat.

Bogdan Băldean (Marketing and marketing management)

BusinessAcademy te ajută să te dezvolți în orice domeniu

Cursurile sunt de maxim ajutor indiferent dacă ești angajat, în căutarea unui job sau, pur și simplu, îți dorești să te dezvolți într-un anumit domeniu. Cel mai mult îmi place că nu te dezvoltă punctual, ci îți pun la dispoziție un întreg set de instrumente din diferite arii de cunoaștere. Acestea reprezintă o premiză potrivită pentru aprofundarea domeniului ales inițial. Cum se spune „nu îți dau peștele gata pregătit", ci „te învață să pescuiești". Îți oferă toate instrumentele necesare și mai mult! Recomand.

Adriana Vieriu (Marketing and marketing management)

Un antreprenor poate învăța enorm din aceste cursuri

Școlarizarea la BusinessAcademy România este deosebită, plăcută și instructivă, cu mijloace moderne de învățare, adaptată timpului pe care îl poate aloca fiecare cursant. Un antreprenor poate învăța enorm din aceste cursuri.

Nicolae Dragne (Business Administration)

Apreciez în mod deosebit:

Faptul că permite accesarea unor cunoștinte noi și de calitate.

Doina Calomfirescu (Business Administration)

Profesorii, prin experienta lor, fac diferenta

Sunt mulțumită de profesorii cu aceste calificări și cu o așa experiență bogată în domeniu.

Maria Florea (Business Program)

Acces oriunde și oricând

Înveți când poți, de unde poți, dai testele oricând, ai acces de pe mobil.

Nicolae Erast (Business Program)

Recomand!

Pentru cei care vor să își lărgească orizonturile în domeniul afacerilor, recomand!

Angela Patrașcu (Business Program)

Cel mai mult apreciez:

Materialele didactice care ne sunt puse la dispoziţie, modul în care sunt explicate toate informațiile predate, exemplele care ajută la înțelegerea punerii în practică a fiecărei situații şi taskurile, assignmenturile de verificare şi evaluare care ajută forte mult în timpul studiului.

Nicoleta-Elena Cehan (Business Program)

Structurarea propice a materiei ajută la înțelegerea acesteia

Apreciez alocarea etapizată a cursurilor, într-o succesiune logică, consistenţa bună a materiei.

Mihai Balahura (Business Program)

Învățământul aplicat la criteriile moderne

E o formă de învățământ adaptată perfect cerinţelor lumii de azi.

Flavia Filofie (Entrepreneurship)

Sunt susţinut de o echipă de profesionişti

Da, sunt mulţumit, în mod special de ceea ce oferă BusinessAcademy şi de faptul că încă de la început am avut sentimentul că sunt susţinut de o echipă de profesionişti şi chiar aşa a fost pe tot parcursul studiului, de fiecare dată când am avut nevoie.

Catalin-Razvan Benchea (Human Resource Management)

Se pliază pe nevoia mea de a avea acces oricând la informaţie, în funcţie de timpul meu liber

Cea mai bună parte a şcolarizării la BusinessAcademy România este, din punctul meu de vedere, posibilitatea de a studia la distanţă, această platformă de e-learning, deoarece timpul este o resursă limitată şi această modalitate de studiu se pliază pe nevoia mea de a avea acces oricând la informaţie, în funcţie de timpul meu liber.

Mirel Doru Abordeencei (Human Resource Management)

Răbdarea profesorilor este de apreciat

A big thank you for Mrs. Silvia Trandafir şi pentru toţi ceilalţi profesori care au răbdare cu noi.

Iouliana Sophocleous (Management)

Flexibilitatea în momentul susținerii testelor ne ajută

Având în vedere că e un curs la distanţă, mă mulţumeşte faptul că am posibilitatea să-mi însuşesc multe cunoştinţe pe căi diferite: cursuri scrise şi audio, teste, acces la cursuri live. Mi se pare un lucru bun faptul că avem posibilitatea să alegem noi momentul când dorim să dăm testele.

Daniela Adăscăliți (Sales and Sales Management)

Cambridge International Business Studies în mai puțin de un an de zile

"Urmând această şcolarizare, mi s-a oferit posibilitatea de a mă specializa printr-un program educaţional cu un format susţinut de o universitate de renume, cum este Cambridge University. Pe toată perioada cursurilor am avut ajutorul şi susţinerea mentorilor care au făcut tot posibilul să clarifice în cel mai scurt timp orice nelămuriri am întâmpinat în procesul de însuşire a cunoştinţelor.

