UN JOB FOARTE BINE PLĂTIT

Personal Development Program

 • Aveți toate cunoștințele necesare, dar nu reușiți să vă angajați?
 • Vă cheamă la interviu, dar nu primiți nicio ofertă concretă?
 • Nu avansați în carieră? Vi se pare că vă învârtiți în cerc?
 • Simțiți că vă lipsesc anumite abilități, dar nu știți exact care?
 • Nu știți cum să vă arătați adevărata față pentru ca oamenii să vadă toate calitățile personalității voastre și tot ce știți și puteți face?

Personal Development Program

Am creat programe educaționale specializate pentru a extinde pregătirea care poate asigura o viață mai bună pentru cât mai multe persoane. Aceasta presupune cel mai des găsirea unui job bun. Așadar, suntem hotărâți să vă pregătim pentru jobul mult visat.

Însă, pentru jobul care aduce un câștig mare și avansare în carieră, nu sunt suficiente doar cunoștințele de specialitate, oricât ar fi de practice, aplicabile și profitabile. Este nevoie de acele abilități sociale, mai „soft” și de calitățile personalității care vă vor deosebi de ceilalți. Faceți-vă cel mai bun candidat.

Dar, ce se întâmplă dacă nu le aveți? Nu toți ne-am născut cu abilități sociale dezvoltate, în special nu cu cele necesare pentru succes pe piață. La ele se poate și trebuie lucrat.

Una dintre provocări este că tehnologia se schimbă rapid, aproape mai rapid ca niciodată. Poate nu vor fi necesare în viitor abilitățile pe care le-ați învățat la școală. Precum majoritatea, poate că nu aveți posibilitatea de a vă întoarce la școală. Însă, trebuie să învățați, chiar și atunci când nu aveți timp, abilitățile care corespund nevoilor curente și viitoare pe piața muncii.

De aceea, pentru toți cursanții BusinessAcademy am creat Personal Development Program (PDP), program unic în care, dacă doresc, pot lucra tocmai la dezvoltarea acestor abilități suplimentare necesare pentru succes în orice muncă.

Ce este Personal Development Program?

Personal Development Program permite dobândirea abilităților transversale (motivația, încrederea în sine, concentrare, selectarea priorităților etc.) necesare pentru îndeplinirea activităților cu succes, dar și pentru dobândirea avantajelor competitive, atractive pentru viitori angajatori sau parteneri de afaceri.

Din toamnă, veți primi programe educaționale compacte, practice și flexibile. Acestea sunt create pentru a vă ajuta să învățați cât mai eficient cele mai căutate abilități cu ajutorul cărora vă veți asigura jobul mult visat. Este vorba de abilitățile necesare cu fiecare angajator.

Credem că cei mai buni știu ce este important pentru a găsi un job în industria tehnologiilor noi. Ei fac planuri de perfecționare și pentru proprii angajați. De asemenea, vor să ofere posibilități de studiu astfel încât mai multe persoane să aibă calificări pentru a lucra la ei. Ca semn al dedicării noastre privind angajarea oamenilor, pentru cursanții acestui program, am asigurat 100 de locuri pentru practică în anul următor.

Suntem foarte bucuroși de acest program. Mai multe informații despre abilitățile transversale pot fi găsite pe această pagină.

Preluați abilitățile pentru o carieră de succes

Personal Development Program durează pe tot parcursul școlarizării și vă oferă posibilitatea de asimilare a abilităților noi prin muncă practică, și anume prin sesiuni educaționale practice, precum traininguri și ateliere. Programul este gratuit pentru cursanții BusinessAcademy și reprezintă un mod foarte bun de îmbunătățire a cunoștințelor și abilităților dobândite în timpul școlarizării.

Puteți urmări sesiunile participând în clasă, sub formă de live stream, în direct, sau vizionând înregistrarea din arhiva video prin intermediul platformei Distance Learning. Suplimentar, veți avea la dispoziție și și materiale online video și textuale pentru a vă pregăti cât mai bine pentru atelier.

Personal Development Program logoCât de importante sunt aceste abilități suplimentare pentru angajare, o dovedește și documentul strategic al Comisiei Europene, Regândirea educației, în care aceasta invită țările membre UE să-și adapteze sistemele educaționale la nevoile reale ale pieței muncii, astfel încât va pune accentul tocmai pe abilități transversale, în special pe cele antreprenoriale și de IT, deoarece aici se vede o soluție la problema șomajului în rândul tinerilor.

Atunci, de ce să nu fiți și voi în pas cu lumea și să folosiți soluția oferită de UE? Dezvoltați abilitățile care vă lipsesc pentru a avea mai mult succes în carieră. 

Cui se adresează

Personal Development Program este destinat tuturor celor care plănuiesc să-și îmbunătățească poziția pe piața muncii și, în general, pentru a-și asigura o poziție superioară.

Programul este creat pentru cursanții BusinessAcademy care vor să-și completeze cunoștințele de specialitate și să-și îmbunătățească competențele. Reprezintă coroana școlarizării lor, având în vedere că orientează corect competențele dobândite în timpul școlarizării către piață.

Este complet gratuit pentru cursanți și nu este o parte obligatorie a școlarizării. A fost creat exclusiv pentru a vă ajuta să obțineți jobul dorit, avansare, câștig mai mare și satisfacție cu propria persoană. Cât mai simplu și mai practic.

