Certificatele BusinessAcademy

Certificatele BusinessAcademy

După finalizarea programului ales la BusinessAcademy, candidatul poate obţine următoarele certificate:

Certificatul care atestă FRECVENTAREA programului BusinessAcademy

a) Cursanţii tradiţionali obţin acest certificat care atestă frecventarea programului în cazul în care au fost prezenţi la cel puţin 75% din cursuri şi au efectuat toate plăţile şi obligaţiile referitoare la costurile de şcolarizare.

b) Cursanţii online obţin acest certificat care atestă frecventarea programului în cazul în care au parcurs cel puțin 75% din întreaga materie şi au efectuat toate plăţile şi obligaţiile referitoare la costurile de şcolarizare.

Certificatul care atestă ABSOLVIREA programului BusinessAcademy

a) Cursanţii tradiţionali dobândesc certificatul care atestă absolvirea programului dacă au fost prezenţi la cel puţin 75% din cursuri, au susţinut toate cele trei teste trimestriale sau au susţinut lucrarea finală, și-au îndeplinit sarcinile educaţionale în cadrul cursurilor online obligatorii alocate şi dacă au efectuat toate plăţile şi obligaţiile referitoare la costurile de şcolarizare.

b) Cursanţii online obţin acest certificat care atestă absolvirea programului dacă pe parcursul anului de studiu, în cadrul tuturor cursurilor obligatorii şi a cel puţin jumătate din cele opţionale au rezolvat toate testele pe modul, dacă toate taskurile şi assignment-urile lor sunt acceptate de către profesor şi dacă s-au efectuat toate plăţile şi obligaţiile referitoare la costurile de şcolarizare.

Notă: În cadrul planului şi programei fiecărui departament, există cursuri obligatorii şi cursuri opţionale. Cursurile obligatorii sunt cele care trebuie absolvite, conform planului şi programei. Cursurile opţionale sunt alese de către cursanţi, iar aceştia trebuie să aleagă cel puţin 50% dintre cursurile opţionale oferite. Cursanţii care studiază în varianta online primesc pe platformă toate cursurile obligatorii şi opţionale aferente planului şi programei de studiu, urmând ca, dintre cursurile opţionale, să le aleagă pe cele pe care doresc să le absolve (cel puţin 50%).

Cum vă puteţi îndeplini sarcinile educaţionale?

Cursanţii îşi pot îndeplini sarcinile educaţionale pentru obţinerea certificatelor BusinessAcademy în felul următor:

a) Cursanţii tradiţionali îşi pot realiza prezenţa obligatorie de 75% la cursuri astfel:

    • Când este vorba de cursurile obligatorii, se poate realiza o prezenţă de 50% prin participarea fizică la cursuri, în timp ce restul de sarcini obligatorii se poate urmări prin live stream sau în arhiva video de live stream.
    • Când este vorba de cursurile opţionale, cursantul nu are obligaţia să participe fizic la acestea, ci le poate urmări prin live stream sau în arhiva video de live stream.


b) Cursanţii DL, care parcurg prin live stream sau în arhiva video un fond total de ore din cadrul unui curs opţional concret, se consideră că şi-au îndeplinit sarcinile ca și cum ar fi rezolvat assignment-urile, taskurile şi testele, respectiv ca şi cum și-ar fi îndeplinit toate sarcinile educaţionale, finalizând astfel acest curs opţional.

Certificatul BusinessAcademy are până la 8 nivele de securitate, ceea ce îl face unul dintre cele mai protejate certificate din lume. 

Un supliment important la certificatul BusinessAcademy - toate competenţele dumneavoastră într-un singur loc

Alături de certificatul BusinessAcademy, pe care îl obţineţi după finalizarea cu succes a şcolarizării, puteți obţine şi un document suplimentar care menţionează în detaliu toate cursurile finalizate la BusinessAcademy. Dacă doriţi, alături de acest document, puteţi obţine şi procentul pe care l-aţi realizat la fiecare materie.

Acest document important reprezintă dovada tuturor cunoştinţelor şi a abilităţilor asimilate în timpul şcolarizării, fiind extrem de util pentru potenţialii angajatori care astfel vor descoperi cu uşurinţă ce anume ştiţi să faceţi.

Aşadar, dacă aţi excelat în conducerea sau managerierea echipelor, viitorul dumneavoastră angajator va şti imediat că sunteţi persoana potrivită pentru funcţia de team leader în sectorul său. De asemenea, dacă rezultatele dumneavoastră la materiile Recrutarea resurselor umane şi Psihologia personalităţii au fost bune, îi va fi clar că sunteţi o alegere bună pentru poziţia de HR Manager în compania sa. 

Cu acest supliment, veţi deţine confirmarea clară că într-adevăr sunteţi calificat/ă pentru locul de muncă la care concuraţi, iar potenţialul angajator va vedea imediat la ce vă pricepeţi cel mai bine şi care sunt atribuţiile pe care vi le poate încredinţa. Pe scurt, acesta îi va oferi viitorului dumneavoastră angajator răspunsul la întrebarea: De ce ar trebui să vă angajeze şi de ce sunteţi tocmai dumneavoastrăi persoana potrivită pentru acel post?

Ce titlu obţineţi după finalizarea programului BusinessAcademy?

Certificatul care atestă absolvirea programului BusinessAcademy se emite împreună cu titlurile pe care le obţineţi în funcţie de programul selectat, şi anume:

1. Certified Manager conform programei "Cambridge International Business", pentru departamentul Cambridge Business Program.

2. Certified Human Resource Manager pentru departamentul Human Resource Management.

3. Certified Marketing Manager pentru departamentul Marketing and Marketing Management.

4. Certified Sales Manager pentru departamentul Sales and Sales Management.

5. Certified Manager pentru departamentul Management.

6. Certified Financial Manager pentru departamentul Financial Management.

7. Certified Project Manager pentru departamentul Project Management.

8. Certified Business Administrator pentru departamentul Business Administration.

9. Certified Entrepreneur pentru departamentul Entrepreneurship.

10. Certified PR Manager pentru departamentul Public Relations.

11. Certified Investment Manager pentru departamentul Investment Management

12. Certified Manager in International Business pentru departamentul International Business

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.