De asemenea, platforma de învăţământ la distanţă este una uşor de utilizat şi foarte eficientă, permiţând cursantului atât accesarea materialelor de studiu, a testelor pregătitoare şi a testărilor finale în orice moment, precum posibilitatea discuţiilor în grup pentru fiecare materie parcursă."

Lavinia Copcinschi, București (absolventă LINK Academy, specializarea IT Management)

Învățământul online este soluţia ideală pentru mine, deoarece serviciul nu mi-a permis niciodată timpul să învăţ, deşi, pe de altă parte, mi s-a solicitat acest lucru

"În urmă cu aproximativ o lună am decis să urmez studiile conform programei Cambridge International Business Studies. De obicei, ne formăm o părere generală la final, dar eu doresc să vă împărtăşesc entuziasmul meu chiar în acest moment.

Prin natura sa, serviciul îmi permite puţin timp liber, de aceea cursurile online sunt soluţia ideală pentru mine. Am optat pentru varianta de studiu independent, dar cu siguranţă nu sunt singura. BRAVO PENTRU SUPORTUL TEHNIC! Este fantastic să simţi că cineva este acolo în cazul în care ai o problemă sau o dilemă.

Este pentru prima dată când învăţ astfel şi am un sentiment foarte diferit. Modul în care aţi structurat subiectele imi permite să le asimilez în mod natural şi eficient. În general, sunt foarte fericită că v-am întâlnit.”

Irena Rančić, Belgrad

Am avansat la Raiffeisen Bank după finalizarea şcolarizării în cadrul departamentului de Management

"Sunt angajat la una dintre cele mai mari bănci din Serbia, Raiffeisen Bank, pe poziția de Facility Management Unit Head. Link group Education Services mi-a oferit ocazia să urmez cursurile programului de Management. Într-o perioadă foarte scurtă de timp am dobândit cunoştinţe care mi-au oferit posibilitatea să avansez pe o poziţie mai bună şi să primesc un salariu mai bun.”

Radovan Matić, Belgrad 

Cambridge International Business Studies este un suport teoretic şi practic extraordinar pentru experienţa mea de muncă!

"În timp ce lucram în organizaţia non-guvernamentală ACDI/VOCA, spre finalul proiectului am decis să mă pregătesc şi să susțin examenul de obținere a certificatului Cambridge International Business Studies, deoarece reprezintă un suport teoretic şi practic extraordinar. Pe lângă aceasta, este recunoscută de angajatorii din străinătate, ceea ce îmi conferă un avantaj considerabil pe piaţa muncii.  

Am urmat cursurile tradiționale, după-amiaza, deoarece tempoul şi dinamica muncii sunt adaptate programului persoanelor angajate. Am fost foarte fericită când am obţinut diploma recunoscută pe plan internaţional, care într-adevăr mi-a oferit un nou loc de muncă după finalizarea acestei şcoli.”

Marica Pavlović, Kragujevac

Învăţare rapidă, exemple practice, multe informaţii utile!

"Despre departamentul de Management şi despre Business Academy în general, nu pot să spun decât că am o părere extraordinară. Procesul de învăţare se desfășoară rapid, beneficiem de exemple din practică și de multe informaţii utile. Profesorii şi personalul sunt întotdeauna disponibili și pregătiți cu răspunsuri la toate întrebările şi cu informaţii despre tot ceea ce ne-ar putea interesa în calitate de cursanţi. Toate laudele pentru conceptul şi conţinutul lecţiilor.

Mă aştept ca după absolvirea Business Academy, să-mi găsesc un loc de muncă mai bun sau să-mi înființez propria afacere.”

Kristina Orahovac, Belgrad

Am învăţat un lucru esențial pentru orice om de afaceri: cum să obțin un câştig mai mare!

"Acum înţeleg mult mai bine toate procesele dintr-o organizaţie şi am o imagine clară despre ce trebuie schimbat, ce trebuie păstrat. Am învăţat şi metode noi pe care le voi aplica în firma mea şi sper că voi obţine un profit mai bun, un câştig mai mare.