Descoperiți ce vă lipsește și lucrați la asta

 • Nu știți de unde să începeți?
 • Sunteți conștienți că vă lipsesc anumite abilități, dar nu știți exact care?

Vă vom ajuta să descoperiți la ce abilități trebuie să lucrați, să creați un program special prin care le veți îmbunătăți și care vă va duce la nivelul în care atât voi, cât și angajatorii, să fiți complet mulțumiți de competențele voastre.

Cum? La începutul programului, toți cursanții fac un test de personalitate, potențial, concentrare și motivației, obținând astfel o perspectivă asupra profilului actual de dezvoltare. Astfel, veți vedea ce abilități trebuie îmbunătățite, dar vă va permite, de asemenea, să obțineți și o perspectivă clară asupra progresului abilităților voastre de dezvoltare după finalizarea programului.

În timpul testării inițiale veți face:

 • Testul de personalitate,
 • Echilibrul,
 • Testul de motivație,
 • Măsurarea percepției și concentrării,
 • Măsurarea potențialului profesional.

La sfârșitul programului, vă vom testa din nou pentru a ști exact cât ați progresat și cum trebuie să arate profilul vostru de dezvoltare.

Preluați abilitățile de la cei mai mari experți 

Cu voi vor lucra cei mai mari experți din domeniul dezvoltării personale și profesionale. Atelierele practice vor fi coordonate de mentorii programului, experți foarte apreciați în domeniile lor de expertiză, precum antreprenoriatul, leadershipul, dezvoltarea abilităților personale, planificarea carierei etc.

Pe lângă ei, trainingurile vor fi susținute și de către cei mai de succes oameni din domeniul economiei, care au realizat mari succese și au obținut profituri semnificative. Vă vor transmite cunoștințele și experiențele lor. Vă vor ajuta să ajungeți la nivelul lor de abilități transversale.

Pachet unic de abilități profesionale 

Personal Development Program vă va asigura progres în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții din afacerea voastră. Detalii despre acest program și despre planul și programa după care veți lucra, le veți vedea în continuare.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

PROFESSIONAL DEVELOPMENT PROGRAM  
TRANSVERSAL SKILLS  
Self-awareness and self-confidence/ Conştiinţa de sine şi încrederea în sine 3
Self-motivation and motivation of others/ Automotivația și motivația altora 3
Interpersonal skills/Abilități interpersonale 3
Adaptation skills/Abilități de adaptare 3
Logical / creative / critical thinking/Părere logică/creativă/critică 3
Judgment and analytical-research skills/Judecata și abilitățile de cercetare analitică 3
Counseling, coaching and training skills/Abilități de sfătuire, couching și training 3
Defining a career goal and individual action plan/Definirea obiectivului de carieră și planul individual de acțiune 3
Team work/Muncă de echipă 3
PERSONAL SKILLS  
Life and Career Planning / Planificarea carierei 3
Style and Personal Marketing / Stil și marketing personal  3
Business bon ton / Conduita în afaceri  3
Health and Stress Management / Sănătatea și managementul stresului 3
Personal Development of Managers / Dezvoltarea personală a managerului 3
Intelligence/Inteligența 3
Creativity and Innovation / Creativitate și inovație 3
Principles of enrichment and investment/Principiile de îmbogăţire şi de investiţii 3
Research Methodology / Metodologia cercetării 3
EFFECTIVENESS AND EFFICIENCY  
Time Management / Managementul timpului 3
Skills of Clear and Persuasive Presentation / Abilități pentru o prezentare clară și convingătoare 3
Effective Business Communication / Comunicarea eficientă în afaceri  6
Information Mangement / Managementul informațiilor 3
Effective Meeting Management / Managementul eficient al ședințelor 3
Effective Negotiation / Tehnici eficiente de negociere 3
Effective Decision Making / Tehnici eficiente de luare a deciziilor 3
Effective Writing Techniques / Tehnici eficiente de scriere 6
CERTIFICATION 3

Ce obțineți??

În cadrul Personal Development Program obțineți:

 • luni de pregătire în clasă sau online,
 • ateliere din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, unde veți pune în practică abilitățile transversale, care vă vor deosebi pe piața muncii, 
 • rezultatele testării abilităților de dezvoltare, 
 • muncă de mentorat cu coordonatori și cu consultanți,
 • sfaturi și instrucțiuni, 
 • material de program de la curs și exercițiu, 
 • obiectiv de carieră definit, 
 • plan de acțiune individual, 
 • plan de dezvoltare a carierei, 
 • testare finală cu care se confirmă progresul vostru în PDP, 
 • dovada oficială care să ateste finalizarea programului și a abilităților dobândite, 
 • recomandarea mentorului, 
 • lista literaturii de specialitate pentru continuarea perfecționării individuale, 
 • 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Dobândiți abilități certificate 

Probabil vă întrebați cum va ști angajatorul încă de la interviu că voi dețineți aceste abilități. După finalizarea Personal Development Program, obțineți dovada abilităților dobândite care sunt foarte căutate în selecția pentru un job. Este vorba despre documentul pe care fiecare angajator îl va lua în considerare și care vă va deosebi de restul.

Pe lângă asta, în afară de acest program, aveți și posibilitatea de a aplica abilitățile dobândite în propria afacere, dacă doriți. V-am asigurat și consultații în vederea dezvoltării corecte a afacerii pentru o perioadă de 12 luni de la finalizarea programului.

Acest program este un început perfect. Apoi, doar voi vă puteți stabili limitele.

Ce urmează?

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te