Consider că cel mai mare succes personal obţinut datorită BusinessAcademy este faptul că acum înţeleg mult mai bine cum funcţionează echipa mea, ceea ce mă ajută să-i motivez mult mai eficient pe toţi membrii ei. De asemenea, mi-am dezvoltat abilitatea de a negocia şi am încheiat mai uşor multe afaceri de când folosesc cunoştinţele dobândite. Şi, bineînțeles, câştig mai bine, ceea ce este obiectivul principal al fiecărui om de afaceri.”

Vladimir Ljubić, Belgrad

Carieră serioasă - bani serioşi în viitor!

"Lucrez la reprezentanţa din Belgrad a unei firme străine, BMW. Am optat pentru Business Academy datorită modului inovator de studiu. Eu nu dispun de prea mult timp liber, iar ceea ce apreciez la modul de învăţare online este faptul că îmi pot organiza singur timpul şi îmi pot efectua sarcinile doar atunci când am realmente posibilitatea.

Este pentru prima dată când învăţ astfel şi sunt mulţumit. Cunoştinţele acumulate la BusinessAcademy se pot aplica direct în practică, în munca mea de zi cu zi, ceea ce pentru mine înseamnă enorm de mult.”

După finalizarea şcolarizării, mă aștept să obţin o poziţie mult mai bună, care să-mi aducă bani mai mulţi. Recomand Business Academy tuturor. Aici modul de învăţare este diferit şi foarte interesant.”

Benić Mladen, Belgrad

Timp puțin, obligaţii numeroase - alegerea perfectă este Business Academy!

"Locuiesc în Podgorica şi sunt director executiv la Europlakat. M-am înscris la Business Academy pentru că îmi convine modul de învăţare prin Internet. Lucrez mult şi am foarte puţin timp liber, doar la sfârşitul săptămânii sau noaptea târziu.

Îmi convine şi faptul că nu trebuie să fiu prezentă la cursuri. Acest tip de învăţământ este singurul prin care îmi pot îmbunătăţi cunoştinţele, aşadar fiţi siguri că după finalizarea şcolarizării în cadrul acestui departament, mă voi înscrie la încă unul. Sunt foarte mulţumită de toate aspectele şcolarizării în cadrul BusinessAcademy şi v-am recomandat deja prietenilor mei.”

Branka Pavlović, Podgorica

Materialul pe care l-am parcurs prezintă esenţa lucrurilor, cu accent pe aplicarea lor în practica de zi cu zi!

"Numele meu este Valentin Princip din Temerin şi m-am înscris la BusinessAcademy.

Sunt foarte mulţumit de şcolarizarea în cadrul BusinessAcademy, de studiul online. Materiile pe care le-am parcurs până acum sunt foarte bine structurate, prezintă esenţa lucrurilor punând accent pe aplicarea în practica de afaceri zilnică. Sunt foarte plăcut impresionat de întreaga organizare a BusinessAcademy, de la primul vostru e-mail până la module, materii, teste, comentarii... Este foarte bine gândit, organizat.”

Valentin Princip, Temerin

Patru ani de facultate nu mi-au oferit cunoştinţele practice necesare, dar le-am obţinut într-un singur an de şcolarizare la BusinessAcademy!

"În primul rând aş vrea să menţionez că am optat pentru acest tip de şcolarizare deoarece am vrut să-mi perfecţionez cunoştinţele de afaceri moderne. Având în vedere că am terminat o facultate cu perioada de studii de 4 ani, eram conştientă că îmi lipsesc anumite cunoştinţe practice pe care aş fi putut să le aplic. Aici, într-o scurtă perioadă de timp am obţinut aceste cunoştinţe practice, aplicabile în toate domeniile care mă interesează şi aş recomanda oricui acest tip de educaţie.

Cred că și la facultăţile clasice se obţin cunoştinţe teoretice care sunt aplicabile în practică, dar că programele sunt foarte încărcate. Prin studiul de la distanţă se obţin beneficii multiple, în primul rând legate de organizarea timpului. Profesorii sunt extraordinari, materia este concisă şi explicată clar, iar la toate întrebările şi nelămuririle am primit suportul consultanţilor, care au fost foarte amabili.

Sunt foarte mulţumită de acest mod de învăţare, precum şi de organizarea completă şi profesionalismul oamenilor care lucrează la Link Group Education Services. Vă salut şi sper că în viitor vă veţi dezvolta mai mult.”

Marta Tot

Cursurile de la BusinessAcademy mi-au dezvăluit existenţa propriilor ambiţii ascunse

"Lucrez la o casă de editură care colaborează cu mulţi parteneri. Simţeam nevoia unei astfel de pregătiri care să mă ajute să comunic şi să negociez cu oamenii. De aceea m-am înscris la BusinessAcademy, varianta online.

Sunt foarte mulţumită de cunoştinţele dobândite şi de multe alte lucruri pe care acum le aplic deja în situaţii reale. Îmi pare rău că nu am mai mult timp care să-mi permită să citesc și materialele suplimentare. Folosesc fiecare moment liber pentru a mă dedica studiului. Organizarea timpului este cel mai mare avantaj al acestui tip de studiu, iar materialul pe care îl primim este într-adevăr de calitate. 

Nu trebuie să călătoresc, pot să învăţ de acasă sau când ies la plimbare, nu sunt legată de un singur loc. Cursurile de la Business Academy mi-au dezvăluit existenţa propriilor mele ambiţii ascunse. Mă gândesc tot mai mult la înfiinţarea propriei afaceri. Unde lucrez momentan, nu sunt multe posibilități de avansare. Acum, deşi a trecut puţin timp, am alte planuri, alte viziuni, alte motivații. 

Aş recomanda Business Academy tuturor prietenilor. Oricine poate și dorește să-și ofere o educaţie suplimentară ar trebui să se intereseze de această şcoală. Aș mai menționa materia sistematizată, raţionalizată, prezentată în aşa fel încât pur şi simplu îți dai seama de anumite lucruri pe care le ştiai deja, dar nu le acordai nicio atenţie.

Toate acestea pot fi de folos persoanelor aflate pe poziţii care necesită perfecţionare și avansare continue.”

Dragana Meseldžija, Budapesta

Propagarea şi stimularea gândirii libere îndeplinite cu succes!

"Mă folosesc de această ocazie și vă felicit din toată inima pentru prestigiosul premiu E-business AWARD 2011 primit pentru contribuţia la dezvoltarea e-business-ului în Serbia. Premiul este și mai semnificativ deoarece a fost oferit pentru un proiect de vânzare a unor servicii de educație. Marile naţiuni ale lumii nu sunt mari pentru că au o o poziţie geografică favorabilă sau pentru că au materii prime minerale semnificative. Sunt mari şi puternice, influente şi dezvoltate doar pentru că cetăţenii lor sunt mai educaţi şi mai capabili să creeze şi să utilizeze condiţiile de trai faţă de cetăţenii altor naţiuni. Voi nu numai că educaţi, ci și propagați gândirea liberă, o încurajaţi şi ne învăţaţi cum să o dobândim. Realizarea misiunii dvs. este cel mai frumos scop al existenţei unei companii. Sunt foarte mândru să mă număr printre utilizatorii serviciilor dvs. într-un moment din viaţa mea, pe care știu cu siguranţă că îl petrec într-un mod corect. Mă simt mulţumit în timp ce scriu aceste rânduri, am fost mândru de colectivul dvs. în timp ce citeam mesajul în care m-aţi anunţat despre succesul dvs.

Vă salut cu stimă şi să ştiţi că sunteţi mândria naţiunii din care faceţi parte."

Saša Jevtović, Velika Plana

Vreau să ies pe piaţa din străinătate cu o diplomă recunoscută!

"Sunt director general în cadrul unei firme care se ocupă de investiţii, contabilitate şi implementarea sistemelor bancare pentru Uniunea Europeană. Având în vedere că lucrez foarte mult cu străinătatea şi că obiectivul Croaţiei este să intre în Uniunea Europeană, eu trebuie să ridic compania şi cunoştinţele mele la standarde europene pentru a putea să-mi plasez serviciile pe piaţa europeană şi pentru a putea obţine o diplomă recunoscută în UE.

Am terminat facultatea în sistemul de educație clasic ceea ce presupunea frecventarea cursurilor. Nici acesta nu este un mod rău de învăţare, dar acum fiind angajată, nu aş putea să mai fac asta. Avantajul studiului online constă în faptul că atâta timp cât sunt la lucru, pot să dau drumul la CD, să ascult şi să repet de câteva ori sau dacă nu mi-e clar, să ascult din nou.

Economisirea timpului este un mare avantaj, precum și repetarea, accesibilitatea materialelor şi suportul constant al profesorilor. Profesorii sunt, într-adevăr, întotdeauna la dispoziţia mea, nu mă simt singură în povestea asta. Ei sunt mereu prezenţi, îmi urmăresc dezvoltarea, mă direcționează şi îmi dau indicaţii.

Încă nu am susţinut niciun examen, dar am folosit deja cunoştinţele dobândite în practică, în firma mea. Încep să le transmit mai departe angajaţilor mei, iar tehnicile învăţate le aplic în relaţiile cu clienţii mei. La noi nu există astfel de şcoli, nu există acest tip de învăţare, în colaborare cu Cambridge. Scopul meu este să-mi extind firma, să dobândesc mai multe cunoştinţe, să ies pe pieţele străine cu o diplomă recunoscută şi să fiu eu însămi recunoscută pentru aceasta.

Deja am recomandat BusinessAcademy multor prieteni. Sper că se vor înscrie, pentru că mulţi au propriile lor firme, nu au timp, dar au nevoie de cunoştinţe şi perfecţionare. Îi salut pe toţi profesorii şi colaboratorii.”

Lidija Karaćanin, Zagreb

Dacă respecți orarul, poți realiza totul!

"Principala mea motivaţie a fost să-mi găsesc un loc de muncă mai bun. Sunt foarte mulţumită de şcolarizarea în cadrul BusinessAcademy, de studiul online. Totul se poate realiza deoarece există un orar bun pentru toate sarcinile şi dacă îl respecți, poți îndeplini toate obligaţiile. Profesorii sunt profesionişti şi ne ies în întâmpinare în fiecare moment, ne răspund la toate întrebările. Ascultă, răspund, sunt foarte naturali, profesionişti, aș putea spune chiar excepţionali în munca lor.

Toate cursurile sunt realizate foarte bine. Avantajele studiului online sunt mari, în primul rând din punct de vedere al spațiului. Nu trebuie să vin de la Nis la Belgrad pentru a învăţa tot ce au la dispoziție cursanţii de acolo. Dacă nu ar fi aşa, ar trebui să stau o perioadă la Belgrad ceea ce nu ar fi foarte simplu pentru familia mea și pentru obligaţiile pe care le am aici. Un alt avantaj este timpul. 

S-au gândit foarte bine să lase cursanţii să-și organizeze orarul singuri, după cum le convine. În momentul susţinerii examenului nu sunt emoţii. Nu susţineţi examenul direct în faţa profesorului; cred că în acest fel şi rezultatele sunt mai bune.

Mă aştept să învăţ destul din conţinutul lecţiilor, apoi să mă angajez pe un post mai bun şi să fac față la ceea ce va presupune serviciul meu.

Aș recomanda BusinessAcademy tuturor şi deja am făcut-o."

Marinković Violeta, Niš

Serviciul pentru studenţi îmi permite ca în orice moment să-mi cunosc obligaţiile, să știu unde am ajuns, ce teme mi-au rămas, ce mai am de studiat ş.a.m.d.

"Am mai urmat la dvs. cursuri de scurtă durată de management al resurselor umane şi de management în general. Când am aflat că există şi acest curs, de un an de zile, m-am înscris imediat deoarece conţine într-adevăr multe lucruri de care am nevoie în activitatea mea.

Sunt mulţumită de cunoştinţele pe care le primesc deoarece, practic, sunt aplicabile în orice moment. Îmi convine și studiul online deoarece îmi pot organiza timpul. Sunt la servici aproape toată ziua şi niciun alt tip de şcolarizare nu mi-ar fi accesibil.

Profesorii sunt un sprijin extraordinar, dar există şi serviciul pentru studenţi care îmi permite în orice moment să aflu informaţii despre obligaţiile mele, despre punctul în care am ajuns, temele care mi-au rămas, ce mai am de studiat sau de efectuat.

Sunt într-adevăr foarte mulţumită de cunoştinţele pe care le oferiţi, deoarece fără acest curs aş avea nevoie de mult timp să găsesc toate informațiile care îmi trebuie şi mă interesează. Aici găsesc totul în acelaşi loc, foarte bine structurat. Sper că voi putea să aplic în continuare la serviciul curent lucrurile pe care le învăț. Am făcut deja acest lucru și sper că voi putea introduce și alte noutăţi utile în activitatea propriei firme.

Tuturor celor care vor să se ocupe de afaceri astăzi, le recomand să se înscrie la BusinessAcademy deoarece au într-adevăr ce învăța! Informații utile afacerilor contemporane.”

Milena Grozdanović, Niš 

Cea mai completă ofertă de pe piaţa noastră!

"Momentan, la BusinessAcademy există cea mai completă ofertă de pe piaţă. Eu sunt manager şi modalitatea de învăţare online îmi convine deoarece este adecvată și pentru angajaţi care își pot dedica timpul liber educaţiei şi își pot alege momentul în care să învețe. 

Angajatorii verifică şi apreciază destul de mult abilităţile care se pot dobândi la voi, la Academie, şi prin intermediul acestei modalități de învăţare. Aţi lucrat mult la interfaţă şi la suportul tehnic. Cel mai important este să obţin cunoştinţe, iar de locul meu în firma la care lucrez sunt foarte mulţumit deoarece nu aş mai putea să avansez.

Sper să îmi actualizez cunoştinţele şi să le completez. Am recomandat deja BusinessAcademy prietenilor mei din Belgrad şi Novi Sad.”

Milivoje Melentijević, Belgrad

Fiecare curs este un rezumat a ceea ce trebuie ştiut

"Am ales BusinessAcademy la recomadarea unor prieteni care sunt deja înscrişi la nişte cursuri. După ce am văzut pe site întreaga programă, ideea unui astfel de proiect mi-a plăcut şi mai mult.

Vreau să-mi perfecţionez cunoştinţele şi calităţile pentru că deja ocup funcţia de operations manager şi vreau să verific în practică cunoştinţele pe care le-am obţinut. Sunt foarte mulţumit de cursurile prevăzute şi cred că prezintă esenţa fiecărei materii.

În varianta online totul funcţionează perfect. Avantajele studiului online faţă de cel tradiţional, sunt, de fapt, caracteristicile solicitate de stilul contemporan de viață: economisirea timpului, organizarea individuală a timpului de studiu şi faptul că nu e nevoie să ne deplasăm în alte locuri.

Mi-am confirmat şi perfecţionat experienţa anterioară şi cunoştinţele, iar această confirmare este foarte importantă pentru mine. Este important să-mi îmbunătăţesc cunoştinţele şi să avansez la locul de muncă, iar în conformitate cu cerințele pieţei, poate să-l şi schimb într-o zi. Toate cursurile sunt foarte importante şi practice. Deşi deja am prieteni care sunt la Business Academy, le voi recomanda şi altora această şcoală şi acest mod de şcolarizare.”

Nenad Tašić, Belgrad

Acum înţeleg mult mai bine cum funcționează o companie! 

"Sunt foarte mulţumit de modalitatea de studiu online, în primul rând datorită timpului pe care îl pot organiza şi controla singur. Am terminat o şcoală care mi-a oferit o bază pentru un domeniu total diferit, respectiv domeniul tehnic, munca la calculator.

Aici m-am înscris la ceva complet nou, total necunoscut pentru mine, domeniul de contabilitate şi finanţe. Totuşi, nu mi-a fost greu să mă adaptez şi să o iau de la început cu învățatul. Mi s-a părut foarte interesant când am învăţat despre resursele umane şi managementul resurselor umane fiindcă am observat că sunt explicate multe metode pe care managerii mei le-au aplicat în relația cu mine.

Acum îmi este mult mai clar cum au procedat atunci şi în ce mod. Cred că acum ştiu mult mai multe despre cum funcţionează o firmă. Sper că voi obţine diploma Cambridge ca certificare a cunoştinţelor mele deoarece este foarte apreciată de către angajatori străini.”

Nenad Ivetić, Belgrad

Cursuri extinse şi actualizate, diplome solicitate şi apreciate!

"M-am înscris la Business Academy la recomandarea unei cunoştinţe pentru că am auzit că este foarte apreciată de către anagajatori datorită cunoştinţelor care se obţin şi a diplomei recunoscute şi de tradiţie, foarte căutată de cursanţi şi foarte importantă pentru căutarea unui loc de muncă sau pentru avansare. 

Sunt foarte mulţumită de direcţia în care se îndreaptă dezvoltarea cunoştinţelor mele, mai ales în domeniul managementului, deoarece îmi desfășor activitatea în domeniul managementului şi al finanţelor.

Cursul este util şi în viaţa de zi cu zi, în anumite domenii. Eu am terminat o facultate în domeniul afacerilor, aşa că acum îmi îmbunătăţesc cunoştinţele şi cred că acesta este un material extins şi actualizat faţă de ceea ce am învăţat deja, aşa că este foarte important pentru mine. 

Numai studiul online îmi permite ca pe lângă serviciu, din cauza căruia nu aş putea să frecvenţez cursurile, să mă perfecţionez şi să mă educ. 

Mă interesează diploma Cambridge care este apreciată și care ar putea să-mi verifice şi evalueze cunoştinţele. Recomand tuturor BusinessAcademy. Trei prietene de-ale mele s-au înscris deja la recomandarea mea. Vă voi recomanda în continuare deoarece sunt foarte mulţumită.”

Sanja Ćurić, Sombor

Cunoştinţele de resurse umane îmi îmbunătăţesc în mod semnificativ cariera!

"Am venit la BusinessAcademy pentru a obţine cunoştinţe suplimentare în domeniul resurselor umane deoarece în firma unde lucrez, pe lângă finanţe, mă ocup şi de acest domeniu. Am terminat Facultatea de Economie aşa că aveam destule cunoştinţe de resurse umane. Am venit aici să învăţ mai mult. În locul studiilor post-universitare de la Facultatea de Economie, am ales BusinessAcademy.

Lucrez într-o companie străină ca director financiar, însă cu ajutorul cunoştinţelor dobândite aici, îmi voi extinde responsabilitatea şi asupra resurselor umane, deci voi ocupa două funcţii.

În ceea ce priveşte programa Business Academy în comparație cu a celorlalte şcoli, pot spune cu încredere că este foarte diferită. De altfel a fost şi una dintre motivațiile mele personale, nu numai să parcurg şi să termin cursul, ci să învăţ cât mai mult, să dobândesc cât mai multe cunoştinţe practice care mă vor ajuta în munca pe care o voi efectua.

Din acest punct de vedere sunt mulţumită, deoarece obiectele de studiu pe care m-am axat mi-au oferit cele mai concrete şi utile informaţii. Îmi sunt explicate modurile în care pot să-mi duc sarcinile la bun sfârşit şi să-mi ating scopurile.

Nu diploma a fost factorul motivaţional principal pentru care m-am înscris, ci cunoştinţele de care am nevoie pentru a-mi îndeplini noile responsabilităţi cât mai corect. Voi pune în aplicare cunoştinţele dobândite, de exemplu, analiza posturilor, care îmi va fi foarte utilă, deoarece mă voi ocupa și de sectorul acesta.

Recomand BusinessAcademy tuturor celor care ştiu ce vor de la propria persoană şi de la cunoştinţele lor. Cine consideră că poate obţine acest lucru aici, are în orice caz recomandarea mea.”

Snežana Filipović, Belgrad

M-am înscris la BusinessAcademy la recomandarea unui prieten din Londra!

M-am înscris la Business Academy anul trecut, la departamentul de Marketing şi vânzări. Principalul motiv al înscrierii la Business Academy a fost avansarea în firma la care lucrez. Am reuşit deja acest lucru: de pe poziţia de comerciant am avansat în funcţia de şef de vânzări, dar sper că în curând, după absolvirea Academiei şi obţinerea diplomei Cambridge, voi obţine şi funcţia de director de vânzări.

Despre Business Academy am aflat de la niște prieteni din Londra, care mi-au recomandat cu căldură să mă înscriu aici. Am adus multe beneficii firmei, care se ocupă cu importul şi vânzarea de flori din Olanda, prin faptul că am insistat să se modifice site-ul. Nu era serios. Acum, după modelul site-urilor din America, Franţa, Anglia, voi crea propriul site deoarece cred că este foarte important pentru vânzarea florilor, cel puţin la noi, în Serbia.

Cunoştinţele pe care le-am primit înainte de la colegii mai în vârstă erau superficiale. Aici am putut să mă educ şi singur datorită bibliotecii şi celorlalte resurse pe care am avut ocazia să le folosesc în afara cursurilor.

De altfel, profesorii de la Business Academy sunt extraordinari, vin de la Universitatea din Belgrad: de la FON, Facultatea de Drept sau de Management. Pot doar să le mai mulţumesc o dată şi să le doresc ca această şcoală să aibă o viață cât mai lungă şi să deschidă multe alte departamente.

Toţi cei care mă cunosc, ştiu că urmez această şcoală. Iniţial, erau sceptici, în special colegii de la serviciu, dar acum după ce le-am vorbit despre cursul de organizare a timpului şi despre „hoţii de timp”, stau pe gânduri şi se gândesc chiar să se înscrie și ei.”

Pero Mihaljica, Belgrad

Exemple din practică, aplicabilitate, cunoştinţe, iată ce mă interesează pentru locul meu de muncă!

"M-am înscris la BusinessAcademy deoarece am căutat o şcoală, respectiv o formă de învățământ formală sau informală cu durata de cel mult 2 ani. M-a interesat să pot aplica cunoştinţele dobândite. Un alt criteriu important a fost şi preţul.

Ceea ce este foarte util aici este cuvântul în sine, interacţiunea dintre profesori şi studenţi, modurile de predare, temele care sunt aplicabile în mod curent, numeroasele exemple din practică - ceea ce va conta foarte mult pentru serviciul meu.

Sunt foarte mulţumit de îmbunătăţirea cunoştinţelor, de faptul că le-am înțeles cu adevărat. Am dobândit noi abilităţi şi noi metode pe care le folosesc în munca proprie.

Îmi mai place că totul este profesional, scurt și concis.

Mă gândesc în continuu la faptul că voi putea să-mi conduc echipa mai bine când voi termina şcoala. Voi avea abilităţi şi metode de care nu dispuneam până acum şi cred că voi avea mai mult succes în afaceri, în management.

Tot ceea ce am învăţat, implementez deja încet. Utilizez informațiile în lucrul cu echipa mea, mă perfecţionez şi urmăresc rezultatele.

Am discutat deja cu prietenii şi, bineînţeles, le recomand tuturor BusinessAcademy.”

Vladimir Ljubić, Belgrad

Mi-am dorit să avansez în compania străină unde lucrez!

M-am înscris la BusinessAcademy, departamentul de Marketing şi vânzări. De fapt, sunt angajată la compania internaţională Dufry cu sediul în aeroportul din Belgrad.

Am vrut să avansez la locul de muncă şi să obţin cunoştinţe de marketing, deoarece firma noastră își desfășoară activitatea în acest domeniu. Acum sunt la departamentul finaciar, dar la noi marketingul şi finanţele sunt strâns legate.

Principalul avantaj al BusinessAcademy faţă de facultatea la care am studiat este faptul că grupele sunt mai mici. Acest lucru este foarte important pentru mine. Cursurile sunt mai noi, dar și mai importantă este comunicarea la cursuri. Cunoştinţele, în special cele care nu sunt strict profesionale, care nu au legătură cu marketingul, le-am aplicat deja în mod practic. De exemplu, cel de Human Resource sau managementul timpului. În timpul lucrului tind să observ şi să-mi corectez propriile greşeli şi să aplic ceea ce am învăţat.

Cursurile pe care le-am studiat aici m-au ajutat să înţeleg cum să comunic cu superiorii sau cu colegii din companie, cum să-mi organizez timpul şi cum funcționează marketingul.

Aştept ca după finalizarea cursurilor de la Business Academy şi obţinerea diplomei Cambridge, în primul rând să aplic în practică cunoştinţele dobândite şi apoi să avansez în sectorul marketing şi vânzări al propriei companii. Am recomandat Business Academy prietenilor şi unii dintre ei s-au înscris deja.”

Tijana Konjević, Belgrad

Este important pentru mine să mă formez ca persoană, să învăţ ceva. Aici pot!

De BusinessAcademy am aflat prin intermediul site-ului dvs. şi mi-a plăcut tot ce am văzut acolo: modul de prezentare, modul în care aţi prezentat relația cu cursanţii, ce se face la cursuri. Certificarea nu a influenţat decizia mea. Însă diploma este importantă ca o dovadă a faptului că am terminat acest curs şi în continuare, la locul de muncă, dar pentru mine este mai important să mă formez ca persoană, să învăţ ceva. 

La BusinessAcademy totul este adaptat nevoilor studenţilor, este relaxant. Cele mai interesante cursuri sunt cele care se referă la marketing şi vânzări, dar cred că tot ce învăț aici este necesar şi instructiv.

După absolvire, mă aştept să găsesc un loc de muncă, dar important este că am învăţat ceva ce nu ştiam până acum. Recomand tuturor să se înscrie aici, mai ales persoanelor care lucrează deja.”

Aleksandra Tanić, Belgrad


Pentru dumneavoastră care este cel mai practic mod de a dobândi abilităţi de afaceri avansate în cadrul BusinessAcademy?

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te